Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa dobro kaj se vi koje znate datum tak rijetko sexate pa ste si to zapamtile? Ili...? Ja nemam pojma... mislim, znam koji je bio mjesec kad oduzmem devet mjeseci od predviđenog termina. Ali koji je bio dan, nemam pojma...
Nije da se rijetko seksamo, vec ako zelis bebu, pa si usput pratis plodne dane i akcije i nakon par tj ti potvrde trudnocu naravno da znas datum zaceca.. <3
Nyka, ne bi ni ja znala inače.. al pošto dragi radi vani u 12 mjesecu je bio tu samo tjedan dana i taj jedini put kad smo išli baš do kraja kraja ja sam ostala trudna :D i nakon toga smo se samo pogledali i on je rekao: Trudna si :D i stvarno je tako bilo :D
Ne znam, mozda otprilike, ali evo rodila sam i jos uvijek ne znam kad je tocno zacet. Jer mi nije bila tocna racunica rodio se 10 dana kasnije ali na 40 +3 . Znaci da sam fulala u datumu.
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Mi smo bili godinu i pol dana u braku,izludovali se i samo nam je došlo da želimo bebu.. nismo ništa pratili ni računali i idući mjesec saznali da smo trudni
Sortiraj odgovore
Najstariji