Pozz cure, nisam mogla cekati pa sam otisla privatno na pregled prosli tjedan, tek sam ulazila u 6 tjedan i srceko se culo jako tiho 😊 sad je lakse cekati do 5.6.
Ubija me ovaj umor preko dana, nisam jos na poslu rekla jer mi je baš rano ali toliko mi se spava da ne mogu oči držati otvorene 🙆 ko zombi se vucem. Ima li pomoći za to?
I meni je ovu trudnocu bas jako izrazen umor, nema pomoci hahaha, osim da ce proci

👩🏻35
🧒🏻37
M - 2023 🩷
- 2027 🤱
Danas sam doslovno na poslu otišla na wc zatvorit oči 5 minuta.. 😅
i ja idem u srijedu po kalendaru bi trebala biti 6.tj tocno, nadam se da cu vidjeti srcekoo stvarno inace imam tek 12.6 kod svog gin pregled, ne bi ga docekala nema sanse hahaha pa makar samo sad da potvrdimo da je sve na svome mjestu ak nista, bas imam strah od vanmternicnih i onih "praznih trudnoca" svega sam se nagledala od zena oko sebe, nekad sto se manje zna to je bolje...
umor i mene bas ubija ali ne svaki dan bas, ja pijem i magnezij al mislim da cu uzeti nesta i za energiju malo ako ima nesta sta smiju trudnice, ako naravno sve bude okej na pregleduu

Trenutno sam 8 tjedana, a na poslu sam odmah otvorila komplikacije zbog umora i nesnosne mučnine / povraćanja 😮💨 Rekla sam samo šefici, ostali misle da imam nekakvu bakteriju pa bolujem 🤗
〰️ niski AMH
〰️ neprohodan jajovod
〰️ inzulinska rezistencija, PCOS, TSH
🔆 IVF
🔆 blizanci stižu krajem prosinca 😅
Pozdrav cure, evo da se i ja javim. Čitam vas od početka 😊 Moj termin je 28.11. pa sam nekako između jesenskih i zimskih beba. Danas sam 13+2, pregledi do sada su hvala Bogu uredni i čekamo nalaz ponorama prenatalnog testa 🤞 Nakon svega što smo prošli, ja nikako ne mogu odahnuti. Uvijek neki strah. Strah kako će biti na pregledu, dal je sve u redu, i evo sad u strahu od čekanja rezultata 🫣
Dobrodosla dreamer 😍😍 ja mislim da se nikad necemo moci opustiti, ali moramo biti pozitivni, jer vidi do kud smo stigli 🥹 polako iz dana u dan, iz tjedna u tjedan ❤️

👩❤️👨35/37
Prirodne: 10/20 -VM ( desni jajovod ✂️); 8/22 -VM (MTX); 9/25 -VM ( lijevi jajovod ✂️) + par biokemijskih
8/23 - 1.IVF - VM (MTX)
4/24 -2.IVF - biokemijska
10/24 - 3.IVF ❌ 4/25 - 4. IVF ❌
8/25. IVF - PFC Prag - FET 03/2026 ✅ baby boy 🩵
Pozdrav dreamer!
Ideš kod nas na listu ili si u prolazu? 😁
Ma ne znam, meni se čini da se nekako opuštam pomalo. Za sada je sve u najboljem redu, svi nalazi su do sad došli savršeni i počinjem pomalo razmišljali i planirati dugoročno.
Ali do sad je cijelo vrijeme u glavi bilo "što ako..".

♀️’88 endo, ♂️’92
11/20, 4/23 - 3/26
💥KBC Ri (4), 💥Beta+ (1), 💥Repromed (6),
💥Europe IVF
11 ivf postupaka (2 prirodna, 9 stimulacija), 10 aspiracija, 8 transfera, 2 spontana (1 BO, 1 missed), 2 biokemijske, 2 histeroskopije
📧 s88.forum@gmail.com
👧 34, pcos like, 👦 40, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔
Pozdrav curke, obavila prvi pregled, sve je u redu 🥰
Sljedeci pregled je 26.6.
Termin je ipak dan ranije 8.1.
Supeeeer cestitammm 😍😍 neka tako ostaneee ❤️❤️

👩❤️👨35/37
Prirodne: 10/20 -VM ( desni jajovod ✂️); 8/22 -VM (MTX); 9/25 -VM ( lijevi jajovod ✂️) + par biokemijskih
8/23 - 1.IVF - VM (MTX)
Odlično! Čestitkeeee! ❤️

♀️’88 endo, ♂️’92
11/20, 4/23 - 3/26
💥Europe IVF
11 ivf postupaka (2 prirodna, 9 stimulacija), 10 aspiracija, 8 transfera, 2 spontana (1 BO, 1 missed), 2 biokemijske, 2 histeroskopije
📧 s88.forum@gmail.com

👩🏻35
🧒🏻37
M - 2023 🩷
- 2027 🤱
Danas 10+2
Bila na pregledu, sve je super, mjerili smo i nuhalni nabor
Iduci pregled za 3 tjedna pa mi je ginekolog rekao da cemo dati sve od sebe da vidimo spol bebe, kaze makar sat trazili, saznat cemo 😂
Bas lijepe vijesti🥰 i lijepo od doktora bas da ce se potruditi za spol! Sretno ti bilo😊
Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh, prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih❤🙏🏻
Vidi li vam se vec malo stomak? Ja sam po prijateljici odmah skuzila da je trudna, a bila je tek 7 tjedana
ja mislim da samo izgledam debelo ali da, baš sam napuhnuta i jedva čekam da se zaobli pa da nemam kompleksiće
trenutno nit je za trudničke tajice a žulja me sve moj broj...

👩 35
🧔 35
👧 2023
👶 2027
Ja sam samo naduta jako pa mi iskoci trbuh, a sitne sam građe pa izgleda smijesno.. navecer je najvise a ujutro se malo smanji ali je i dalje ti. Jos nije onaj pravi lijepi trbuscic..
Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh, prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih❤🙏🏻
Helouu, evo mene opet ovaj put nadam se do kraja, ukratko prošli mjesec je bila biokemijska,
ovaj mjesec opet saznam ranije 5 dana prije ocekivane m da sam trudna te vadim betu i to 5 putaa haha prva beta je bila 53,20 i progesteron 53,90 i too 3 dana prije menge, ponavljam betu svaka dva dana i sve se super dupla, sad zadnja beta u petak vađena i iznosi 6921, prvi pregled imam za 3 danaaa, tada ulazim tocno u 6.tjedan.
što se tiče simptoma imam grceve nalik menstrualnim i bolove u donjem dijelu leđa i to me prati od pocetka, a inace je svaki dan bas drugaciji, jedan dan mi se spava pa prespavam cijeli dan, drugi dan mi je mucno, treci mi se vrti i cetvrti dan mi se sve skupa spojii i tak u krug hahah.. ja se nadam da cemo uspjeti vidjeti srceko da budem mirna u glavii
zanima me isto ima tko kakva iskustva s doktoricom Natalijom Beljo? ima polikliniku Atria u Dugom Selu, cini mi se full simpa i draga kod nje imam prvi pregled te sam mislila tako ako bude sve kak treba nastavit vodit trudnocu
svima zelim srecuu na iducim pregledimaa
Osobno ništa protiv doktorice, i sama sam bila kod nje godinama. Ali znajući moju dijagnozu nikad me nije pratila kroz trudnoce i procese, koje pretrage da napravim i slično. Za prvi spontani je okrivila mene i rekla da sam se prehladila i zato je došlo do ovoga. Druga trudnoća poslala me na medikametozni pobačaj jer ona nije vidjela ni GV ni plod. Došla sam u bolnicu za 2 dana, sve se vidjelo i čulo srce i sve je bilo super. Nažalost, i to je završilo na kraju tuzno.
Ali da bih joj se vraćala, više nikada. Možda druge imaju bolja iskustva, ali ovo je moje iskreno.

👩🏻 34, PCOS
💔 missed ab 7+3 (07/23), 8+1 (06/24)
🧔🏻♂️ 40, sve uredno
Dolazi mali dečko 💙
Sjecam te see, bas sam jucer pomislila na tebe😊
Cestitammm, ovaj put ce, vjerujem, sve bit kako treba ❤
Nina, hvalaa na iskustvu, ipak sam se prebacila kod Podobnika, sta je sigurno je sigurno za njih znam puno dobrih iskustava
Lena, hvala ti puuuuno, i ja se nadam i vjerujem

Pozdrav svima 🤗
Želim vam svima uspješne trudnoće ☺️
Ja sam trenutno 9+6tj..uveli su mi Heparin ..pa,ako ima netko tko koristi..pitala bih par sitnica..npr.do sad sam pila Andol..nakon uvođenja Heparina mi je dr.onako usput rekla da nastavim piti sve što sam pila...nekako me strah to dvoje skupa..ne znam je li to praksa ili....
Unaprijed hvala na odgovoru 🤍
Ja sam do danas pila andol, a od danas cu imat heparin. Ali su me skinuli s andola. Ovisi o tome zas uzimas oboje. Ja imam pai mutaciju, a moj tata trombozu. Zato bi oboje za mene bilo mozda previse jer nemam spontanih. Ako imas tezu klinicku sliku, opravdano je

10/25 ICSI - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵
Ja pijem Aspirin i bockam Clexane od početka.
Clexane uzimam do kraja trudnoće, za Aspirin ću vidjeti na nekom od sljedećih pregleda šta kažu..

♀️’88 endo, ♂️’92
11/20, 4/23 - 3/26
💥Europe IVF
📧 s88.forum@gmail.com

hej cure, pijete vi još nešto od vitamina? Ja uzimam Novalac i uzmem još malo dodatno folne kiseline, ginekolog mi je rekao da višak ne škodi i D vital ampule. Malo sam proučavala prehranu u trudnoći i svugdje spominju kako su bitna jaja, avokado, losos, naravno povrće i voće, od vitamina kao omega 3 al to ne znam jel bi uzimala ekstra ili je dovoljno ovo što ima u Novalacu.
Meni je ginekolog rekao do 12. tjedna samo folnu, a nakon vvitamine nebitno koje, ukoliko želim
Ja ih ni u jednoj trudnoci nisam uzimala
Malo sam se raspitivala i dobila informaciju da je bolje uzimati svaki vitamin posebno kao suplement jer se ovako zajedno ne mogu svi kako treba apsorbirati
Trudim se hraniti zdravo, cesto sam na suncu i mislim da beba uzme koliko joj treba, jedino pazim na zeljezo da mi je okej
ja sam u prvoj trudnoci i sad na Premama duo, pila sam ih i tokom pripreme za trudnocu, drugo ništa, a šta se tiče prehrane u prva tri mjeseca svaki plan pada u vodu, kasnije sam jela sve što mi se jelo ali umjereno, nisam se silila jesti namirnice koje inače ne jedem...

👩 35
🧔 35
👧 2023
👶 2027
Ja pijem Novalac, vitamin D, omegu i magnezij i svako jutro Omnibiotic flora+.
Jedem šta mi se jede, sad ova prva tri mjeseca su mi najbolje išli ugljikohidrati (krumpir, kruh, pašta) ali sam jela i povrće i voće, kako koji dan, ovisno o apetitu i mučninama.

♀️’88 endo, ♂️’92
11/20, 4/23 - 3/26
💥Europe IVF
📧 s88.forum@gmail.com
Samo Novalac... Cini mi se da je uz normalnu prehranu to sasvim dovoljno, eventualno bi magnezij uvela prije nego dođe do grčeva

👩🏼 38; AMH 7, miom, anemija
👱🏼♂️ 37, ok
🏥KBM
02/2026 1. IVF u prirodnom ciklusu, 1 j st, ET, ❄️ 0❌
04/2026. 2. IVF u prirodnom ciklusu, 2 j st; ET 1 st,❄️ 0❌, 1. beta 16dnt 1500, druga beta 18dnt 3000, UZV ❤️
Jesi se već pikala prije?
Imam trombofiliju,IR, antifosfolidni sindrom,pet spontanih..sve mi je novo,pa sam u strahu😟
Pikala sam se u postupku mpo s lijekovima tako da mi nije novo. Samo ce sada ici u nogu. Ne brini se, stisnes masno tkivo, gurnues iglu i stisnes lijek. Nakon toga pustis ono sto si stisnula drugom rukom i izvuces iglu. Trest ces se ko list prvi put. Ali uhodat ces se. Drzi se i pitaj. Ako me ne nades tu, ja sam na forumu jesenskih, pa me tamo potrazi

10/25 ICSI - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵
Advocatus, hvala ti puno ☺️ piknula sam se sinoć u trbuh,onako ,peče,ali piše da je normalno...danas je već lakše.. valjda će biti sve ok...želim ti mirnu i lijepu trudnoću🌸

Zaboravila sam pitati..jel ti nekad ide krv?danas me boljelo više i u šprici ima malo krvi i na trbuhu...

Prezivjela si! 💪🏻
Ja sam se danas ubola prvom dozom. Nastao mi je mjehuric krvi nakon sto san izvadila iglu. Ne brini, to je kapilara. Nisam uocila da pise u uputama da je problematicno ako u spricu ude krvi. Vise ce te pec samo.
Zelim i ja tebi dosadnu i mirnu trudnocu🍀

10/25 ICSI - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵
Advocatus,jesi se u trbuh piknula ili?
Ako netko zna,je li moguće subotom u laboratoriju Petrova izvaditi krv i OGTT napraviti?

U nogu, u trbuh se ne ide iza 20tt, ja sam 25tt

10/25 ICSI - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Je li neka od vas imala smede krvarenje u trudnoci? Primjetila sam danas ujutro na papiru. Nije puno, al dovoljno za stres
moja prijateljica je imala u 7.tjednu i sve je super bilo pred porod je sad vec, sve dok krv nije svijeza uz jake bolove i grceve je u redu, tak je njoj dr rekla

Hvala ti na odgovoru. Malo me umirilo. Bas je stresno vidjeti krv. Taman se opustis i eto ga!

AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice.
🔹4.25. 1. IVF (Clomid+Orgalutran) - ET 2 ➖
🔹6.25. 2. IVF (Rekovelle+Ganirelix) - 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509
vjerujee, kako ne bii, ja sam se jucer brijala i porecnem seee i ostane mi na papiru krvi i odma panika iako znam sta je i od cega al mozak eto hahaha
bez brigeee, znaci sve dok to nije prava svijeza krv i nema uzasnoo jakih bolova je dobro, vjerojatno vise ni neces imat tog smedeg to bude jednom dva put eventualno eto

Imala sam i ja od cca 5tt do 7+5tt. Nije bilo puno ali svaki put kad bi mi tokom dana izlazili ostaci vaginalete bi bili smeđi. Od onda je stalo, još sam imala jedno jutro u 10. tjednu ali to je bilo baš kratko.
Više sam mirovala u tom periodu jer mi se činilo da se pojača kad sam aktivnija. S terapijom sam ionako bila pokrivena (cyclogest i duphastone) tako da nisam imala više šta za napravit..

♀️’88 endo, ♂️’92
11/20, 4/23 - 3/26
💥Europe IVF
📧 s88.forum@gmail.com
Mi smo prije tjedan dana taman ukinuli Utrogestan i Duphaston. Ne znam je li mozda do toga. Dr nije rekao da ponovno vracam progesterone

🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509
Ne sjećam se jesi li pisala..
Jesi ukidala postepeno ili odjednom?
Meni je rekla duphastone odjednom ali sam ga ja još dodatna 3 dana uzimala po jednu, a cyclogest do 13tt i dalje 2 na dan i onda sljedeća 2 tjedna po jednu na dan..

♀️’88 endo, ♂️’92
11/20, 4/23 - 3/26
💥Europe IVF
📧 s88.forum@gmail.com
Ukidala sam postepeno, ali ne tako polako kao ti. Receno mi je da svaka 2 dana smanjim za 1 tabletu tako da sam dosta brzo to maknula (kroz tj dana)

jane23 ja i ti se pratimo u dan i ja jos koristim progesteron jednom dnevno jos 7 dana moram. To mi je doktor ostavio kao postepeno da se skidam upravo zato da se ne bi uplasila i da ne dode do nepotrebnog krvarenja, iako kaze da je posteljica vec preuzela sve. Znaci koristit cu ga 13+5.
jel ti smedarenje ili smeda krv? Ja sam imala i onako tamno smedu krv 2-3 puta, ali razlog je bio hematom i smedarenje sam imala sigurno u tom periodu 3 tjedna, ono s vaginaletama je izlazio stalno.

👩❤️👨35/37
8/23 - 1.IVF - VM (MTX)
Meni je dr rekao da slobodno sve ukinem jer progestero koji mi u kasnijim tjednima dodajemo je samo kap u moru progesterona koji imamo. Nemam pojma. Iskreno sad mi je zao da nisam na svoju ruku nastavila uzimati progesteron. Mislim da ga nema smisla sad ponovno uvoditi.
Na papiru mi je bilo onako smedarenje. Nije svjeza krv. Kasnije kroz dan je toga bilo jos 2 “tockice” i kasnije vise nista

Maaa onda ne brini, to ti se sve rasteze, moja prijateljica je imala i to vece smedarenje u ovim tjednima koje je trajalo dva dana i sve je bilo super.
Malo uspori i to je to 😍❤️

👩❤️👨35/37
8/23 - 1.IVF - VM (MTX)
Meni je bilo
U jednoj trudnoci sve okej, nisu znali od cega, ali za svaki slucaj sam dobila duphaston, u drugoj je znacilo spontani, u trecoj nisam imala nikakvo krvarenje niti ista sta bi moglo upucivati na lose, a bebi je prestalo kucat srce
Ne govorim ovo da te plasim ili nesto slicno, ne daj Boze, zelim ti mirnu trudnocu
Da me krivo ne shvatis, ali narucila bih se na pregled da dobijes duphaston ili nesto ❤
jane23 ja sam bila na zadnjem pregledu prije 10ak dana kod dr. M. Tad sam bila 8+2tt. Sve je bilo uredu i pitao me oćemo lagano ukidat progesteron. Nisam očekivala to pitanje jer znam da se obično u MPO progesteron uzima do 12tt. Pa sam mu rekla da ne bi još ništa ukidala. Složio se s time i rekao da ćemo krenut onda ukidat od idućeg pregleda (tad ću bit 11+3tt).
Vjerujem da je sve uredu. Ako se slučajno ponovi, ja bi se naručila na pregled za vlastiti mir...

Poliklinika IVF
- 03/25 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), 7🥚, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 2. dan 💔, ET ❌
- 12/25 stimulirani ICSI (Elonva, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), 12🥚, 4 oplođene, 3 🐧, ET trodnevne mrvice - nepravilna trudnoća 💔
- 04/26 FET 🍀 11dnt 168, 13dnt 468 🥹 I. uzv 🌈✨🍀 💙💙
💉 Clexane
Za sada je sve ok. Smirilo se pa se nadam da je sve ok! 11.6. idem na pregled pa cemo sve vidjeti 🥰🍀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji