.. pozdrav svima 🤗
Koliko dugo vam je trajao pregled anomaly scan ?
Kod mene 15ak min. 😅 Ali je do tada uvijek pogledala kako se sve razvijalo, glavu, mozak, želudac, mokraćni mjehur, noge, ruke, trbuščić.
Tako da ne brigaj ako je i kraće - ja sam još dosta pitanja postavila u tih 15min.

👩🏻 35, PCOS
💔 missed ab 7+3 (07/23), 8+1 (06/24)
🧔🏻♂️ 40, sve uredno
03/2026 Dolazi dečko 💙

Preuzmite MAMI prvu hrvatsku app za mame, dostupna je na Google Play te App Storeu. Forum, marketplace i blog, sve na jednom mjestu. Vec je 1000plus preuzimanja, sto vise mama i trudnica bude unutra to ce biti svima lakse naci dobar odgovor i savjet. App je potpuno besplatna. Javite nam dojmove.
kako ste se odlučile za bolnicu ? meni lokacija ne igra ulogu jer su mi sve veće bolnice u prosjeku 20ak minuta autom... koja je vjerojatnost da će odabrani doktor biti i na porodu ?
Ja cu u Merkur samo iz razloga jer sam tamo vec rodila i bila sam relativno zadovoljna pa se sad nadam jos boljem iskustvu. A za doktora ti stvarno ne znam kako ide i koja je sansa da ti on bude na porodu.. jel vodis privatno trudnocu ili redovno? Jer privatno mislim da mozes pitat u kojoj bolnici radi taj dr i koja je sansa da ti on bude na porodu..

11/25 blighted ovum 💔
04/25 Missed ab 💔
2021 💙
👩35 godina- sve ok
🧑 36 godina- sve ok
pokušavamo od 12. mjeseca 2024.
1. IVF- 5.11- -> GonalF -> 13.11. GonalF+Ganirelix
19.11. aspiracija -> 10 jajnih stanica ⏳=> 3 bc ❄️
22.1. FET 5odnevne bc- beta ❌️ (31.1.)
23.2. FET 5odnevna bc- beta ⏳
26. 3. FET 5odnevna bc
23.4. imamo ❤️
anomalyscan ✔️nifty-low risk all ✔️3. ultrazvuk ✔️
Pozdrav drage cure 😊
Ja sam jedna forum i IVF veteranka, iako vec dugo nisam aktivna na forumu. U potpisu vidite moj put koji konacno ide u dobrom smjeru i uskoro sam 14tt pa sam vam se odlucila pridruziti.
Vidim da tema nije jako aktivna, pa cu se javiti Sanjuski za wapp grupu.
👩🏽🦰 '89 PCOS 🧔🏽♂️ '86 sve ✔️
🔸️od 2020. pokusaji u kucnoj radinosti
🔸️od 2021. Ciljani odnosi - klomifen, femara, 10 ciklusa
🔸️ od 2022. IVF ➡️ 18 transfera, 2x missed ab
🔸️04/26 FET - poz. beta, prvi puta presli 8tt 🥳
🔸️ Qualified180 uredan, stize 🩵
Pozdrav svima...
Zanima me,vi koje koristite NMH,koliko često vam kontroliraju krv?.
Meni tri mjeseca ništa...hematologu me nisu niti slali... imam IR,aFS i trombofiliju ..
Hvala puno na odgovoru unaprijed 🤍
Pozdrav! Ja imam kontrolu krvi otprilike svaka dva tjedna na hematologiji u Vinogradskoj. Tako je od početka trudnoće i vjerujem da će se nastavit.

Poliklinika IVF
- 03/25 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), 7🥚, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 2. dan 💔, ET ❌
- 12/25 stimulirani ICSI (Elonva, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), 12🥚, 4 oplođene, 3 🐧, ET trodnevne mrvice - nepravilna trudnoća 💔
- 04/26 FET 🍀 11dnt 168, 13dnt 468 🥹 I. uzv 🌈✨🍀 💙💙
💉 Clexane
Marija,hvala ti puno na odgovoru 🍀
Kad budes mogla,jel bi mi htjela napisati,točno,koje pretrage radiš?
Ja sam u Petrovoj ..baš me strah jer nitko ne kontrolira ..pa da znam pitati .. hvala ti puno unaprijed 🪻

Sorry, tek sada vidim pitanje...
Svaka dva tjedna radim KKS, AST i ALT.
A prije nekih mjesec i pol sam odradila i anti Xa aktivnost, aktivnost proteina C i antitrombina III, LAC, aCL, anti B2 GPI.
Prepisano s nalaza, nadam se da pomaže. :)

Poliklinika IVF
- 03/25 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), 7🥚, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 2. dan 💔, ET ❌
- 12/25 stimulirani ICSI (Elonva, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), 12🥚, 4 oplođene, 3 🐧, ET trodnevne mrvice - nepravilna trudnoća 💔
- 04/26 FET 🍀 11dnt 168, 13dnt 468 🥹 I. uzv 🌈✨🍀 💙💙
💉 Clexane

dobro nam došle nove cure..više smo aktivne u whatsapp grupi pa nam se slobodno pridružite

👩🏼 38; AMH 7, miom, anemija
👱🏼♂️ 37, ok
🏥KBM
02/2026 1. IVF u prirodnom ciklusu, 1 j st, ET, ❄️ 0❌
04/2026. 2. IVF u prirodnom ciklusu, 2 j st; ET 1 st,❄️ 0❌, 1. beta 16dnt 1500, druga beta 18dnt 3000, UZV ❤️
Evo i nas već u 22+2… djevojčici je u petak na subotu bilo jako dosadno pa ju 16+ sati nisam osjetila… pravac hitna, sreća pa je sve super… jednostavno se smirila, a nakon toga skače kao velika 🥺🍀
Žensko, voli biti u centru pažnje 😅
Vec si vise od pola puta prosla 😊😊 ajme, vjerujem koji strah, bitno da je sve okej i da samo zeza malo mamicu 😉

11/25 blighted ovum 💔
04/25 Missed ab 💔
2021 💙
👩🏽 - 34 - lijevi jajovod neprohodan, PAI-1 4G/4G, kariogram i histero ✔️
👦🏽 - 44 - sve ok
2/25 - inseminacija - ❌
5/25 - punkcija - 7 js - 3 ❄️
7/25 - FET ❄️ - ❌, 9/25 - FET ❄️❄️ - ❌
11/25 - punkcija - 12 js - 7 ❄️
1/26 - FET ❄️❄️ - ❌
3/26 kućna radinost 😋
3.4. beta 1333,2 ; 7.4. beta 5868,5 🍀
Stiže nam djevojčica 🤩
Pozdrav cure, neke znam s foruma potpomognuta i drago mi je vidjeti da ste se preselile na ovaj forum 🥰🍀
Početak trudnoće od 7-9 tjedna sam točno 14 dana imala nekakvo krvaruckanje za koje se nije znao uzrok sve je na kraju prestalo i sve je bilo super. Nakon toga imala sam sukrvicu u 14 tjednu ali samo nakon pregleda taj jedan da. pa mislim da je bilo do pregleda. do 20tt bila na utrogestanu. Kombinirani probir low risk, anomaly scan sve super.
Taman se malo opustila jer je sve ok već neko vrijeme i onda jučer na redovnoj kontroli opet šok. Doktorica kaže da je posteljica jako nisko samo 7mm od ušća, rekla mi je da što više mirujem i ako se pojavi nekakvo krvarenje da odmah idem na hitnu. Malo je reći da sam prestravljena. Jel imala koja slično iskustvo a da je prošlo sve dobro bez krvarenja i problema i da se na kraju posteljica ipak podigla? Za cerviks piše da je t oblik i da je veći od 5cm što je dobro.
Termin po ciklusu je 20.11., danas sam 24+6

👩🏼 1994. Endometrioza, Hashimoto,✂️ jajnik i jajovod, drugi jajovod ‘neprohodan’
👱🏼♂️1994. sve 👌🏼
12/2018. IVF - 5🥚- 1ET - biokemijska - 4❄️
5/2019. FET - 2🐧 - biokemijska
8/2019. ➕prirodna trudnoća - 🩷(4/2020)
8/2020. ➕prirodna trudnoća - 🩵(5/2021)
1/2026. FET 2🐧 - biokemijska
3/2026. ➕prirodna trudnoća - UZV 5+6 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji