Pozdrav curke! Imam jedno pitanje! U 6 tjednu trudnoće sam počela svakodnevno krvariti! Prva i druga slika kod ginekologa stoji super, maternica super, plod se razvija! Ginekolog je utvrdila da imam vanjsko krvarenje grlića maternice i prvi put i drugi put te je isti malo palila da zaustavi krvarenje, međutim ništa nije zaustavila a ja se i dalje bojim. Pogotovo što je rekla da to nije vidjela u svojoj karijeri i kaže da makar sve trenutno osim navedenog dobro izgleda su male šanse da plod opstane! Dali je itko imao sličan slučaj pa da da savjet! HvalaCekajte samo malo. Tu ste napisali da se plod super razvija a na drugoj objavi da se plod ne vidi. Nisam bas shvatila. Sto se tocno vidi na utz?
S obzirom da vec ulazite u 8 tjedan, plod bi trebao biti debeo vidljiv.Ma gestacijska vrečica sam mislila se vidi ali bez ploda!Ok, shvacam. Znaci vidi se samo gv. A žv? Nista?
Iskreno, s obzirom da ste vec u tim tjednima, nazalost mislim da nesto nije u redu. Voljela bih da sam u krivu.
Evo mozete usporediti samnom. U 5+6, gv, zv i plod velicine 0,25 cm sa otkucajima srca.
Ne vidi se ni žv nažalost još! Kaže gin. da sačekam do petka opet pa će se bolje znati jer ulazim onda vec u osmi tjedan! Baš se brinem, em to krvarenje i još povremeno osjećam blagu bol, sve me strah i ne znam više kome se obratiti 😔. Hvala sve jedno na odgovoru😍
Pozdrav curke! Imam jedno pitanje! U 6 tjednu trudnoće sam počela svakodnevno krvariti! Prva i druga slika kod ginekologa stoji super, maternica super, plod se razvija! Ginekolog je utvrdila da imam vanjsko krvarenje grlića maternice i prvi put i drugi put te je isti malo palila da zaustavi krvarenje, međutim ništa nije zaustavila a ja se i dalje bojim. Pogotovo što je rekla da to nije vidjela u svojoj karijeri i kaže da makar sve trenutno osim navedenog dobro izgleda su male šanse da plod opstane! Dali je itko imao sličan slučaj pa da da savjet! HvalaCekajte samo malo. Tu ste napisali da se plod super razvija a na drugoj objavi da se plod ne vidi. Nisam bas shvatila. Sto se tocno vidi na utz?
S obzirom da vec ulazite u 8 tjedan, plod bi trebao biti debeo vidljiv.Ma gestacijska vrečica sam mislila se vidi ali bez ploda!Ok, shvacam. Znaci vidi se samo gv. A žv? Nista?
Iskreno, s obzirom da ste vec u tim tjednima, nazalost mislim da nesto nije u redu. Voljela bih da sam u krivu.
Evo mozete usporediti samnom. U 5+6, gv, zv i plod velicine 0,25 cm sa otkucajima srca.Ne vidi se ni žv nažalost još! Kaže gin. da sačekam do petka opet pa će se bolje znati jer ulazim onda vec u osmi tjedan! Baš se brinem, em to krvarenje i još povremeno osjećam blagu bol, sve me strah i ne znam više kome se obratiti 😔. Hvala sve jedno na odgovoru😍
Ajoj, bas mi je zao. Kakvi su vam ciklusi? Mozda vam je ovulacija bila dosta kasnije?
Ne znam, pokusavam naci nesto da vas utjesim ali s obzirom na krvarenje i sve sto ste naveli, ne znam. Iskreno mi je zao.
Nema na cemu, samo jako, drzite se ❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Evo mozete usporediti samnom. U 5+6, gv, zv i plod velicine 0,25 cm sa otkucajima srca.Ne vidi se ni žv nažalost još! Kaže gin. da sačekam do petka opet pa će se bolje znati jer ulazim onda vec u osmi tjedan! Baš se brinem, em to krvarenje i još povremeno osjećam blagu bol, sve me strah i ne znam više kome se obratiti 😔. Hvala sve jedno na odgovoru😍
Svakako idi i drugom ginekologu nakon petka da vidis sto ce reci. Sretno!
12/2023 dječak 💙
Mom2OneJa s prvim djetetom nisam imala apsolutno nikakve bolove. Druga trudnoca, ujedno i neuspjesna, bolovi od prvog dana kao i ova trenutna. I mene je strah da to nece na dobro zavrsiti. Takoder imam fetal doppler doma, jedino me on spasava da totalno ne poludim.Jel se moze koristiti na tako ranoj trudnoci? Tj jeste li uspjeli uhvatiti otkucajeDa, jesam. Odnosno jos uvijek ne konkretno kucanje srca, da se bas cuje ali broj otkucaja da. Treba malo pricekati i vidjeti u kojem polozaju je najblize otkucajima. Kada to uhvatim onda mi i broji otkucaje(140,150,160),zavisi kako je raspolozen 🤣
Ja sam samo nekidan uspila ulovit da rastu otkucaji u 9 tjednu.
A u prvoj trudnoci tek iza 12 tjedna pocela.
Moze se navodno od 9 tjedna al najbolje funkcionira od 12,13 tjedna lakse je nac otkucaje.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Ja sam bila na pregledu na 5+3 i vidla se GV i ŽV, bez ploda, pa je dr.rekao da bi mogla biti malo mlađa trudnoća(u sto sumnjam jer znam u dan kad je bila O) ali idem opet na 7+3 pa se nadam najboljem... tako da mi ovaj kraj 7.tjedna bas zvuci kao dosta daleko da nema niti ŽV ☹️☹️. Bez krvarenja sam ali su prosli tjedan bili prisutni dosta jaki bolovi...
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ja sam bila na pregledu na 5+3 i vidla se GV i ŽV, bez ploda, pa je dr.rekao da bi mogla biti malo mlađa trudnoća(u sto sumnjam jer znam u dan kad je bila O) ali idem opet na 7+3 pa se nadam najboljem… tako da mi ovaj kraj 7.tjedna bas zvuci kao dosta daleko da nema niti ŽV ☹️☹️. Bez krvarenja sam ali su prosli tjedan bili prisutni dosta jaki bolovi…
Draga, meni na 5+2 nije bio vidljiv plod a znam u dan kad je bila ovulacija. Na 5+6 smo ga prvi put vidjeli, sitno, sitno, 0,25 cm. Tako da, drzim fige da bude sve ok 😘
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Mom2OneJa s prvim djetetom nisam imala apsolutno nikakve bolove. Druga trudnoca, ujedno i neuspjesna, bolovi od prvog dana kao i ova trenutna. I mene je strah da to nece na dobro zavrsiti. Takoder imam fetal doppler doma, jedino me on spasava da totalno ne poludim.Jel se moze koristiti na tako ranoj trudnoci? Tj jeste li uspjeli uhvatiti otkucajeDa, jesam. Odnosno jos uvijek ne konkretno kucanje srca, da se bas cuje ali broj otkucaja da. Treba malo pricekati i vidjeti u kojem polozaju je najblize otkucajima. Kada to uhvatim onda mi i broji otkucaje(140,150,160),zavisi kako je raspolozen 🤣Ja sam samo nekidan uspila ulovit da rastu otkucaji u 9 tjednu.
A u prvoj trudnoci tek iza 12 tjedna pocela.
Moze se navodno od 9 tjedna al najbolje funkcionira od 12,13 tjedna lakse je nac otkucaje.
Ma da, moze se i prije ako si bas strpljiv trazit. A oni stavljaju taj 12-ti tjedan tako da se majka ne prestrasi ako ga sama slucajno ne pronade prije. Jer je to sve maleno i sama je sreca ako naletis na otkucaje. Ali eto, nase mrvice se ocito ne skrivaju dobro 😉🤩
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ja sutra imam THE pregled kada ću saznati razvija li se trudnoća kako treba ili ne.
Na 5+0 mala GV od 2mm, na 6+5 GV, ŽV i mali plod od 2mm, rekla je gin da je po njoj to tjedan dana manja trudnoća, a dosad mi se pokazalo da ako odmah ne krene kako treba, ne završi dobro.
Što mislite cure, ima li nade s obzirom na tako mali plod u tim tjednima?
Svakako sutra javim 😘
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Curke,
doktor mu je preporučio da napravim mini anomaly scan. Danas tjedan imamo kontrolu (tad budemo 12+6).
Da li je koja od Vas to radila i što to znači uopće? Hvalaaaa 🤗
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Curke,
doktor mu je preporučio da napravim mini anomaly scan. Danas tjedan imamo kontrolu (tad budemo 12+6).
Da li je koja od Vas to radila i što to znači uopće?Hvalaaaa 🤗
Pretpostavljam da misli na kombinirani probir. Kombinirani probir je pretraga u kojoj se vidi statisticki jeste li u skupini niskog rizika, umjerenog rizika ili visokog rizika za sindrome down, patau i edvards. Radi se ultrazvuk gdje se mjeri nuhalni nabor i biokemijski biljezi u krvi il kak se to vec zove. Ja sam i Zg i radila sam tu pretragu na Sv. Duhu.
30 👫🏻 28
11.2 +
7.3 ❤
18.4. NIPT ✅ 💜
5.6. Anomaly scan ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji