Evo me 😅
Prijavljujem jako živahnu bebu, sa nogicama koje su se stalno odgurivale, rukicama koje mašu, srcem koje divno kuca, bebač se vrtio ko na ražnju 🥰 Nuhalni nabor 1mm i sve to stane u 4,5cm bebe 🥹
Ja se osjećam 100kila lakše, sad počinjem dobrojavati do 26.5 kad je idući pregled.
Vadila krv, počinje išćekivanje rezultata
Čestitaaaaam ❤️😁😁
Kako to funkcionira s prenatalnim. Tj plaćanje. Izvade ti krv pa platiš kući ili prvo platiš. Niš ne kužim.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja s prvim djetetom nisam imala apsolutno nikakve bolove. Druga trudnoca, ujedno i neuspjesna, bolovi od prvog dana kao i ova trenutna. I mene je strah da to nece na dobro zavrsiti. Takoder imam fetal doppler doma, jedino me on spasava da totalno ne poludim.
Jesi vec pocela s doplerom cuti srce?
Ja tu i tamo jer sam tek 10tjedan
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Evo me 😅
Prijavljujem jako živahnu bebu, sa nogicama koje su se stalno odgurivale, rukicama koje mašu, srcem koje divno kuca, bebač se vrtio ko na ražnju 🥰 Nuhalni nabor 1mm i sve to stane u 4,5cm bebe 🥹
Ja se osjećam 100kila lakše, sad počinjem dobrojavati do 26.5 kad je idući pregled.
Vadila krv, počinje išćekivanje rezulatata 🤞🙏
Cestitam!! Ajme, nisam znala da vec na tom pregledu se mjeri nuhalni nabor. Ja cu biti 10+4 na iducem pregledu. To je bio vaginalni ili preko trbuha? Kad uopce krece uzv preko trbuha?
12/2023 dječak 💙
Miss88 izvadili su mi krv, popunili smo onaj papir sto dođe u toj kutiji. Ono osnovno. Ime prezime, datum rođenja, oib, mail broj telefona...
Dobijem e-mail s brojem na koji izvrsavam uplatu i to je to. U prošloj trudnoći sam krv vadila 24.2. A rezultate dobila 26.2. Tako da očekujem rezultate do petka. 🙈 lab je u Švicarskoj.
Noir ja sam danas 10+6 a bebač je 4,5 cm što odgovara za 11+2 tako da mi je mogla izmeriti. Još uvijek je uzv vaginalni. Idući pregled će bit i preko trbuha, ali svaki put mi napravi i vaginalni jer tako mjeri duljinu cervixa
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Evo me 😅
Vadila krv, počinje išćekivanje rezulatata 🤞🙏Cestitam!! Ajme, nisam znala da vec na tom pregledu se mjeri nuhalni nabor. Ja cu biti 10+4 na iducem pregledu. To je bio vaginalni ili preko trbuha? Kad uopce krece uzv preko trbuha?
Oprosti, ne odgovorih na pitanje 🤣 oko 16 tjedna krece preko trbuha
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja s prvim djetetom nisam imala apsolutno nikakve bolove. Druga trudnoca, ujedno i neuspjesna, bolovi od prvog dana kao i ova trenutna. I mene je strah da to nece na dobro zavrsiti. Takoder imam fetal doppler doma, jedino me on spasava da totalno ne poludim.Jesi vec pocela s doplerom cuti srce?
Ja tu i tamo jer sam tek 10tjedan
Hej, jesam. Jos je dosta rano pa ne mogu cuti ciste otkucaje ali mjeri broj. Dosta sam se ispraksirala od zadnjeg puta pa vec znam sto trazim i gdje. Inace je dosta tesko. Ali me smiri apsolutno.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Miss88izvadili su mi krv, popunili smo onaj papir sto dođe u toj kutiji. Ono osnovno. Ime prezime, datum rođenja, oib, mail broj telefona…
Dobijem e-mail s brojem na koji izvrsavam uplatu i to je to. U prošloj trudnoći sam krv vadila 24.2. A rezultate dobila 26.2. Tako da očekujem rezultate do petka. 🙈 lab je u Švicarskoj.
Noirja sam danas 10+6 a bebač je 4,5 cm što odgovara za 11+2 tako da mi je mogla izmeriti. Još uvijek je uzv vaginalni. Idući pregled će bit i preko trbuha, ali svaki put mi napravi i vaginalni jer tako mjeri duljinu cervixa
Uh ne znam onda, ja ću biti 10+2, mislim da će biti pre rano za prenatalni. Vidjet ćemo. Koji je to test?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Miss88izvadili su mi krv, popunili smo onaj papir sto dođe u toj kutiji. Ono osnovno. Ime prezime, datum rođenja, oib, mail broj telefona…
Noirja sam danas 10+6 a bebač je 4,5 cm što odgovara za 11+2 tako da mi je mogla izmeriti. Još uvijek je uzv vaginalni. Idući pregled će bit i preko trbuha, ali svaki put mi napravi i vaginalni jer tako mjeri duljinu cervixaUh ne znam onda, ja ću biti 10+2, mislim da će biti pre rano za prenatalni. Vidjet ćemo. Koji je to test?
Prenatalni se radi od 10 tjedna. Ti si sa 10+2 u 11 tjednu, ali naravno uvijek je bolje da je trudnoća veća jer se onda dobije više uzorla iz tvoje krvi.
Veritas se zove test
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bok! Evo i mene s pregleda. Sve uredno, vidjelo se micanje ❤
Ja isto rezultate očekujem u petak ili najkasnije pon, jako sam uzbuđena, a sljedeći pregled je 25.5. tako da Jana pratimo se :)
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Bok! Evo i mene s pregleda. Sve uredno, vidjelo se micanje ❤
Ja isto rezultate očekujem u petak ili najkasnije pon, jako sam uzbuđena, a sljedeći pregled je 25.5. tako da Jana pratimo se :)
Čestitam ❤️🥰 da da, bit će mi najlakše zapamtot kad ti je pregled 😁
Kako si sa kilama? Ja počela sa 63, sad sam na 58 🙄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji