Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina 39
    07. Svibanj 2023. 21:17

Mala_mu

Haru bas mi je zao… glavu gore❤️
    Čestitam svim novim trudnicama dobro nam dosle…
    E mene sad zanima jedna stvar, čitam ja vas svaki dan al neznam šta pametno napisati, nakon 5 spontanih nit gledam robu ni kolica ne usudim se iskreno…
    Ja sam evo već 11 tj bila sam na pregledu sa 6 tjedana i vidjeli smo srce, znaci cure ja svaki dan imam bolove, nekad jače nekad slabije neznam ni sama….
    Ta 3 dana idem na pregled i već sad imam toliku nervozu da vam nemogu opisat. Znavi strogo mirovanje, duphastone i normabel 3 puta dnevno, clexan… evo ležim stopila sam se s kutnom… zanima me od vas koje već imate djecu jeste li vi imale konstantne bolove il da se pripremim na još jedan spontani… oprostite al evo nemogu trenutno drugačije razmisljat… pusa svima 🍀

Ja sam 9+5 i imam svaki dan po 2 puta onako ko stezanje dole,poneki grc,to se siri maternica tako mi i u prvoj trudnoci bilo,netko ima jace grceve neko slabije.
    Ja imam kuci mali kucni ultrazvuk koji sam kupila u prvoj trudnoci jer sam isto imala paniku stalno od spontanih.
    Spasava me psihicki taj stroj inace bi prolupala do poroda!!!
    Ja se nadam da ovaj put ces izgurat trudnocu🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• bohemian
    07. Svibanj 2023. 23:35

Mala_mu

Haru bas mi je zao… glavu gore❤️
    Čestitam svim novim trudnicama dobro nam dosle…
    E mene sad zanima jedna stvar, čitam ja vas svaki dan al neznam šta pametno napisati, nakon 5 spontanih nit gledam robu ni kolica ne usudim se iskreno…
    Ja sam evo već 11 tj bila sam na pregledu sa 6 tjedana i vidjeli smo srce, znaci cure ja svaki dan imam bolove, nekad jače nekad slabije neznam ni sama….
    Ta 3 dana idem na pregled i već sad imam toliku nervozu da vam nemogu opisat. Znavi strogo mirovanje, duphastone i normabel 3 puta dnevno, clexan… evo ležim stopila sam se s kutnom… zanima me od vas koje već imate djecu jeste li vi imale konstantne bolove il da se pripremim na još jedan spontani… oprostite al evo nemogu trenutno drugačije razmisljat… pusa svima 🍀

Ja sam u 14om tjednu, do 8-9 tjedna sam imala povremene bolove kao pred menstruaciju. Od tada nije prošao dan da me nije zabolio stomak ili leđa. Isto tako nekad jače nekad slabije.  Bila sam na pregledu prošli tjedan i sve je savrseno. Čak me neki dan toliko bolilo “dole” da nisam od boli mogla sjest. Koristim utrogestan. Radila sam i briseve ( čiji će rezultati biti sutra) da otklonimo mogućnost neke bakterije. Većina cura koje upitam nemaju ovakve bolove. Imala sam jedan spontani, pa me strah bas bas.. 
    Pitala sam ginekologa od čega bi mogli biti ovi bolovi ako je sve uredu, rekao mi je da je moguće i od ne redovite “stolice”. 

Mom2One
    07. Svibanj 2023. 23:47

Ja s prvim djetetom nisam imala apsolutno nikakve bolove. Druga trudnoca, ujedno i neuspjesna, bolovi od prvog dana kao i ova trenutna. I mene je strah da to nece na dobro zavrsiti. Takoder imam fetal doppler doma, jedino me on spasava da totalno ne poludim. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• bohemian
    08. Svibanj 2023. 00:09

Mom2one 92

Ja s prvim djetetom nisam imala apsolutno nikakve bolove. Druga trudnoca, ujedno i neuspjesna, bolovi od prvog dana kao i ova trenutna. I mene je strah da to nece na dobro zavrsiti. Takoder imam fetal doppler doma, jedino me on spasava da totalno ne poludim.

U prvoj trudnoći nisam imala nikakve bolove, čak nisam ni osjećala da sam trudna, pa se završila spontanim pobačajem. Tako da mislim da ovi bolovi ne moraju imati veze sa tim.. 

Mom2One
    08. Svibanj 2023. 00:52

bohemian

Mom2one 92

U prvoj trudnoći nisam imala nikakve bolove, čak nisam ni osjećala da sam trudna, pa se završila spontanim pobačajem. Tako da mislim da ovi bolovi ne moraju imati veze sa tim..

Ma iskreno, to je sve ionako individualno. 100 zena, 100 drugacijih iskustava. Na kraju dana svi se ionako molimo i uzdamo u jedno. Da bude sve u redu.
    A sto se tice mojih bolova, oni su malo cudni, nikad u donjem dijelu trbuha, uvijek uz lijevi kuk zatezanje neugodno. Kad to uhvati tupo bolit znam da mi poslije toga slijedi krvarenje. Tako mi je bilo u prosloj i sada. Jos uvijek nismo saznali od cega dolaze bolovi. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

PiaBuu
    08. Svibanj 2023. 01:00

Babyboy, toliko si mi inspirativna sa ovime šta si napisala, hvala ti puuuuno! Meni je najveći strah šta radim dva posla u kojima dugo stojim i imam dosta čučanja i podizanje tereta…  tako da bi zapravo rado i htjela vrijeme za sebe i da sam na miru ali nažalost trenutačno si ne mogu to dopustiti… tako da me zapravo tih prvih tjedni najviše strah  i bas kao za vraga tad najviše i radim i sve naj vise 😅 bojim se jedino tog ishoda, eto… divim se tebi, iskreno, svaka ti čast! 👏🏼

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

PiaBuu
    08. Svibanj 2023. 01:06

Haru, zao mi je, piši nam ♥️
    Mala mu, jesi ikada saznala razlog spontanih? I koji tj? Kada su te stavili na strogo mirovanje iza kojeg spontanog?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Lana99
    08. Svibanj 2023. 07:05

I ja imam povremeno bolove u trbuhu, nekad više, a nekad manje. Svaki pregled je sve uredno. Gin mi je rekla da je normalno jer se tijelo mijenja i sve se širi te da kad osjetim grčeve popijem magnezij i stvarno mi pomogne.
    I ja sam imala prethodno spontani i isto me strah svega

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Jelušićkaa
    08. Svibanj 2023. 07:25

pozdrav žene malo vas škicnem sa jesenjskih beba. Sto se tiče bolova mora bolit i mene je s vremena na vrijeme uhvati par dana ti menga bolovi pa evo i sinoć stomak leđa...i dan danas Gledam u onaj papir kad odem na wc navika jbg 🤣🤣
    Prosto se širi sve Vjerovatno boli do kraja da utjesim i sebe i vas i nemora znacit ništa loše. Beba gura hoće vise prostora.
    Šaljem vam puuuno pozdrava bit ce to sve uredu ne vrijedi se sikirat pomoć sigurno ne moze. 💕💕💕

Jana25
    08. Svibanj 2023. 08:51

Evo me 😅
    Prijavljujem jako živahnu bebu, sa nogicama koje su se stalno odgurivale, rukicama koje mašu, srcem koje divno kuca, bebač se vrtio ko na ražnju 🥰 Nuhalni nabor 1mm i sve to stane u 4,5cm bebe 🥹
    Ja se osjećam 100kila lakše, sad počinjem dobrojavati do 26.5 kad je idući pregled.
    Vadila krv, počinje išćekivanje rezulatata 🤞🙏

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.