Zg cure i bliza okolica, jeste za neku kavu, sok, limunadu, sladoled?
Na jesesnskim babama 2021 vec smo se opako druskale i hodale s trbusima po gradu š
Jednom prilikom su konobari gledali od kud vise dolazimo š¤£š¤£
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Moj malac je danas otkrio mjehur i evo koristi ga kao trampolin 𤣠idem na na svakih 15, 20 min. Ponestaje mi wc papira brze nego inaceĀ
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Mateak44Ā zvoni mi da si ti uzela kolica joolz geo, ako da gdje si ih uzela?

PokuŔavamo od 11/22
āļø19.3 š
Mateak44zvoni mi da si ti uzela kolica joolz geo, ako da gdje si ih uzela?
Ja imam joolz geo3 š
12/2023 djeÄak š
A to si ti NoirĀ š sori jesi uzela 3 u 1?

PokuŔavamo od 11/22
āļø19.3 š
Bok svima! Ako me se sjeÄate, pridružila sam vam se prije koji tjedan, ali nisam bila baÅ” aktivna, moram i pohvatat zaostatke.
Evo mene s pregleda, trebala sam sutra, ali je sestra zvala da se oslobodio termin pa da mogu i danas. Uglavnom, baÅ” i nije sve u najboljem redu, beba ima omfalokelu. š„ŗ Iskreno, ja sam prvi put sad Äula za to. LaiÄki reÄeno, crijeva se joÅ” nisu povukla u trbuÅ”nu Å”upljinu. Kako mi je objaÅ”njeno, prilikom rasta bebe zna se to dogoditi i kod zdravih beba trebalo bi se povuÄi do cca 12. tjedna. MeÄutim, u vrlo malom broju sluÄajeva može biti povezano s Downom⦠I sad naravno da sam u banani, iako mi giniÄ tvrdi da se ne sekiram, da mi on to mora reÄi, ali da vjeruje da Äe biti sve u redu. Qualified 180 sam odmah napravila, nalazi Äe biti utorak, srijedu, Äetvrtak. Molim Boga da ipak sve bude u redu na kraju i htjela bi odmah pitati da li ima ovdje koja trudnica da je imala takav sluÄaj, a da je sve izaÅ”lo na dobro?
Mislim da se omfalokela smatra fizioloskom pojavom do 12 tt. Ti si jos dosta rano u trudnoci tako da se iskreno nadam da se radi o tome, normalnom razvoju. Drzim fige da rezultati testa budu uredni. Sretno!

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
A to si ti Noirš sori jesi uzela 3 u 1?
Ne, 2u1. Jaje cu posebno kad odlucim uopce koje š¤¦āāļø
12/2023 djeÄak š
Lupocet i lekadol je isto, oboje je paracetamol, samo su o dugog proizvodaca pa se drugacije zovu⦠moj savjet ti je uzmi si lupocet forte od 1000mg i zamoli doktora neka ti prepise normabel od 2 ili 5 mg, to dvoje u kombinaciji bi ti trebalo pomoci š normabel ti ne moze skoditiā¦
Hvala puno !
Nisam znala da tako iz vedrog neba odjednom bol. Do jucer sve super, i sad bolovi nenormalni.
Zg cure i bliza okolica, jeste za neku kavu, sok, limunadu, sladoled?
Na jesesnskim babama 2021 vec smo se opako druskale i hodale s trbusima po gradu š
Jednom prilikom su konobari gledali od kud vise dolazimo š¤£š¤£
Ja sam uvijek za šŖš¼š
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Mateak44zvoni mi da si ti uzela kolica joolz geo, ako da gdje si ih uzela?
Nisam š«£ moja su cybex za blizanceĀ
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji