![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Cijeli dan sam bilau gužvi, nikako da se javim. Sve je u redu, cerviks 50mm, posteljica sprijeda. Beba 150 grama. Moram se naručiti za anomaly scan, a nakon toga radim opet labos i ostale pretrage.
12/2023 dječak 💙
Cijeli dan sam bilau gužvi, nikako da se javim. Sve je u redu, cerviks 50mm, posteljica sprijeda. Beba 150 grama. Moram se naručiti za anomaly scan, a nakon toga radim opet labos i ostale pretrage.
Odličnoo! Bravo na super pregledu! :D koliko često se rade labos pretrage?
Odličnoo! Bravo na super pregledu! :D koliko često se rade labos pretrage?
Na pocetku trudnoce i kod mene oko 24tt. I to je to, ne znam da li pred sam porod rade nesto i u bolnici.
12/2023 dječak 💙
Bravooo na dobrom pregledu 🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cure, mene danas par puta bas jace probolo dolje u donjem dijelu trbuhu.. sta mislite?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Curke trebam pomoc, kad sam bila jucer u bolnici poradi onog krvarenja uveli su mi urinarni kateter, urinokultura je sterilna, a mene danas pece pri mokrenju i dole tupa bol, imam femidoc od prije i neznam dal ga smijem uzet. Pomoc jel ga tko koristio?
Cure, mene danas par puta bas jace probolo dolje u donjem dijelu trbuhu.. sta mislite?
I mene je prekjucer dva tri puta za redom i onda prestalo. Mislim da je to normalno, al ako potraje odes ginekologu :)
Curke trebam pomoc, kad sam bila jucer u bolnici poradi onog krvarenja uveli su mi urinarni kateter, urinokultura je sterilna, a mene danas pece pri mokrenju i dole tupa bol, imam femidoc od prije i neznam dal ga smijem uzet. Pomoc jel ga tko koristio?
Jao, ne znam ti za taj lijek ali meni su isto uvodili kateter na porodu i nakon poroda. Jako tesko sam isla na wc. Bas me boljelo i peckalo. Stvar mi je olaksalo spricanje tog dijela octenim seprom prije nego krenem piškit i piškila sam u tušu, pa probaj tako. Znam, nije higijenski, posebno ovo u tusu al kad imate ranu od reza dolje do guzice, nema se izbora 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Gdje u Zagrebu privatno napraviti anomaly scan? Da su doktori detaljni i stručni.
12/2023 dječak 💙
Samo se natači čajem i vodom da ti urin bude što rijeđi, manje će peći 🤞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji