Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elia
    19. Svibanj 2023. 14:31

Ana_Maria

tratincica12345

Cure, probudila sam se u noći i osjetila da me grče listovi i izazivaju snažnu bol, te naravno bol mi je prekinula san, a ujutro su me bolila i stopala. Je li se ovo i vama dogodilo možda? 🤔 Znam da je normalno, ali evo da popričamo.

tratincica12345

Cure, probudila sam se u noći i osjetila da me grče listovi i izazivaju snažnu bol, te naravno bol mi je prekinula san, a ujutro su me bolila i stopala. Je li se ovo i vama dogodilo možda? 🤔 Znam da je normalno, ali evo da popričamo.
    Znalo mi se dogoditi dok nisam bila trudna, moju prijateljicu su mucili trnci i svadta nesto u nogama, pretpostavljam da je to sve ok, bez brige!
    Btw, meni danas dosao TORCH nalaz, nisam ni znala da sam preboljela petu bolest, jedna briga manje iako me na prvu strefilo kad sam vidjela da je nesto pozitivno 🙈

Kaj je sad pak torch? 😂😪 Mislim pogledala sam kaj je ali da li se to mora radit ili se samo radi ako imas neki od simptoma? 

Noir
    19. Svibanj 2023. 14:32

lana202021

Cure jel koja od vas radila kombinirani probir? Da li nalaz stigne i ja e građane ili samo doktoru?

Jesi ti radila na Bračaku? Kako izgleda to i koji doktor ti je radio?I jedno glupo pitanje.. je li npr 10+4  10 ili 11. Tjedan trudnoce? Svaka aplikacija kaze drugacije

12/2023 dječak 💙

slavonka92
    19. Svibanj 2023. 14:33

To je normalno i pogoršava se s vremenom nažalost. Obavezno pij magnezij. Ja uzimam direkt.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Larissa0211
    19. Svibanj 2023. 14:34

mateak44

Imstah

ma kužimo te, viš da smo sve malo lude kaj se toga tičeja sam već razmišljala kak da iznajmim onaj doppler kućni da mogu slušat srce doma dok se ne počne osjetno mrdatimala sam ga u prvoj trudnoći i stvarno je super stvar za duševni mir, ali ovdje takvih stvari izgleda nema, bar ne za iznajmljivanje.iznenadio me dečko jučer sa pitanjem o tome da li ćemo ići na probir. nekak sam to otpisala odmah radi cijene i toga šta zapravo (kolko sam skužila) ni ne pokazuje baš nešto osim ta tri glavna kromosomska poremećaja, ili? ne znam dal se isplati. nekak me tih stvari nije strah, valjda uzimam zdravo za gotovo da će dijete biti zdravo. a možda, pogotovo sa 35, ne bi trebala. sad mi je dao opet za mislit
    Mi smo isto napravili prenatalni… odabrala sam panoramu, osnovni paket 540 eura.
    Proslo je evo tocno 8 dana i jos uvijek cekam rezultate 🙈 vec sam pocela sanjat to ili sto je jos gore tokom noci dok se cimnem ulazim u mail i gledam jel stiglo 😆

Panorama se radi u US i može trajati do 15 dana, tako da nemoj se opterećivati i misliti da duljina čekanja ima veze s rezultatom. Ja sam čekala nalaz panorame točno 8 dana ali sam vadila u ponedjeljak ujutro.

• lana202021
    19. Svibanj 2023. 14:43

Larissa0211

Ja sam radila na Sv Duhu u 12 tjednu. Nalaz UZV dobiješ odmah, onda vadiš krv i nalaz probira ti stigne na e-mail (ako tražiš dostavu e-mailom). Također nalaz probira bude na e-građani.

Hvala ti.

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• lana202021
    19. Svibanj 2023. 14:44

Noir

lana202021

Cure jel koja od vas radila kombinirani probir? Da li nalaz stigne i ja e građane ili samo doktoru?
    Jesi ti radila na Bračaku? Kako izgleda to i koji doktor ti je radio?I jedno glupo pitanje.. je li npr 10+4 10 ili 11. Tjedan trudnoce? Svaka aplikacija kaze drugacije

Jesam, Gredičak je bio. Napravila sam UZV i nakon toga izvadila krv i to je to. :) 
    Ja sam ti išla 12+0 i piše da je to 13ti tjedan. 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• anaa3332
    19. Svibanj 2023. 14:47

Pozdrav cure mozda nije za ovu temu ali vidim da vas tu najvise ima pa molim pomoc,ovako prvi odnos sam imala 2.4. Dakle prvi odnos ikad🤣 zatim sam malo krvarila tu noc (crvena krv svjeza) i stalo je,dan nakon 3.4. Sam opet dobila krvarenje trajalo je 5 dana,neznam dal je to bila obicna menga ili zbog himena jer sam se svasta nacitala,pa sam zbunjena,nakon toga sam opet krvarila 27.4. Ali slabije nego inace 2 i pol dana max 3,imala sam mozda 2 puna uloska krvi u ta 3 dana,vadila sam betu 2.5.,8.5., i 17.5. Svaki put je rezultat 0.0,bila sam kod gin 17.5. I reko je da ne vidi nikakve znakove trudnoce,al vjv je prerano da bi on to vidio,od tog odnosa je sada proslo 6 tjedana,sta vi mislite dali sam mozda trudna?

• lana202021
    19. Svibanj 2023. 14:50

anaa3332

Pozdrav cure mozda nije za ovu temu ali vidim da vas tu najvise ima pa molim pomoc,ovako prvi odnos sam imala 2.4. Dakle prvi odnos ikad🤣 zatim sam malo krvarila tu noc (crvena krv svjeza) i stalo je,dan nakon 3.4. Sam opet dobila krvarenje trajalo je 5 dana,neznam dal je to bila obicna menga ili zbog himena jer sam se svasta nacitala,pa sam zbunjena,nakon toga sam opet krvarila 27.4. Ali slabije nego inace 2 i pol dana max 3,imala sam mozda 2 puna uloska krvi u ta 3 dana,vadila sam betu 2.5.,8.5., i 17.5. Svaki put je rezultat 0.0,bila sam kod gin 17.5. I reko je da ne vidi nikakve znakove trudnoce,al vjv je prerano da bi on to vidio,od tog odnosa je sada proslo 6 tjedana,sta vi mislite dali sam mozda trudna?

Nisi trudna. 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

ivonicaa
    19. Svibanj 2023. 14:50

Imstah

je tratinčice, uzimaš magnezij?

Ne uzimam, popričati ću o ovome s gin. u četvrtak. 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

ivonicaa
    19. Svibanj 2023. 14:51

anaa3332

Bez brige, ne

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.