Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noir
    19. Svibanj 2023. 14:54

lana202021

Noir

lana202021

Cure jel koja od vas radila kombinirani probir? Da li nalaz stigne i ja e građane ili samo doktoru?
    Jesi ti radila na Bračaku? Kako izgleda to i koji doktor ti je radio?I jedno glupo pitanje.. je li npr 10+4 10 ili 11. Tjedan trudnoce? Svaka aplikacija kaze drugacije
    Jesam, Gredičak je bio. Napravila sam UZV i nakon toga izvadila krv i to je to. :)
    Ja sam ti išla 12+0 i piše da je to 13ti tjedan.

Odlično, jel uzv preko trbuha ili ne? 🙈

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    19. Svibanj 2023. 15:11

Elia

Ana_Maria

tratincica12345

Cure, probudila sam se u noći i osjetila da me grče listovi i izazivaju snažnu bol, te naravno bol mi je prekinula san, a ujutro su me bolila i stopala. Je li se ovo i vama dogodilo možda? 🤔 Znam da je normalno, ali evo da popričamo.

tratincica12345

Cure, probudila sam se u noći i osjetila da me grče listovi i izazivaju snažnu bol, te naravno bol mi je prekinula san, a ujutro su me bolila i stopala. Je li se ovo i vama dogodilo možda? 🤔 Znam da je normalno, ali evo da popričamo.
    Znalo mi se dogoditi dok nisam bila trudna, moju prijateljicu su mucili trnci i svadta nesto u nogama, pretpostavljam da je to sve ok, bez brige!
    Btw, meni danas dosao TORCH nalaz, nisam ni znala da sam preboljela petu bolest, jedna briga manje iako me na prvu strefilo kad sam vidjela da je nesto pozitivno 🙈
    Kaj je sad pak torch? 😂😪 Mislim pogledala sam kaj je ali da li se to mora radit ili se samo radi ako va

Analiza na neke od virusa iz krvi, nista strasno, mene je ginekologica uputila na to nakon orvog pregleda, mislim da ih vecina to daje, ali i ne mora 🤷‍♀️ 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    19. Svibanj 2023. 15:12

Larissa0211

Ja sam radila na Sv Duhu u 12 tjednu. Nalaz UZV dobiješ odmah, onda vadiš krv i nalaz probira ti stigne na e-mail (ako tražiš dostavu e-mailom). Također nalaz probira bude na e-građani.

Kako si narucila? Meni je ginekologica rekla da se moram sama naruciti...

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

PiaBuu
    19. Svibanj 2023. 15:26

Malo ste ne zatekle, šta je probir i nifty i zašto se radi ? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Mom2One
    19. Svibanj 2023. 16:17

Elia

Ana_Maria

tratincica12345

tratincica12345

Znalo mi se dogoditi dok nisam bila trudna, moju prijateljicu su mucili trnci i svadta nesto u nogama, pretpostavljam da je to sve ok, bez brige!
    Btw, meni danas dosao TORCH nalaz, nisam ni znala da sam preboljela petu bolest, jedna briga manje iako me na prvu strefilo kad sam vidjela da je nesto pozitivno 🙈
    Kaj je sad pak torch? 😂😪 Mislim pogledala sam kaj je ali da li se to mora radit ili se samo radi ako imas neki od simptoma?

Torch ti je test iz krvi na infekcije. Tipa hepatitis, hiv i ostale. Daje se svim trudnicama. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

mateak44
    19. Svibanj 2023. 16:32

PiaBuu

Malo ste ne zatekle, šta je probir i nifty i zašto se radi ?

To je neinvazivni prenatalni test probira koji analizira na kromosomske poremećaje (Downov sindrom, Edwardsov sindrom, Patauov sindrom, i tako dalje), a kao dodatnu opciju možeš tražiti i analizu spola. Osim nifty, na tržištu još imaš Panoramu, Harmony,…
    Dođeš u polikliniku, naprave ti uzv da potvrde otkucaje srca, izvade dvije epruvete krvi i onda čekaš nalaze 😊

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• lana202021
    19. Svibanj 2023. 17:11

Noir meni je radio vaginalno.

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    19. Svibanj 2023. 17:20

lana202021

Noir meni je radio vaginalno.

Nadala sam se preko trbuha. Nekako mi je to previše vaginalnih UZVova, ali oni valjda znaju kako je najbolje

12/2023 dječak 💙

• Elia
    19. Svibanj 2023. 17:51

Mom2One

Elia

Ana_Maria

tratincica12345

tratincica12345

Kaj je sad pak torch? 😂😪 Mislim pogledala sam kaj je ali da li se to mora radit ili se samo radi ako imas neki od simptoma?
    Torch ti je test iz krvi na infekcije. Tipa hepatitis, hiv i ostale. Daje se svim trudnicama.

Meni moja nis nije ni spomenula, a kad se to radi? U kojem tjednu kao?

mateak44
    19. Svibanj 2023. 19:00

Elia

Mom2One

Elia

Ana_Maria

tratincica12345

tratincica12345

Meni moja nis nije ni spomenula, a kad se to radi? U kojem tjednu kao?

Ja sam to radila eto od zadnje kontrole do sad ove, tad sam bils oko 10. tt

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.