Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    19. Svibanj 2023. 19:26

tratincica12345

Cure, probudila sam se u noći i osjetila da me grče listovi i izazivaju snažnu bol, te naravno bol mi je prekinula san, a ujutro su me bolila i stopala. Je li se ovo i vama dogodilo možda? 🤔 Znam da je normalno, ali evo da popričamo.

Ja sam to imala u prvoj trudnoći. Baš su mi se grčili. Toliko da bi mm probudila da masira hahaha. Dr mi je preporučila magnezij.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    19. Svibanj 2023. 19:31

Elia

Mom2One

Elia

Ana_Maria

tratincica12345

Cure, probudila sam se u noći i osjetila da me grče listovi i izazivaju snažnu bol, te naravno bol mi je prekinula san, a ujutro su me bolila i stopala. Je li se ovo i vama dogodilo možda? 🤔 Znam da je normalno, ali evo da popričamo.

tratincica12345

Znalo mi se dogoditi dok nisam bila trudna, moju prijateljicu su mucili trnci i svadta nesto u nogama, pretpostavljam da je to sve ok, bez brige!
    Btw, meni danas dosao TORCH nalaz, nisam ni znala da sam preboljela petu bolest, jedna briga manje iako me na prvu strefilo kad sam vidjela da je nesto pozitivno 🙈
    Kaj je sad pak torch? 😂😪 Mislim pogledala sam kaj je ali da li se to mora radit ili se samo radi ako imas neki od simptoma?
    Torch ti je test iz krvi na infekcije. Tipa hepatitis, hiv i ostale. Daje se svim trudnicama.
    Meni moja nis nije ni spomenula, a kad se to radi? U kojem tjednu kao?

Nije ni meni ništa rekla u prvoj trudnoći. Imala sam tada 29.  Radi se od 10. tjedna.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Mom2One
    19. Svibanj 2023. 23:27

Miss88

Elia

Mom2One

Elia

Ana_Maria

tratincica12345

tratincica12345

Znalo mi se dogoditi dok nisam bila trudna, moju prijateljicu su mucili trnci i svadta nesto u nogama, pretpostavljam da je to sve ok, bez brige!
    Btw, meni danas dosao TORCH nalaz, nisam ni znala da sam preboljela petu bolest, jedna briga manje iako me na prvu strefilo kad sam vidjela da je nesto pozitivno 🙈
    Kaj je sad pak torch? 😂😪 Mislim pogledala sam kaj je ali da li se to mora radit ili se samo radi ako imas neki od simptoma?
    Torch ti je test iz krvi na infekcije. Tipa hepatitis, hiv i ostale. Daje se svim trudnicama.
    Meni moja nis nije ni spomenula, a kad se to radi? U kojem tjednu kao?
    Nije ni meni ništa rekla u prvoj trudnoći. Imala sam tada 29. Radi se od 10. tjedna.

Torch se moze napraviti bilo kada. Meni je dao uputnicu kad je potvrdio otkucaje srca. Znaci tad sam bila 6.tjedan. Nalazi ti budu nakon 2,3 dana. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• karlica18
    20. Svibanj 2023. 08:28

Drage žene!
    Nova sam ovdje :)Bila kod gin nakon sta mi je M kasnila i imala sam 7 dana temp 37-37.3 (tokom dana). Test bila radila 9 dpo i bio negativan. Ugl rekao da je zadebljan endometrij i da pricekam ako cu dobit.. u meduvremenu mene na poslu ulovio strasan umor skoro zaspala i onda nalet energije. Poceli mi smetat neki mirisi te sam radila test 16 dpo koji je bio pozitivan u roku sekunde se pojavila crtica, te dr dan vadila betu bila je 762 i sad cekam pregled 🤞🏼Nadam se da ce sve biti ok 🤞🏼Od simptoma: temp 37.1-37.3 svaki dan, zadnja dva dana nos ko spina i kihanje (pretp alergija), umor, budenje po noci, grcevi slicni kao kad trebam dobit, iscjedak bijeli/suncan, osjetljive grudi.

Miss88
    20. Svibanj 2023. 08:33

karlica18

Drage žene!
    Nova sam ovdje :)Bila kod gin nakon sta mi je M kasnila i imala sam 7 dana temp 37-37.3 (tokom dana). Test bila radila 9 dpo i bio negativan. Ugl rekao da je zadebljan endometrij i da pricekam ako cu dobit.. u meduvremenu mene na poslu ulovio strasan umor skoro zaspala i onda nalet energije. Poceli mi smetat neki mirisi te sam radila test 16 dpo koji je bio pozitivan u roku sekunde se pojavila crtica, te dr dan vadila betu bila je 762 i sad cekam pregled 🤞🏼Nadam se da ce sve biti ok 🤞🏼Od simptoma: temp 37.1-37.3 svaki dan, zadnja dva dana nos ko spina i kihanje (pretp alergija), umor, budenje po noci, grcevi slicni kao kad trebam dobit, iscjedak bijeli/suncan, osjetljive grudi.

Čestitam! Sretno.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• karlica18
    20. Svibanj 2023. 08:35

Miss88

karlica18

Drage žene!
    Čestitam! Sretno.

Hvalaa :)

• johel02
    20. Svibanj 2023. 09:47

Caliopi bez brige je sve u redu! :) znala sam imati mucnice 2 tjedna i onda tjedan dana kao da uopce nisam trudna- niti bolne grudi, niti umor apsolutno nista. Evo sada skoro 17 tt, vratile su se i mucnice. Trbuh jedan dan boli, probada, pa cetiri dana nista. To je sve normalno :)

Tinchy09
    20. Svibanj 2023. 09:53

Caliopi ☘

Karlica čestitam!
    Curke ja sam down danas :( naime imam osjećaj da su mi se simptomi koje sam imala neki skroz povukli, a drugi su puno blaži (npr. Bolne grudi a posebno bradavice) iako imam svako malo probadanje i pikanje dolje. Jel koja od vas imala situaciju da su se simptomi neki povukli skroz, a drugi umanjili a da je ipak bilo sve ok?

Ta sam! Grudi su mi se kao ispuhale, bradavice vise nisu bolne uopce, a nitijedan drugi simptom zapravo nemam.  I mucnine,ni umor, ni grceve...nista vise nemam... bila sam na 7+0i srceko je kucalo  pa se nadam najboljem, sto drugo sad mogu? Ne mogu panicno svaki 2.dan trcati na hitnu na pregled pa cekam jos 3tj do pregleda i molim da je sve ok 😊🤞

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Bela23
    20. Svibanj 2023. 10:49

Cao cure. Ja sam sinoc bila na hitnoj, imala sam sukrvav iscjedak i probadalo me u ledjima. Odmah sam se naravno prepala i mislila da je gotovo. Inace da napomenem da sam vec imala implatacijsko tako da sumnjam da se implatacijsko moze ponavljati nakon dva tjedna. Ugl sve je hvala Bogu ok i trudnoca odgovara za prt tjedana. Prije tri dana sam bila na pregledu i bila je samo gestacijska sinoc je bila i zumanjcana tako da trudnoca napreduje. Ugl dala mi je duphastone da pijem i rekla mi je da je to sve sto moze uciniti jer ako je trudnoca ok onda ce ici dalje, ako ne ne moze se nazalost nista napraviti da bi se sprijecilo njezino prekidanje.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    20. Svibanj 2023. 10:50

Ja sam u prvoj trudnoci isto imala tako dana da se probudim i nestanu svi simptomi pa se za dva dana vrate.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.