Kopiram tekst: Da bi trudnica/rodilja ostvarila pravo na rodiljni dopust mora biti zaposlena najmanje 6 mjeseci neprekidno ili 9 mjeseci s prekidima u prethodne dvije godine.
E sad meni je zadnja plaća 5.10. a ja idem 26.10. hoću uspjeti skupiti 6zadnjih plaća?
Nisam izbedirana zbog nezaposlenosti, radim na projektu s djecom. Imam mogućnost vraćanja. Projekti se uvijek pišu. Nego me samo zanimaju prava. Ako tko zna. Ako ne pitat ću kad se budem prijavljivala na biro.
Tako je kako si kopirala. Znaci da bi ostvarila prihod rodiljnog dopusta mozes imat prekid radnog odnosa sa recimo par mjeseci nezaposlenosti, ali u trenutku otvaranja rodiljnog dopusta moras biti u radnom odnosu.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kopiram tekst: Da bi trudnica/rodilja ostvarila pravo na rodiljni dopust mora biti zaposlena najmanje 6 mjeseci neprekidno ili 9 mjeseci s prekidima u prethodne dvije godine.
E sad meni je zadnja plaća 5.10. a ja idem 26.10. hoću uspjeti skupiti 6zadnjih plaća?
Nisam izbedirana zbog nezaposlenosti, radim na projektu s djecom. Imam mogućnost vraćanja. Projekti se uvijek pišu. Nego me samo zanimaju prava. Ako tko zna. Ako ne pitat ću kad se budem prijavljivala na biro.Tako je kako si kopirala. Znaci da bi ostvarila prihod rodiljnog dopusta mozes imat prekid radnog odnosa sa recimo par mjeseci nezaposlenosti, ali u trenutku otvaranja rodiljnog dopusta moras biti u radnom odnosu.
Hvala ti! ❤️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Šta vi jedete ujutro ? 😂
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Šta vi jedete ujutro ? 😂
Popijem kavu u osam na poslu. Zavisi, nekad cornflakes, nekad kruha i namaza,džema. Kasnije neko voće,jogurta. pa ručak oko 13. Ponesem od kuće.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Šta vi jedete ujutro ? 😂
Ja sam na slancima sa dukatelom ili prstići sa sirom 😂 i tako vec dva mjeseca… imam srece sto sam u minusu sa kilama, unatoc tome koliko sam slanaca pojela 🐽
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Cure da li već vidite neke promjene na tijelu? Izuzev toga što bebica raste :D
Meni su baš počele pucati kapilarice, onak male crvene žilice, na prsima, na rukama...
Cure da li već vidite neke promjene na tijelu? Izuzev toga što bebica raste :D
Meni su baš počele pucati kapilarice, onak male crvene žilice, na prsima, na rukama…
Ujutro se trbuh malo nazire ali do kraja dana sam jako napirena. Imam svuda žilica, pogotovo po grudima. Još ništa drugo
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
ja imam trbuščić odavno, tako da mislim da trudnoća neće postati očita još dugo
promjene ne primjećujem nikakve za sad, bar ne fizičke. emocionalno svašta
Šta vi jedete ujutro ? 😂
Zobene ili neko pecivo, popijem kavu, nekad namažem na kruh nešto, ovisi...
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Pozdrav, nova sam tu. Ako je netko vec bio u ovakvou situaciji, molim pomoc 😅. Trenutno sam 6tt, racunajuci od prvog dana zadnje menstruacije. Moja doktorica me narucila 6+0 na prvi pregled. Na pregledu je bila vidljiva gestacijska vrecica i zumancana, bez vidljivog ploda. Ona je na to rekla da je to sve ok za taj period a i da inace ima losiji UZV. Tako rano me narucila na prvi pregled jer sam imala vec jednu biokemijsku i odstranjen jajovod i jajnik prije 7godina pa kao da iskljuci vanmaternicnu. Narucila me ponovo za pregled za 5dana (dakle 6+5). Jel se mora tad vec vidjet plod? Ne zelim jos panicariti, ali tesko mi se kontrolirati 😅
Ja sam bila na pregledu u 6+3 i sve se vidjelo.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Sortiraj odgovore
Najstariji