Hoćete vi Bebe odmah stavljati u sobicu ili pokraj vas u bračnoj sobi ja mislim da ću ja krevet kod našeg bračnog ❤️pa ne znam kada je najbolje vrijeme za sobicu jer imam poznanice koje su pustile u sobi dijete i dijete još uvijek s 4 godine spava s roditeljima, vjerujem da to stvarno nije lako ali ne znam jeste vi razmišljale o tome ?😃 da ne znam koju kremu kupit za pregibe ako je netko kupio može napisati koju 😁😁😁
Prvih 6 mjeseci s nama i to cudesa izvudili da nademo da nam stanu dva krevetica. Nakon toga u svoju sobu jer fizicki vise nece stati kad prosirimo krevetice.
S tim da tati uredujemo gostinjsko/radnu da moze otic tamo (ili mi) da bude naspavan za posao ili kad ide na sluzbeni put.
Mi imamo još jednu sobu ali tamo su mi mašine za šivanje 😆 rekla sam ako ne bude mogao spavati neka spava u primačoj 😅on planira cijeli 12 mjesec bit samnom kada rodim tako da pomoći Ce mi ,ali definitivno je super imati još jednu sobu s krevetom tako da može spavati to je stvarno super 🤩
Jesi li što šivala, ja planirala matchy božićne haljinice, ali sam shvatila da ne znam koji bi broj ni sebi ni bebi 😅
Ja planiram bebu kod nas, do 3-4 godine 🤷
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Snowwhite1410 hvala ti ❤️ i evo pozivnica ako ti bude trebalo:
https://invite.bestsecret.com/VMU-XZB-UTB?c=hr&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration
Ribic i meni je slučajno danas doktor rekel za pupcanu , izletilo mu je i onda nije imal izbora, moral mi je objasniti
Lonmi hvala ti ❤️ a moj doktor je danas bil totalno pogubljen, shvacam ga, niti meni nije bilo svejedno, ja sam bila druga na redu i jedan sat sam bila u kabini i slušala njegov razgovor sa zenom koja je bila prva na redu. Znas da ne mozes ne cuti. i on zna da ja cujem. Ugl, nije ni za pisati tu, ali grozno i mislim da je njemu trebala utjeha i prijateljski smo razgovarali i vec sam bila pred odlaskom i onda veli i sad ta vasa pupcana vrpca, ali to je bolje ne vas stresirati, vidimo se za dva tjedna, i onda je bilo gotovo, ja sam cula. Ali ne zamjeram mu, super doktor, toliko je detaljno i brizno odradil pregled , a par put je napomenul pazite se molim vas... Tak da , za doktora 👍🤞👍👌
✨✨✨Za kupanje bademovo ulje, nakon 6 mj trudi, za guzicu Weleda. Za pregibe mi nikad nist nije trebalo, nikad im se nije zacrvenilo

Hoćete vi Bebe odmah stavljati u sobicu ili pokraj vas u bračnoj sobi ja mislim da ću ja krevet kod našeg bračnog ❤️pa ne znam kada je najbolje vrijeme za sobicu jer imam poznanice koje su pustile u sobi dijete i dijete još uvijek s 4 godine spava s roditeljima, vjerujem da to stvarno nije lako ali ne znam jeste vi razmišljale o tome ?😃 da ne znam koju kremu kupit za pregibe ako je netko kupio može napisati koju 😁😁😁
Prvih 6 mjeseci s nama i to cudesa izvudili da nademo da nam stanu dva krevetica. Nakon toga u svoju sobu jer fizicki vise nece stati kad prosirimo krevetice.
S tim da tati uredujemo gostinjsko/radnu da moze otic tamo (ili mi) da bude naspavan za posao ili kad ide na sluzbeni put.
Mi imamo još jednu sobu ali tamo su mi mašine za šivanje 😆 rekla sam ako ne bude mogao spavati neka spava u primačoj 😅on planira cijeli 12 mjesec bit samnom kada rodim tako da pomoći Ce mi ,ali definitivno je super imati još jednu sobu s krevetom tako da može spavati to je stvarno super 🤩
Da. I nas ce bit na pocetku doma (na ocinskom 3tt) al poslije mi nije svejedno da sjeda u auto i vozi xy vremena mrtav umoran. Vidjet cemo u hodu kak ce ici. Neka ideja i bila da on od 21h do ponoci ih hendla pa ja nocnu da on moze odmorit. Al vidjet cemo, ipak su dve.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav svima,
pridružujem vam se na forumu, iako vas pratim potajice već neko vrijeme 😇
Pitala bih vas, koristite li ili ste koristile baby watcher kroz trudnoću? Pitam iz jednog jednostavnog razloga - jedna sam od onih koje se boje vlastite sjene u trudnoći. Trudna sam 26+3 i imam mirnu djevojčicu.
Znam da vrijedi mirna mama sretna beba i trudim se iz petnih žila biti najopuštenija moguća jer ju osjetim lagano kroz dan i onda ne skidam osmijeh s lica.
Napravila sam najveću pogrešku, a to je čitala razne forume o pokretima i uspoređivala nas s ostalima. Tako da smo od mirna mama sretna beba došle do mirna beba napeta mama.
Lijepo vas pozdravlja mama strahopezdec 😊
Meni on ima smisla dok ne krenes osjecat pokrete. Nakon toga mi nema smisla… bebu trebas osjetiti minimalno 6-7 puta kroz 24h. Nije bitno koliko dugo i koliko jako.
Ako si u pokretu manje osjecas. Najvise osjecas kad legnes na bok i umiris se. Mozes malo i prodrmat trbuh i stavit ruku i pricat - meni cesto na to reagiraju. I na klopu 😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Snowwhite1410 hvala ti ❤️ i evo pozivnica ako ti bude trebalo:
https://invite.bestsecret.com/VMU-XZB-UTB?c=hr&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration
Ribic i meni je slučajno danas doktor rekel za pupcanu , izletilo mu je i onda nije imal izbora, moral mi je objasniti
Lonmi hvala ti ❤️ a moj doktor je danas bil totalno pogubljen, shvacam ga, niti meni nije bilo svejedno, ja sam bila druga na redu i jedan sat sam bila u kabini i slušala njegov razgovor sa zenom koja je bila prva na redu. Znas da ne mozes ne cuti. i on zna da ja cujem. Ugl, nije ni za pisati tu, ali grozno i mislim da je njemu trebala utjeha i prijateljski smo razgovarali i vec sam bila pred odlaskom i onda veli i sad ta vasa pupcana vrpca, ali to je bolje ne vas stresirati, vidimo se za dva tjedna, i onda je bilo gotovo, ja sam cula. Ali ne zamjeram mu, super doktor, toliko je detaljno i brizno odradil pregled , a par put je napomenul pazite se molim vas… Tak da , za doktora 👍🤞👍👌
✨✨✨Za kupanje bademovo ulje, nakon 6 mj trudi, za guzicu Weleda. Za pregibe mi nikad nist nije trebalo, nikad im se nije zacrvenilo
Bit ce sve ok! A ulozivost ti normalna s obzirom na tjedne i da nisi prvorotkinja. Tak da ni tu nemoj brinuti. Naravno, smanji malo tempo i uspori al sve je to ajmo reci normalno.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Pozdrav svima,
Pitala bih vas, koristite li ili ste koristile baby watcher kroz trudnoću? Pitam iz jednog jednostavnog razloga - jedna sam od onih koje se boje vlastite sjene u trudnoći. Trudna sam 26+3 i imam mirnu djevojčicu.
Znam da vrijedi mirna mama sretna beba i trudim se iz petnih žila biti najopuštenija moguća jer ju osjetim lagano kroz dan i onda ne skidam osmijeh s lica.
Napravila sam najveću pogrešku, a to je čitala razne forume o pokretima i uspoređivala nas s ostalima. Tako da smo od mirna mama sretna beba došle do mirna beba napeta mama.
Meni on ima smisla dok ne krenes osjecat pokrete. Nakon toga mi nema smisla… bebu trebas osjetiti minimalno 6-7 puta kroz 24h. Nije bitno koliko dugo i koliko jako.
Ako si u pokretu manje osjecas. Najvise osjecas kad legnes na bok i umiris se. Mozes malo i prodrmat trbuh i stavit ruku i pricat - meni cesto na to reagiraju. I na klopu 😂
Hvala na odgovoru 😊
Isprobale ležanje na boku, čokoladu, hranu, sok od naranče - curka je izgleda pokupila tvrdoglave gene i od oca i od majke, dakle javlja se samo dok je njoj volja.
Necu biti drama queen, a ispadam tak dok se splašim...
Moram pustiti djevojčicu da raste u miru i djeluje svojom voljom, jel tak? 😊
Pozdrav svima,
Hvala na odgovoru 😊
Isprobale ležanje na boku, čokoladu, hranu, sok od naranče - curka je izgleda pokupila tvrdoglave gene i od oca i od majke, dakle javlja se samo dok je njoj volja.
Necu biti drama queen, a ispadam tak dok se splašim…
Samo znaj da na jako malo toga možemo utjecati.. Nažalost
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Samo znaj da na jako malo toga možemo utjecati.. Nažalost
To znam... zato i jesam strahopezdec.
Pozdrav svima,
Hvala na odgovoru 😊
Necu biti drama queen, a ispadam tak dok se splašim…
Probaj lec na leda, moja poludi kad legnem na leda. Naravno ne predugo jer se ne preporuča. Ali mene kad moja tako uplasi pojedem nest slatko i legnem na leda. Ako se ne javi kroz par min malo prodrmam stomak i onda dobije zivcani 😂

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
buhtlica23
Probaj lec na leda, moja poludi kad legnem na leda. Naravno ne predugo jer se ne preporuča. Ali mene kad moja tako uplasi pojedem nest slatko i legnem na leda. Ako se ne javi kroz par min malo prodrmam stomak i onda dobije zivcani 😂
Hvala na ideji 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji