Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tami98
    09. Lipanj 2022. 22:38

Drage zene,

meni je ovo prva trudnoca. Trudna sam 5+4.
    Bila sam na prvom ultrazvuku, vidi se gv velicine 0.48cm, doktorica kaze da se jos ne vidi plod, ali da je to uredu i da je zasada sve uredu. 
    Sta Vi mislite? 

Prema tome termin bi mi trebao biti u 02.mjesecu..

UrsulaBaby
    09. Lipanj 2022. 23:11

Tami ne brini nista, i moja prijateljica je imala istu takvu situaciju, s tim da joj je ginekolog propisat duphaston tj tablete za ocuvanje trudnoce. Nista strasno.
    Jesu ti propisane tablete?

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

Lota 🌼
    10. Lipanj 2022. 06:20

Tami98

Drage zene,

Bila sam na prvom ultrazvuku, vidi se gv velicine 0.48cm, doktorica kaze da se jos ne vidi plod, ali da je to uredu i da je zasada sve uredu.
    Sta Vi mislite?

Tami, ista stvar i kod mene. Identicna. 
    Termin isto negdje u 2 mj. 
    Bila na pregledu sa 5+3, s time da kaze da je nesto manja trudnoca, al da je sve to u redu za sada. 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Mar'ca🌺
    10. Lipanj 2022. 06:49

Tami98

Drage zene,

Sta Vi mislite?

Bez brige, to je u redu. Imala sam istu situaciju, naručena sam bila za 10 dana i tada se vidio plod i srčeko kucalo. 🥰

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

lady_dii
    10. Lipanj 2022. 08:15

Vidim da pisete da ste vec u 5.tjednu isle na pregled. Mene ginekolog narucio kad cu biti 8 tjedna + 6 dana, malo kasno po meni. Narucila sam se privatno kad cu biti 7+3 (sad sam 6+6) jer ne mogu cekati 😅 da li je to uredu? Najvise me brine da li je sretno za bebu ici na dva pregleda dvaput u 10 dana? Ako je sretno, necu Ici privatno. Sretno svima na pregledima ❤️ 

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

lady_dii
    10. Lipanj 2022. 08:16

lady_dii

Vidim da pisete da ste vec u 5.tjednu isle na pregled. Mene ginekolog narucio kad cu biti 8 tjedna + 6 dana, malo kasno po meni. Narucila sam se privatno kad cu biti 7+3 (sad sam 6+6) jer ne mogu cekati 😅 da li je to uredu? Najvise me brine da li je sretno za bebu ici na dva pregleda dvaput u 10 dana? Ako je sretno, necu Ici privatno. Sretno svima na pregledima ❤️

*Štetno

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

Mar'ca🌺
    10. Lipanj 2022. 08:18

lady_dii

Nije, i ja sam išla na dva pregleda u 10 dana. 😊 Kao što sam gore napisala, prvi put se nije ništa vidjelo i onda me naručila za 10 dana. 😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Lonmi
    10. Lipanj 2022. 08:26

Cure, jel se koja susrela s nekim bolovima slicnim kao neka nadutost, pritisak, ali toliko jaka da ne mogu hodati kad se javi. Jucer me u ducanu ugrabilo, jedva sam stigla do auta. 
    Sad mi se to opet javilo, ispod pupka, lijevo. Kao da cu eksplodirati. Bas neki neugodan pritisak.

• kokolo28
    10. Lipanj 2022. 08:54

Lonmi meni je svakih par dana tak 😔 al zato kaj ja ne mogu na wc. Imam zatvor koji traje po 2, 3 dana i budem bas napuhana i bole crijeva.

Da vas pitam.. u utorak imam rani kombinirani u Petrovoj, moram li doci na taste obzirom da vade krv? Bude mi muka ak ne pojedem nesto cim se probudim

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Kokili
    10. Lipanj 2022. 09:23

kokolo28

Lonmi meni je svakih par dana tak 😔 al zato kaj ja ne mogu na wc. Imam zatvor koji traje po 2, 3 dana i budem bas napuhana i bole crijeva.

Da vas pitam.. u utorak imam rani kombinirani u Petrovoj, moram li doci na taste obzirom da vade krv? Bude mi muka ak ne pojedem nesto cim se probudim

Za kombinirani ne treba doci nataste, ja sam ga radila u 1 popodne.

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.