Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    FourLeafClover
    09. Lipanj 2022. 08:20

E ovo sam i ja htjela pitati. I ja trebam odraditi ovih dana. 

Svemirka
    09. Lipanj 2022. 08:23

MalaMagla

Nisam ni ja radila te testove, nisam si htjela stvarati stres.
    .
    Cure koje ste išle na vađenje krvi za TORCH na Fran Mihaljević (nadam se da vas ima takvih), jel se treba naručivati? Ne mogu naći nikakve informacije, pa da ne dolazim s drugog kraja grada bezveze

Ne treba.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Sreca ♥
    09. Lipanj 2022. 10:03

Cure veliki vam pozdrav
    Svim trudnicama ♥️♥️
    Imam pitanje za vas, trudna sam 10tj i osjecam povremeno probadanje u stomaku, tj cini mi se kao u jajnicima, nekakva i tupa bol se javu. Imam li razloga za brigu. Poljubac svima 😍😍

🤍

• kokolo28
    09. Lipanj 2022. 10:06

Hej sreca, mislim da je to normalno. Ja sam 11+5 i jos uvijek tu i tamo zaboli kad nesto radim. Kad odmaram onda bude sve ok 😊 mislim da nemas razloga za brigu

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Lida 🍀
    09. Lipanj 2022. 10:29

Curee sve je u redu bilo, rastemo ☺️☺️ rekla sam gin ako vidi spol da mi nista ne govori nego da napise na papirić ☺️☺️ i kako sam se ja oblacila ona mi stavila u kovertu i sad gledamo muz i ja da odmah pogledamo ili se strpimo jos malo 🫣🫣 radila sam jos briseve ponovno i sutra moram odnijet urinokulturu. ♥️ E sad jos je rekla da spol nije 100 posto ali nikad nije na uzv 100 posto 😁😁 i naravno da nismo mogli izdrzat 😅 https://ibb.co/hd6N6k8

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Mareeeee3112
    09. Lipanj 2022. 10:29

Grupa nije vijova na fejsu znači ukoliko ju upišem u trazilicu znaci ja je ne vidim nema je ...a preko poveznice mi baca van aplikacije nemogu uc preko aplikacije ....možete li ju stavit javno jer nije vidljiva

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Zanah
    09. Lipanj 2022. 10:31

Bok curke, ja vas redovno pratim, ali nikako nešto natipkati☺️
    Imala sam pregled u ponedjeljak, na 15. tjedana smo, radili smo i Nifty prije toga tako da uz to što su svi nalazi ok, stiže nam dečko 🥰
    Što se fb grupe tiče, definitivno sam za, pa sam se i prijavila jer mislim da je tamo puno lakše direktno se osvrnuti na nečiji komentar/pitanje ili u tražilici grupe potražiti da li je netko već pisao o nečemu što vas trenutno zanima.. 
    ovdje je to poprilično nepregledno.. 

• Zanah
    09. Lipanj 2022. 10:33

Mare3112

Grupa nije vijova na fejsu znači ukoliko ju upišem u trazilicu znaci ja je ne vidim nema je …a preko poveznice mi baca van aplikacije nemogu uc preko aplikacije ….možete li ju stavit javno jer nije vidljiva

Vidljiva je i bez poveznice, u tražilicu ukucaj Zimske bebe 2022./2023. i izbacit će ti sigurno😉

Nela2105
    09. Lipanj 2022. 10:34

Lida baš mi je drago da je sve super i da vam stiže mali dečkić ❤️

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• BugaDuga
    09. Lipanj 2022. 10:46

Lida ja se divim ljudima koji mogu izdrzat da ne pogledaju u kovertu sa spolom. Ja jedva cekam da saznam. Muz je nekako uvjeren da je curica, a ja da decko. Iako mi je svejedno. 

26.4. 7+1 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.