Ja upadam kao padobranac, inace smo bebe proljetnice ali vidjela sam da ovdje ima cura cija beba.nosi remencice. Puno bi mi znacilo ako bi mogla napisati iskustvo, koliko je bebi trebalo da se prilagodi, je li plakala kako je spavala i sve sto misli da bi pomoglo.
Mi smo danas stavili remencice i za sad je koma. Iz mirne bebe se pretvorila u vristecu bebu.
Moja curica nosi remencice.Mi smo nekako imali sreće da je ona to super prihvatila.Nije se uopće bunila.Nosi ih već mjesec dana,početkom 7 mjeseca trebamo ići na kontroli.Ja joj iskreno na svoju ruku malo skinem da dijete bude na podu i razvija se,jer je ona 4 mjeseca.I evo počela se okretati na bok,malo joj fali da se okrene na stomak,vidim svakako pomaka sto joj skinem na 2 sata dnevno,ali nemamo problema sa vraćanjem onda remenčića.Kad ju presvlačim kad malo vježbamo vidim da je već puno bolje kukic(može do kraja raširiti noge,a nije mogla prije).
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Keti čestitam na pojačanju.❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Keti čestitam na pojačanju, a za osude se ne brini jer ionako to je vaš život i tvoje tjelo pa ljudi ne bi uopće takve stvari ni komentirati 😘 ja se isto nadam da ću kad mali navrši godinu opet ostati trudna jer bi željeli dvoje 😁 netko kaže da je bolje mala razlika u godinama među djecom, netko bi veću, ali u svakom slučaju bitno da je djece i da su živa i zdrava 😘 sretno na pregledu pa nam javi kako je prošlo ❤️🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Keti cestitam od ❤️ drzim fige da na pregledu bude sve ok, a za osude boli te briga, tvoj zivot i iskreno puno je bolje imat manju razliku medu djecom nego vecu, bolje su povezani, to je bar moje misljenje 🥰🤷🏻♀️ javi se nakon pregledaSto se tice znojenja u autosjedalici imali smo isti problem. Mi smo imali besafe jaje ali tkanina je bila ona mrezasta i bilo nam je super, nije se znoji. Prebacila sam ga u pravu autosjedalicu isto besafe i ja ne znam sto se desilo kad smo ju kupovali, ali ja sam bila sigurna da sam rekla da zelim tu i tu boju u meš izvedbi, a prodali su mi obicnu 🤦🏻♀️ ja sam kupila voksi zracnj podlogu za autosjedalicu jer znam da besafe radi provjere sa njihovim proizvodima i znojenje se smanjilo dosta. Cak sam i za kolica uzela jer eto htjela sam crna kolica 🤦🏻♀️😂 za kolica sam uzela Aeromoov zracnu podlogu i isto sam zadovoljna i s njom.
Ali ako planiret uzimati novu autosjedalicu pogledajte si besefe oni imaju bas tu mesh presvalaku i stvarno je odlicna, je da su skuplje ali mislim da se isplati 🤷🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure koje doje jel neka od vas s 6.5 mjeseci ukinula koji podoj po noći 🙈ja stvarno sam pre umorna voljela bih da spava po noći ja se i dalje dižem 2 ili 3 puta moja malena zaspe u 21 i zna se probuditi u 22 da jede i poslje u 2 i u 4 pa u 6 😩 koma sam bar noć da odspavam😅
To što bi ukinula dojenje ne znači da će spavati duže. 🤷 Vjerojatno je muče zubići i skok u razvoju kada jede češće. Proći će. 🙏 Jesi probala možda dati dudu kad se probudi da je ona uljuška u san ? Jer sigurno nije svaki put gladna 😉 Keti čestitam 😍
Što se tiče naknade, sto nije da tri mjeseca uzastopno moras biti u radnom odnosu a ne sest platnih lista u slučaju da s porodiljnog ponovno otvaras isti ? Onda iskoristis ako mozes dva godisnja i odradis jedan mjesec prije otvaranja komplikacija 🤷 što nije tako?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Imam i ja cybex autosjedalicu, isto se znoji .... Mislim da je tako sa svim autosjedalicama, sličnog su materijala 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Keti cestitam od ❤️ drzim fige da na pregledu bude sve ok, a za osude boli te briga, tvoj zivot i iskreno puno je bolje imat manju razliku medu djecom nego vecu, bolje su povezani, to je bar moje misljenje 🥰🤷🏻♀️ javi se nakon pregledaSto se tice znojenja u autosjedalici imali smo isti problem. Mi smo imali besafe jaje ali tkanina je bila ona mrezasta i bilo nam je super, nije se znoji. Prebacila sam ga u pravu autosjedalicu isto besafe i ja ne znam sto se desilo kad smo ju kupovali, ali ja sam bila sigurna da sam rekla da zelim tu i tu boju u meš izvedbi, a prodali su mi obicnu 🤦🏻♀️ ja sam kupila voksi zracnj podlogu za autosjedalicu jer znam da besafe radi provjere sa njihovim proizvodima i znojenje se smanjilo dosta. Cak sam i za kolica uzela jer eto htjela sam crna kolica 🤦🏻♀️😂 za kolica sam uzela Aeromoov zracnu podlogu i isto sam zadovoljna i s njom.
Ali ako planiret uzimati novu autosjedalicu pogledajte si besefe oni imaju bas tu mesh presvalaku i stvarno je odlicna, je da su skuplje ali mislim da se isplati 🤷🏻♀️
Aha ... Jel ima cybex neku podlogu da mu bude ugodnije sjediti i da se ne znoji toliko ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ali ako planiret uzimati novu autosjedalicu pogledajte si besefe oni imaju bas tu mesh presvalaku i stvarno je odlicna, je da su skuplje ali mislim da se isplati 🤷🏻♀️Aha … Jel ima cybex neku podlogu da mu bude ugodnije sjediti i da se ne znoji toliko ?
Ove dvije su ti univerznalne, mogu ici na bilo koju sjedalicu. Voksi ima tu jednu velicinu ali ide od jajeta do autosjedalice, a Areomoov imas ja mislim 3 velicine, bas za jaje onda kolica/sjedalica i sjedalica samo ako se ne varam, pogledaj si u babycentu jos bolje ako mozes tamo otici pa zamolis da ti otvore i da isprobas tamo u sjedalici oni drze cybex 😊 bar sam tako ja napravila
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Evo cure i mene cak sam bila brzo gotova..
Da trudnoca je definitivna samo je jako rana trudni smo 5+2 srce jos nismo mogli cut al moguce da cu trudnocu vodit privatno radi svega jer iskreno neda mi se opet proživljavati nesto tako kao u brodskoj bolnici...
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Evo cure i mene cak sam bila brzo gotova..
Da trudnoca je definitivna samo je jako rana trudni smo 5+2 srce jos nismo mogli cut al moguce da cu trudnocu vodit privatno radi svega jer iskreno neda mi se opet proživljavati nesto tako kao u brodskoj bolnici…
Bit ce to sve dobro 🙏🏼
Razumijem te u potpunosti i ja sam svoju trudnocu vodila privatno sve do kraja cak sam bila potpisala i papire za privatni porod ali eto odigralo se tako kako se odigralo.
Cestitam jos jednom ❤️
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji