Čestitke Keti 🥰Jedno praktično pitanje 😃 kako HZZO gleda na trudnoće koje su jedna za drugom, zna li neka? Ako zatrudnis za vrijeme porodiljnog prvog i samo ostanes dalje doma? Jel se gleda onaj prosjek od prije ili :/
Koliko sam upoznata padas na onaj najnizi iznos sad ne znam tocno koliko je...
Tako je bilo frendici prije 2 godine, e sad jedino ako se nesto promjenilo. Doduse njoj je bila 3 trudnoca pa je ona nesto 3 godine bila i primala tu najnizu naknadu.
Iako se to sve da nastimat ako imate dobrog poslodavca. Dok iskoristite stari godisnji,novi godisnji to vam je vec 2 mj i odradite jos npr 4 mj i imate ponovo za prosjek placa 6 mj...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Keetii čestitammm, i mi idemo na drugu bebu ako Bog da 😍
Zvala sam ginekologa jer sam danas saznala za trudnocu tek zapravo jutros..
Vjerovatno ce biti sad svega jer samo 7mj je proslo od carskog..al evo nismo znali da ce tako brzo biti al dobro nema veze imat cemo pojacanje pa sta bude 🥰🥰 Hvala cure
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ja nebi prestala dojiti ja bi samo da se po noći ne dižem toliko jer to iscrpljuje 😩
Nemoj ako ne zelis prestati doji i dalje ti al joj navecer kad bude isla spavati napravi flasicu i spavat ce duze a tebi ce biti lakse makar malo jer ja sam dojila meni je to koma bila umorna kao pas
Stalno se budila visila na dojki
I onda sam lagano uvodila AD
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Keetii čestitammm, i mi idemo na drugu bebu ako Bog da 😍Zvala sam ginekologa jer sam danas saznala za trudnocu tek zapravo jutros..
Vjerovatno ce biti sad svega jer samo 7mj je proslo od carskog..al evo nismo znali da ce tako brzo biti al dobro nema veze imat cemo pojacanje pa sta bude 🥰🥰Hvala cure
Da to je i mene strah. Meni je ginekologinja rekla da bi idealno bilo godinu dana da prode. Da ipak taj sav bude kako treba. A i obzirom na dijagnozu koju sam imala. Rekla je da je ono 99,9% da ce mi se isto ponoviti i u drugoj trudnoci. Pa me to malo uplasilo. Ali i mi planiramo uskoro. S obzirom koliko nam je trebalo za Petru proci ce i vise od godine 😅😂, svakako ti zelim svu srecu da sve prode uredu. Vjv ces imat cesce uzv i bit ce ti opet carski na to se pripremi. Javi svakako sto kaze dr.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Ja upadam kao padobranac, inace smo bebe proljetnice ali vidjela sam da ovdje ima cura cija beba.nosi remencice. Puno bi mi znacilo ako bi mogla napisati iskustvo, koliko je bebi trebalo da se prilagodi, je li plakala kako je spavala i sve sto misli da bi pomoglo.
Mi smo danas stavili remencice i za sad je koma. Iz mirne bebe se pretvorila u vristecu bebu.
Cure, ima li koja od vas cybex jaje, i znoje li vam se djeca u tome? Znači, u roku 20min on je mokar! On je baš velika beba i sav je jadan stisnut u tom jaju, i još se znoji, i razmišljam sad kupiti neku sjedalicu drugu jer je ovo neizdrživo.
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Cure, ima li koja od vas cybex jaje, i znoje li vam se djeca u tome? Znači, u roku 20min on je mokar! On je baš velika beba i sav je jadan stisnut u tom jaju, i još se znoji, i razmišljam sad kupiti neku sjedalicu drugu jer je ovo neizdrživo.
Ja imam autosjedalicu joie
Od 0-36kg
I ista stvar glavica joj skroz mokra bude iza..
Nisam uopce zadovoljna a masno je placena
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Cure, ima li koja od vas cybex jaje, i znoje li vam se djeca u tome? Znači, u roku 20min on je mokar! On je baš velika beba i sav je jadan stisnut u tom jaju, i još se znoji, i razmišljam sad kupiti neku sjedalicu drugu jer je ovo neizdrživo.Ja imam autosjedalicu joie
Od 0-36kg
Nisam uopce zadovoljna a masno je placena
Ja ne znam što napraviti više, i kosica mu bude mokra, i bodi po leđima, užas. Znači, ne mogu očekivati nista puno bolje ni sa sjedalicom umjesto jaja 🙄
E da, čestitam na pojačanju ❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Cure, ima li koja od vas cybex jaje, i znoje li vam se djeca u tome? Znači, u roku 20min on je mokar! On je baš velika beba i sav je jadan stisnut u tom jaju, i još se znoji, i razmišljam sad kupiti neku sjedalicu drugu jer je ovo neizdrživo.Ja imam autosjedalicu joie
Od 0-36kg
Nisam uopce zadovoljna a masno je placenaJa ne znam što napraviti više, i kosica mu bude mokra, i bodi po leđima, užas. Znači, ne mogu očekivati nista puno bolje ni sa sjedalicom umjesto jaja 🙄
E da, čestitam na pojačanju ❤️
Evo ja imam isti problem mislila sam da je jaje u pitanju pa se zato znoji
Kupili autosjedalicu ista stvar uglavnom razocarana sam za tu cijenu mislila sam da ce biti makar malo bolje
Ono na kraju isto nazalost
Mojoj bude glavica leđa i ispod pazuha mokro..hvala
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Cure idem u 11h privatno na pregled pa cemo vidjeti sta kazu nam..
Imamo malo osuda al dobro to me ne brine toliko
Bitno da sve bude uredu
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Sortiraj odgovore
Najstariji