Cure koje doje jel neka od vas s 6.5 mjeseci ukinula koji podoj po noći 🙈ja stvarno sam pre umorna voljela bih da spava po noći ja se i dalje dižem 2 ili 3 puta moja malena zaspe u 21 i zna se probuditi u 22 da jede i poslje u 2 i u 4 pa u 6 😩 koma sam bar noć da odspavam😅
Ja sam isto kad sam polako ukidala dojenje davala flasicu i mala je puno duze spavala. Drugo ti nazalost ne znam sto predloziti
I mozda to ni nije gladna svaki put, malo mi se previse cini da jede svaka 2 h, toliko jedu bebe od mj-2. Jesi je probala drugacije umiriti?
Rastu joj zubi možda je zbog toga 🙈🙈🙈ja sam koma boli me glava umorna sam jako
Cure koje doje jel neka od vas s 6.5 mjeseci ukinula koji podoj po noći 🙈ja stvarno sam pre umorna voljela bih da spava po noći ja se i dalje dižem 2 ili 3 puta moja malena zaspe u 21 i zna se probuditi u 22 da jede i poslje u 2 i u 4 pa u 6 😩 koma sam bar noć da odspavam😅Probaj joj makar dat flasicu navecer .
Ja dok sam dojila nekad sam znala ubacit flasicu navecer samo da se mogu naspavati koliko toliko
Cure koje doje jel neka od vas s 6.5 mjeseci ukinula koji podoj po noći 🙈ja stvarno sam pre umorna voljela bih da spava po noći ja se i dalje dižem 2 ili 3 puta moja malena zaspe u 21 i zna se probuditi u 22 da jede i poslje u 2 i u 4 pa u 6 😩 koma sam bar noć da odspavam😅Probaj joj makar dat flasicu navecer .
Ja dok sam dojila nekad sam znala ubacit flasicu navecer samo da se mogu naspavati koliko toliko
Ja sam vidjela na AliExpress balone moram naći link 😁 nego jer ja to dobro vidim da cekaš drugu bebu ❤️
Keetii čestitammm, i mi idemo na drugu bebu ako Bog da 😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Rastu joj zubi možda je zbog toga 🙈🙈🙈ja sam koma boli me glava umorna sam jako
Joj bas grozno, zao mi je :/ mislim da ima par stranica unazad savjeta kako pomoći bebi sa zubićima
Keti ti si isto imala carski jel? Jesi imala prvi pregled?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Ja nebi prestala dojiti ja bi samo da se po noći ne dižem toliko jer to iscrpljuje 😩
Čestitke Keti 🥰Jedno praktično pitanje 😃 kako HZZO gleda na trudnoće koje su jedna za drugom, zna li neka? Ako zatrudnis za vrijeme porodiljnog prvog i samo ostanes dalje doma? Jel se gleda onaj prosjek od prije ili :/
Sortiraj odgovore
Najstariji