Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    30. Rujan 2021. 19:38

Cure, od idućeg četvrtka u Lidlu potkošulje za dojilje 🤗
    https://ibb.co/7SNf0W5

Lucija 16.12.2021.💗

Lori🍀
    30. Rujan 2021. 20:03

freya_444

Cure, od idućeg četvrtka u Lidlu potkošulje za dojilje 🤗https://ibb.co/7SNf0W5

Opa vidim i najlonke za trudnice i tetra pelene! U četvrtak sam sigurno u Lidlu u 7 ujutro 
    Jel koja probala tetrice iz Lidla?

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

jelenas
    30. Rujan 2021. 20:03

Jelenko moja mama isto radi u Primi :) Ona nam je nabavila njihove madrace za kinderbete, jako su nam dobri (jedan imamo i na moru) 
    Lori točno se po noći mučim da me cijeli nos svrbi i ne mogu po 1-2h doć k sebi od sluzi i ujutro i kroz dan NIŠTA!! Što se tiče Pande, ja osobno mislim da je najbolja, ja ću je svakako piti da probam izbjeći dermatitis kod bebe. Curka starija mi pije Pandu, sad samo preko zime i jako smo zadovoljni. Na ljekarni Salus ti je skoro uvijek snižena pa škicni! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

aurora12
    30. Rujan 2021. 20:12

Cure cestitam na pregledima 😊 
    Luu super je stolic i Masa naljepnice su bas lijepe 🤩
    Lori ja pijem pandu, sad sam na 2. kutiji, nedavno sam narucila 2 na snizenju. Planiram nastaviti do kraja i poslije davati bebi jer je i to preporuka. Imam autoimunu bolest stitnjace a sestra jetre tako da trebam nesto dobro za crijeva i imunitet. Od nutricionistice sam za njih dobila preporuke pa za druge ne znam ali ja sam zadovoljna s njima 👌 Tko si moze priustiti od 32. tjedna vjerujem da je jako korisno.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Bela_le
    30. Rujan 2021. 20:39

Ginger cestitam na urednom pregledu, zao mi je za probleme s mamom
    Sirenita cestitke na urednom nalazu
    MaLa super za bebicu  za cin3 drzim fige da nedtane s porodom
    Miraclebaby drago mi je da je sve uredu
    Lori moja dr salje na ogtt samo kad ima neki problem, do sad je sve bilo okej pa je mislila da nema potrebe, sad me salje zbog tog visokog pulsa + od zadnjeg pregleda sam dobila 4 kile pa sumnja na gestacijski
    Masa preslatko, isto tako se i moj izbaci

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• mamasita05
    30. Rujan 2021. 21:33

Netko je pitao za tetra pelene iz Lidla- ja osobno nisam zadovoljna, sve su nekako nakon par koristenja bile pune mucica. Lijep mi je uzorak bio, u dva navrata sam ih kupila i oba puta je isto bilo. Zadovoljna sam s tetrama od Sterntalera, velike su dosta i jos uvijek kao prvog dana nakon bezbroj pranja, ali su i skupe. 

Birdy 🧚🏻
    30. Rujan 2021. 21:39

Freya super vijest! 👍😁 cetvrtak opet u setnju
    Hvala Lori, Taya, Jelenas, Aurora, Schinin na podrsci 💖 schinin bas dobra slika uzv 💙 i bravo za morske torte 🐠
    Ginger i MalaLu super za preglede 😇 nadam se da ce i tebi otici Cin bez problema
    Lady D super za ljutku malu 💖
    Lorena super za tablete i sretan rodendan!
    Nelanr evo i ja jucer spremala cheescake 🎂
    Mum of four lijepo se zabavite sutra ☺️ meni mama danas bila kratko nakon kontrole, pa smo degustirale cheescake (al sam samo jedan mali komadic uzela - morala sam 🤦‍♀️) 
    mozda i vaga onda imamo dosta kao i djevica 😃 (moj muz imao neki dan i 2 frendice sutra imaju)
    Sutra i subotu ne mirujem i idem na druzenja i bas se veselim 🥳 bit cu oprezna i tamo naravno (mislim ne pise mi strogo mirovanje, pa se nadam da je to u redu)

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

tierra
    30. Rujan 2021. 22:30

Bumbasor

Netko je davno napisao da doznake ne nosi osobno u hzzo vec salje mailom?
    Kako to mogu vidjeti sto i kako? Ne da mi se ni do doma zdravlja, a kamo li do hzzo-a😀

Taman mi je ovo pri ruci pa da posaljem prije nego krenem citati sto ste tipkale. Par stranica sam u zaostatku, a mozda je netko i odgovorio vec pa sorry.

Ovo su mailovi za zagreb https://ibb.co/SPGtMj4,  a vjerujem da nije jako tesko pronaci negdje ako treba za neki drugi grad.
    Jako su brzi i u roku par min nekad vec stize odgovor s njihove strane.

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Lilli07
    01. Listopad 2021. 03:22

Djevojke drage ja evo sad tek legla. Moja malena je odlučila u 00 da ustane i do maloprije je budna bila. Namučili smo se dok je zaspala, sve me boli. 
    Nadam se da sve fino spavate 🤗
    Sretno djevojkama koje sutra imaju preglede

• Embarasada
    01. Listopad 2021. 03:27

Lota_twins

Schinin Max je presladak, kakav profil, nosic🥰🥰😍
    Slee i mene stalno nesto boli, zateze..svaki put pitam dr.da li je to normalno i mislim si da se nisam otvorila, ali kaze dvoje ih je sve se razvlaci, siri, isteze pa je to kao normalno😆 ja inace ne moram strogo mirovati, ali preporuka je mirovati…cim krenem nesto aktivnije zatezanje u gornjem dijelu trbuha i trbuh se nekako stvrdne…nisu kontrakcije, bar ja mislim da nisu, je trbuh smeksa kad legnem i krenem mirovati…
    Anameri javi kak je proslo. Nadam se da je sve ok.
    Bela sretno sa OGTT..🤞
    Cure koje ste na dijeti 1800kcal ako imate primjera jelovnika javite jer ja lagano ostajem bez ideja…
    Imam pitanje da li je ijedna od vas isla raditi GUK profil pa da si je doma nosila epruvetice i vadila krv samostalno…kako to izgleda? Da li je izvedivo?

Ja sam nosila epruvete na VV. Namucila sam se jednom sama ali je bio fijasko pa sam otišla u privatni lab da mi oni vade. Plaćala bi 20 po vađenju, ili tak nešto. Ovaj jutarnji ti mogu izvaditi i na VV kad donosiš epruvete od dana prije, njega ne moraš nikad sama.
    Sto se tiče jelovnika, ja nisam pratila njihov jer je bzvz, a ni kalorije nisam bojala (ne dižu kalorije šećer nego šećer diže šećer). Hranila sam se zdravo, meso riba jaja orašasto povrće juhe variva, a voće jedno dnevno cca (smanjit banane, grožđe, radije uzet jabuku ili mandarinu). Žitarice ne puno, one isto dižu šećer, i naravno ne kruh, tijesta, ugljikohidrate, slatko. Ovo pišem kako bi bilo idealno, ja sam jela svega po malo (tjestenine, kruha nekad) i rez guka su uvijek bili dobri. Po njihovom jelovniku bi čovjek bio gladan i nesretan :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.