Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miraclebaby28
    29. Rujan 2021. 15:13

Jelenko dap bude to od napinjanja ja muku muči od negdje 20og tjedna s tim... vlaknasta hrana,puno vode i možeš tražiti kremu za vanjske hemeroide. (I nipošto ništa ljuto jesti 😵) 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Beaa
    29. Rujan 2021. 15:16

@Slee divan trenutak bliskosti između mame i bebe, hvala sto si podijelila sa nama 🥰.
    @Schinin zao mi je zbog vjeverice, vjerujem da vam je svima teško. Mi imamo macu i ljetos je na tri dana bila nestala, ne trebam ni govoriti da nisam bila pri sebi ta tri dana, mogu misliti kako je tek tebi sada. Uz tebe smo, šaljem ti topli zagrljaj ♥️. 
    Drugim curama čestitam na uspješnim pregledima.
    Divnu ste odjeću kupile za vaše bebice. Ja ne znam još da li trebam kupovati ili samo donijeti stvari 😅 jer ne znamo da li je dečkić ili djevojčica. Ako je prva opcija onda sve jovo na novo 😅, a ako je druga opcija onda sve vaditi iz vakum vreća i opet prati i slagati ☺️.
    Ostalim sestrama po skraćenom cerviksu želim sto manje sikiracije i ugodno mirovanje. Noge u zrak, i sto vas briga ☺️

Mum of four
    29. Rujan 2021. 15:29

Jelenko93

E sad ja imam jedno nezgodno pitanje🙄
    Kako se mučim i dalje na wc, danas se izmučila al ono, sva se preznojila, bojala da bebu ne istiskam van🤦‍♀️
    I sad osjetim nešto čudno kad hodam i sjedim, idem ja pogledat a kad onaj dio između guze i druge stvari natečeno, kao kad pčela ubode pa bude natečeno pravo, ne boli me ali stalno to sad osjetim 😳 Ne znam kak izgledaju hemoroidi 🤷‍♀️

Da,to sto opisujes su vanjski hemeroidi😒 jako neugodno. Meni je u najgoroj fazi bilo i po cetri kuglice doslovno bi sve zatvorilo

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    29. Rujan 2021. 15:33

Slee bas lijepi video,kako se beba javlja mami🥰
    Cestitam svima na punom tjednu i dobrim pregledima,a vidim i neke mamice bome jos malo u niskom startu🙂🙂

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Jelenko93
    29. Rujan 2021. 15:52

Oh krasno, samo to mi još treba 😒
    Išla sam sada pogledat i sa jedne strane mi se dosta smanjila oteklina. Vidjet ću još navečer šoslije tuširanja 🙄
    Znala sam šta mogu očekivat s obzirom na tplike probleme sa stolicom ali danas sam prvi put vidjela to, ufrastila se🤦‍♀️ I svaki put me još neko vrijeme dosta boli trbuh ali to baš osjetim da su crijeva i od naprezanja

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• ana_88
    29. Rujan 2021. 16:07

Shinin puno ti hvala za komentare, skuzila sam po komentarima drugih cura sa si medicinske struke ili profic u ovim temama i hvala ti sto si pogledala sto sam pisala. Da,ALT minje dupli od gornje granice ali mi dr na to nista nije napisao (gin). Dermatologinja mi je dala kremu sa alklometazondipropionatom (prepisivala sam s kutije)-0,5 mg/g ali mi moja dr opce prakse to nije htjela dati jer da nije ok za trudnice. Tako da se ja sad i dalje ceskam po cijelom tijelu i cekam nalaze od IgE na nutrijente (opci i specificni)-to me poslao dermatolog. Zasad se mazem Bepanthenom obicnim, hvala za kupku-probat cu obavezno to jer me sve smetaju pa se samo tusiram vodom. Za kile cu otfakati dr i njegove komentare 😂, a carape obavezno kupim. 
    Bas mi je zao za malu vjevericu, zivitinje su cesto bolje nego ljudi 😢 saljem ti snage i podrske za malisa (bit ce sve super) i za jerryja.
    Ginger je li to mozda u MamaSoon? Ako da-jesi bila vec na sto od toga?ja se mislim prikljuciti ali kako sam u St ne znam koliko je kvalitetno samo online.

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

Popsi
    29. Rujan 2021. 16:08

Zdravo svim zimskim mamicama i bebama
    Čitam vas već dugo, no nikako da se javim. Super ste ekipica.

Evo ja sam u 27. tjednu donedavno skoro bezbrižne trudnoće.
    Prokrvarila sam prije nekih 2 tjedna nakon bolova u donjem dijelu stomaka i leđima pa su me ostavili par dana na tokolizi u bolnici. Sad sam na kućnom mirovanju.
    Nisu ustanovili uzrok. Do krvarenja je u početku dolazilo stalno kad god bih sjela na wc (tijekom mokrenja i malo nakon), a nakon par dana događalo se samo kada bih se naprezala malo prilikom velike nužde i tada bi baš kapala crvena krv kao kod menstruacije. Rekli su mi da me samo mogu držati na tokolizi i to je to sto se moze napraviti. Krvarenje nisu uopće shvatili ozbiljno jer nije bilo obilno na ulošku, a govorila sam im da mi bude dosta krvi u wc skoljci i da ne krvarim uopće dok ležim. Eto i dalje nema objašnjenja. Morala sam se malo vama pojadat ako je netko još imao ili cuo za takav slučaj...

Također doktorica je spomenula na pregledu jučer da je plodna voda malo gusta. Prvi put čujem i za to.
    Bebica je dobro. Jako je aktivna kao i obično. Koristim i baby watcher da je malo provjerim tu i tamo pa mi bude lakše.

Sljedeći pregled je 08.10. pa ću nadam se više znati nakon sto dobijem sve nalaze.

Nadam se da vas nisam smorila sa svojim tegobama.

Sretno svima <3 koje imaju ikakve probleme, a onima koje nemaju da im se i dalje tako nastavi do kraja.

https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png

Bambina
    29. Rujan 2021. 16:47

Cure, meni nije uopće jasno kako ginekolozi imaju tako različita mišljenja, konkretno za cerviks..
    Moj je na zadnjem pregledu bio 3,2 i gin. mi je rekao da je to u redu, sve iznad 2.5 da je ok.. Nikakvo mirovanje, mogu normalno sve obavljati, šetati, vježbati ako želim itd..

aurora12
    29. Rujan 2021. 16:58

Slee predivan je video 🥰
    Luu zao mi je zbog mirovanja i antibiotika, drzim fige da sve to prode kako treba 👌🧡
    Popsi dobrodosla, vidim da nam je termin na isti dan 😍 Mislim da nismo imale krvarenja za koje se ne zna uzrok a da je u ovako kasnijoj trudnoci. Nadam se da ce nalazi biti u redu. Jel ti skroz proslo ili se i dalje ponavlja? Vjerujem da ce mirovanje pomoci, a za plodnu vodu prvi put cujem da je gusta, ne znam sto bi moglo utjecati na to.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Lilli07
    29. Rujan 2021. 17:20

Čestitam na dobrim pregledima djevojke
    Koje trebaju mirovati, zao mi je stvarno, ali sve mi to možemo izdržati za naše bebice
    Predivne su sve stvari i krevetići, svašta sam nešto vidjela
    Slee video presladak, moj se još nije počeo javljati tako na dodir, a sjećam se da sam u prošloj trudnoći tako malu budila haha
    Ja sam danas išla opet kod zubara i još nismo završili s ovim zubom što liječim, Al hajd bitno da me ne boli ovako. Mnogo me bolilo kad je ovaj jedan kanal čistila i stavila mi je u njega opet lijek, nemaju anesteziju koju mogu trudnice dobiti. Nadamo se da ćemo ga uspjeti završiti prije poroda, da neće trebati slikanje. A beba se javljala sve vrijeme dok mi je radila zub 😂

Sto se tiče robice ni ja ništa nemam, eventualno one neke bodije bijele boje od curice, ali mislim da sam dala sve takvo. Sto se tiče boja meni ne smetaju, ne volim ništa drečavo i neskladno, ali može i plava i zelena, a može i bijelo, bež oker i slično ja samo ne volim nikakve likove na odjeći 😂 😂 za curicu sam ih uspjela izbjeci ali nekako mi za curice ima više izbora, vidjet ćemo koliko ću uspjeti za malog bracu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.