Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bumbasor
    29. Rujan 2021. 10:02

Schinin

Cure moje srce mi je slomljeno 💔😭😭😭😭
    Jerry je umro 😭 nemam pojma zasto 😞 ja se popela u ured I vidim ga u njegovoj kucici I mislila sam da spava, sjela radit, a on obicno tad izmigolji iz kucice I “prica” I sad nista… ustala se vidjet a on hladan 😭 izgleda da je samo zaspao I otisao….😭😭😭😭😭

Ajme😭😭😭😭koja tuga. Tko nema zivotinjice ne moze ni zamisliti tu bol
    Drzite se💙

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Lorena3009
    29. Rujan 2021. 10:13

Jako mi je žao Jerrya😭💔 Ja obožavam životinje, imamo ja i muž retrivera Zmaju, i doma u Kastelima Kairu, kad pomislim da će im se sta dogodit odma krenem plakat. Drži se zeno😘
    Ja jutros bas teže dizem. Nisam priladena. Jel i jednoj tako? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Jagodica1988
    29. Rujan 2021. 10:34

ginger39

Cure iz Zg, imate možda neki info za trudnicke tečajeve? Bolnice ne održavaju zbog kolone, a nisu još ništa objavili za ove obline. Frendica je rekla da su ti online bezveze i beskorisni, ali nam treba potvrda da dragi moze biti na porodu.
    Ja sam upisala neke radionice koje organizira jedna udruga na Kajzerici, priprema za porod, baby handling i dojenje. Djeluje mi jako korisno i praktično.

Ginger, ginekolog u domu zdravlja mi je neki dan rekao sa ce se trudnicki tecajevi odrzavati svaki mjesec i tijekom jeseni i zime, ali online i prijave idu mailom, a na kraju dobijes potvrdu za pratnju na porodu. Zasad jos stoji obavijest o datumima za rujan pa ocekujem da ce kroz par dana objaviti i za listopad. Ja se planiram ukljuciti u studenom :) 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

aurora12
    29. Rujan 2021. 10:40

Slee slazem se za boje, ja nisam ljubitelj ni puno sarenih igracaka i podloga, a za robicu mi je super sto sad ima izbora pa nije sve plavo za decke. Meni je lijepo sve u bijeloj, bez, smedoj i menta zelenoj. Ovo sa zalanda mi je prekrasno, tako nesto bi trazila. https://ibb.co/r2QjLrc
    Clarissa mozes se javiti strollerici za besplatnu preporuku ili pogledati po njenom blogu. Meni je odlican i the stroller workshop kanal na youtubeu jer recenzije rade oni koji popravljaju kolica i cine mi se realne. Ako ti je najbitnija tezina, babyzen yoyo, bugaboo bee5, ergometro baby, cybex easy twist i sl. dolaze u obzir. Bugaboo fox2 nije pretezak ali meni se ne svida jer djeluje glomazno i komplicirano za sklapanje. Ja sam isto na 3. katu ali to su mi premala kolica za nas jer smo veci, a htjeli bi i da nisu iskljucivo za asfalt pa smo se odlucili za uppababy cruz v2 koji je nesto tezi, ali dosta kompaktan i lagano se sklapa. Svakako bi ti savjetovala da probas suziti izbor sama pa onda u trgovinu isprobati, ja osobno se ne bi puno pouzdala u preporuke prodavacica iako sigurno ima i dobrih.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Alexandraaa90
    29. Rujan 2021. 10:51

Slee pazi stvarno pratimo se ❤
    Nisam do sad ni gledala.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Jelenko93
    29. Rujan 2021. 10:56

Ajme jesam se načitala od sinoć baš ste bile aktivne😅
    Mene spavanje izmori, ili sanjam gluposti ili se budim stalno i vrtim🙉
    Jerry sunce malo, uživao je sa vama i samo je zaspao 😌❤️
    Moja mala bebica je odlučila bacit koju brigu mami, jučer je baš bila smirena nekako, nisam navikla, inače lupa konstantno a čim se ispružim trenira karate, pokušavam se koncentrirat da se možda okrenula drugačije ili da spava malo više, šta vi kažete, osjetim ju onako po malo lagano ali nije kao inače 🙄😒

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Alexandraaa90
    29. Rujan 2021. 10:56

Ja ne znam ucitati sliku.  Ali i ja imam macka star je 6 godina, i bez njega mi je dan nezamisliv.  Pravi je mali lucifer. 
    I imam psa.  Crnog labradora.  On je moja mazica, jako pazljiv i plah.  Bit ce nam veselo kad i malisa stigne 😂

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Bruna257
    29. Rujan 2021. 11:31

Pozz ☀️
    Ajme žene jeste se raspisale.... Ja nikako stići pisati ili nemam volje ili nemam snage... Vikend sam bila koma, ponedjeljak i kao neka promjena vremena me ubile, satrale, cijele dane sam u krevetu... Em što me išijas muči i dalje, gegam se po kući... Sad me još noćima muči žgaravica, spavam u sjedećem i polusjedećem položaju i rigam vatru... 🤦 Prehlada još nije sasvim prošla, sinusi i osjećaj punih ušiju sveprisutan..
    Jučer curka obavila oftalmologa, vid joj savršen tako da jedna briga manje 😁💪
    Jerry, slatko spavaj tamo negdje u nebeskim krošnjama 🐿️ mi imamo dva prsta, mješanca koji ima već 14 godina(naših)... I belgijskog ovčara, danas ima točno 8mj.. maza, zaigran i jaaaako poslušan....
    Netko je pitao da li ima neko da ništa još nije kupio 😁 evo me,tu sam ✌️✌️ ne žurimo jer uglavnom sve imamo od curke, a sitnice koje ćemo trebati, nabavimo brzo 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

tierra
    29. Rujan 2021. 11:37

Masa i MaLa, to je IKEA Hemnes komoda sa 6 ladica, jel tako?
    Mi smo sad za vikend uzeli tu sa 3 ladice jer nemamo mjesta za vecu:
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/hemnes-komoda-s-3-ladice-bijeli-bajc-80424745/

Predivna je uzivo. Polica je od punog drva, ali je ono dosta mekano pa treba biti oprezan kod sastavljanja. Moja preporuka je da prvo pregledate sve plohe prije sastavljanja dal nema negdje ostecenja jer smo mi sastavili vec ladice i cijelu policu i na kraju kad smo izvadili zadnju dasku koja je bas gornja ploha od komode, vidjeli smo da je ona ulegnuta na jednom dijelu i morali smo ici mijenjati. Dobro da nismo trebali rastavljati cijelu policu i da smo u ZG pa smo odmah uzeli tu dasku i isli reklamirati.

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Maša🤰🏼
    29. Rujan 2021. 11:40

Slee imam mjesta pa cu isto ovako dvije :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.