Pozdrav svima, evo i mene nazad k vama :)
Trebala sam u srijedu biti na pregledu, ali je malac dan ranije zakurio pa sam bila danas. Sve je super, hvala Bogu, sve odgovara mjerama, cak se i posteljica jako podigla (na proslom pregledu je bila dosta nisko)🤭. Prijavila sam doktorici da imam obilan iscjedak (bez boje i mirisa, ali bas nekad bude puno) pa je ona malo pogledala bris ispod mikroskopa i rekla da ima nesto malo bakterija i prepisala Polygynax vaginalete. Ono sto me malo buni, a nisam to tada znala pa da ju pitam, u uputstvima pise da se primjena tih vaginaleta ne preporucuje u trudnoci🙄 ima netko od vas mozda iskustava?
Pise da moze ako doktor preporuci, tako nesto. Ja sam ih isto koristila, 12 kom.jer sam imala gardnerellu. Kasnije mi nije raden kontrolni bris pa se nadam da je to rijeseno. Poslije sam uzela omnibiotic flora plus, sad im je na akciji pa cu opet uzeti a dr.mi je rekla da nakon 20 tj.mogu i lactogyn ubaciti pa sam uzela i njega. Cini mi se da sam tad bila negdje 10,11 tj.trudna.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Pozdrav svima, evo i mene nazad k vama :)
Trebala sam u srijedu biti na pregledu, ali je malac dan ranije zakurio pa sam bila danas. Sve je super, hvala Bogu, sve odgovara mjerama, cak se i posteljica jako podigla (na proslom pregledu je bila dosta nisko)🤭. Prijavila sam doktorici da imam obilan iscjedak (bez boje i mirisa, ali bas nekad bude puno) pa je ona malo pogledala bris ispod mikroskopa i rekla da ima nesto malo bakterija i prepisala Polygynax vaginalete. Ono sto me malo buni, a nisam to tada znala pa da ju pitam, u uputstvima pise da se primjena tih vaginaleta ne preporucuje u trudnoci🙄 ima netko od vas mozda iskustava?
Pise da moze ako doktor preporuci, tako nesto. Ja sam ih isto koristila, 12 kom.jer sam imala gardnerellu. Kasnije mi nije raden kontrolni bris pa se nadam da je to rijeseno. Poslije sam uzela omnibiotic flora plus, sad im je na akciji pa cu opet uzeti a dr.mi je rekla da nakon 20 tj.mogu i lactogyn ubaciti pa sam uzela i njega. Cini mi se da sam tad bila negdje 10,11 tj.trudna.
Super, puno hvala na odgovoru. Mislim, i sama sam nekako razmisljala da ne bi sigurno dr to prepisala da je opasno ili da smatra da nema potrebe, ali onako, za mir u dusi sam pitala i ovdje 🤭
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Curke pozdrav svima dobrodosle sve nove i stare da se ja javim nakon jako dugo vremena...bili smo na moru 2 tjedna pobrali crijevnu virozu dosli u zg klinci krenuli u vrtic isli tjedan dana i bili doma dva tjedna...uglavnom veselo nam je stalno...jedva cekam pregled idu muz i stariji sin sa mnom pa se posebno veselim jer bi trebali saznati tko nam dolazi...oko imena smo se posvadali tako da tu temu ne pocinjemo...robicu kolica sve imamo od njih dva mozda jos nekaj dokupimo ali nista punoo.sve vas pozdravljam i obecajem da cu se cesce javljati ❤❤❤
Da li neku od vas vec muce grcevi ? nekad budu samo u listu lijeve noge i probudi me toliko jaka bol da pocnem plakati, a jutros evo od zadnjice sa lijeve strane pa kroz citavu nogu sijeva bol toliko da sepam i ne mogu stati na nju ni malo ugodno.
Pored toga mi se jede kroasan a pekara se otvara tek za 1.5 h ☹️😂
boy 💙🌍
Nelanr mene isto hvataju grcrvi, evo nocas me uhvatio u desnoj nozi u zadnjoj lozi, a pijem bas puno magnezija.. joj kroasan i ja bi sad 😍
Moja noc je bila totalno neprospavana, ne znam sta je malcu al bas bas je aktivan zadnja 2 dana i dvije noci, foliko se ritao da me je budio konstantno i onda ne mogu zaspati nazad
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Da li neku od vas vec muce grcevi ? nekad budu samo u listu lijeve noge i probudi me toliko jaka bol da pocnem plakati, a jutros evo od zadnjice sa lijeve strane pa kroz citavu nogu sijeva bol toliko da sepam i ne mogu stati na nju ni malo ugodno.
Pored toga mi se jede kroasan a pekara se otvara tek za 1.5 h ☹️😂
Ajme da, znaju me probudit usred noći, cijela lijeva noga mi se zgrči i baš probada bol, skoro svako 2--3 dana tako 😔
Evo i jutros me probudilo, pa sam čitam i gledam da ste spominjale i Recaro Celona kolica. Dosta su skuplja u odnosu na Balios s Lux pa me zanima bas jesu li i bolja, težina im je slična, a u Splitu koliko vidim ih ima samo na 1 misto uzet, i to ne u centrima koje san vec sve obišla, zato san mislila da ih ni nema 😅
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Htjela sam vas pitati imate li neke posebne želje za hranom trenutno u trudnoći? Kod mene je bila faza di mi se stalno jeo burek (pita) sa sirom 🤣🤣🤣
A sada samo jedem catu(dinju) i mango.
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Cure, u trenutku grča, stavite nogu dolje na pod i prestat će. Provjereno pomaže.☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Cure, vezano uz kolica, vidim da vas dosta gleda/kupuje Cybex Balios S. Imate na ovoj stranici 3u1 na nekoj akciji 3u1 za 5000kn
https://kidily.hr/product-category/akcija/
Sortiraj odgovore
Najstariji