Sretno danas cure svima 😘
Ja isto nocas nisam bas spavala, poceli su me buditi grcevi u nogama. I u prvoj trudnoci mi je bilo tako.
Imate li vi cure problema s grcevima?
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ja isto nocas nisam bas spavala, poceli su me buditi grcevi u nogama. I u prvoj trudnoci mi je bilo tako.
Margo meni se zadnjih jutara zna događati da se budim sa grčevima u listovima, baš onaj odvratan osjećaj, vjerojatno svima poznat
Puno češće mi se to sada događa, nego prije.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Od kad pijem magnezij, nemam problema s grcevima.
Prosli tjedan sam dva dana za redom zaboravila popit i naravno da me pred jutro uhvatio grc u nozi. Nema sanse da vise ikad zaboravim jer me cijeli dan onda boli noga od tog grca. Inače prije nisam nikad imala grceve.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Od kad pijem magnezij, nemam problema s grcevima.
Prosli tjedan sam dva dana za redom zaboravila popit i naravno da me pred jutro uhvatio grc u nozi. Nema sanse da vise ikad zaboravim jer me cijeli dan onda boli noga od tog grca. Inače prije nisam nikad imala grceve.
Tierra oprosti, ako ću možda glupo postaviti pitanje, ali taj magnezij si uzela u dogovoru sa gin ili je to ipak ona kategorija koja se može uzeti, da nije toliko sada problem ili nešto?
Čisto informativno, ako ti je toliko pomoglo, pa da možda i ja sa time probam
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Pozdrav ☺️
Pregled je super prošao, bebač u potpunosti odgovara tt, težak je 415g, plodne vode ima dovoljno…. Sve jako treba biti ♥️
U pon sam dog otvoriti komplikacije.
I idući pregled je 28.9.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sirenita cestitam na super pregledu!
—
Ja sam isto gledala Zalando i svidjaju mi se marke tamo. Next mi ima preslaaatkooo sve!
—
Jelenko mene isto tocno tako boli, kao da imam upalu misica dolje, ne znam kako da opisem. Jos danas i neki kao menstrualni, a njih stvarno ne volim i nikad mi nije ugodno kada me bole. Poslusala jutros srceko, sve super. Stvarno me spasi taj baby watcher!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav curke, nije me bilo mjesecima ovdje. Vidim grupa se popunila dobro. Više i neznam sta sam pročitala, imala sam dosta stranica. Zapamtila sam belu jer je ona iz mog grada, čestitam na dečkiću.
Mi ćemo imati još jednu malu curicu.
Da pitam odma, di je Joja nestala s foruma
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Cure šta mislite o onom pritisku na sredini trbuha po rubu gaćica, ja više ne znam, nije to neka bol, već pritisak i neugoda, povezivala sam to sa previše kretanja jer sam prošli tjedan skoro izginula od obaveza i stajanja na nogama, jučer se pojavilo nakon malo pospremanja a kasnije u mirovanju prilikom okretanja u krevetu. Baš osjećaj kao da se mišići dolje rastežu i pomiču eto, malo nelagodno pa se primim za taj dio kada osjetim ali moj dragi me već davi da odem gin ako se i danas nastavi a realno ne mogu otić jer evo čekam da nam dopeljaju građu za krovište koje ćemo sad mijenjat a moj gin radi ujutro danas, sutra popodne. Iskreno ne ide mi se jer smatram da nije ništa opasno al on se zabrinuo pa je malo prenesao to na mene😶 Vjerojatno ima veze s tim da je beba sad u velikom skoku u razvoju, sad se samo deblja i raste pa da me zato pritišće🤷♀️ Molim savjet🤗
Ja sam znala imati takav neki pritisak u trbuhu nisko oko ruba gacica. Isto bi se tako pridrzala za trbuh jer je osjecaj bio kao da me nesto pritisce, da ce ispasti 🙈 Sad sam trudna 22 tj.i vise to ne osjecam bas, nema tog pritiska i sve je manje probadanja pa samo po trbuhu i micanju bebe skuzim da sam trudna. Maternica se do 20 tj.pomakne dosta navise pa moze biti da je to samo rastezanje, meni je i trbuh naglo poceo rasti u tim tjednima gdje si sad. Mislim da se ne trebas brinuti ako nisu bas jaki neizdrzivi bolovi, a mozes nazvati gin.pa pitati, ako nema drugih smetnji ne vjerujem da je neki problem 😊
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hvala cure, nije ništa neizdrživo samo nelagodno i dosadno😅 Mislila sam ići kod gin jedino u slučaju da se pojave baš bolovi i neki iscjedak ili nedaj bože krv ali hvala bogu sve je oke, tako da strpit ću se do sutra popodne kad mi radi gin pa odlučit ☺️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Evo mee. Beba je super, sve mjere su u skladu sa sedmicama. Curka je bila toliko navalila da ce dobiti seku i doktor nam je potvrdio da stize jos jedna cura 💓 Tako da je ona otpocetka znala 🤣
E sad malo losa vijest, posteljica mi je jako niska, prelazi preko usca, jos uvijek se nije povukla tako da smo dobili zabranu imati odnose naredna dva mjeseca. Ako se ne podigne do 26 sedmice morat cu prestati raditi i ici na mirovanje pa eto nadam se da ce se to u ova dva mjeseca regulisati.
Rekao je da nije jos uvijek nista strasno, ali da znam sta se moze desiti ako se ne povuce.
Tako da se nadam da ce to sve doci na svoje mjesto.
Odoh na posao 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji