Jutro cureee!
Anci, čestitam na curiciiii🥰
Belle & Lilli javite kad su vam idući pregledi kad saznate 🤗
Cure sretno danasss! Ima vas dosta🤞🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Moje iskustvo s kontrakcijama je da se stegne stomak, al postepeno od strana prema naprijed i onda opusti, uglavnom su bezopasne dok nisu bolne, smiruje ih se s magnezijem, a trudovi su ustvari bolne kontrakcije, neke zene boli iz leda prema stomaku, a neke samo donji dio stomaka, uglavnom kak su meni rekli da se bolne kontrakcije nebi smijele dogadati i da ako bude da se javim doktorici
Nadam se da mi je to od probave, a ne kontrakcije 😳
Trebam zvati za termin pa cu svakako pitati dr…
Mene je doktorica danas pitala imam li bolove, onako kao menstruacijske, zato što je vidjela da imam kontrakcije. Ja nisam osjetila bolove i rekla mi je samo da redovno magnezij pijem.
Koji oblik magnezija se pije za te kontrakcije? Ja sam prije pila glicinat navecer pa sam ostala bez njih i nikako naruciti a imam citrat doma samo ga ne pijem otkad mi je probava bolja.
Meni je doktorica propisala magnezij direct od Biolectre, ali ne znam je li zapravo svejedno
Bok cure, evo da se i ja javim 😊
Jučer sam bila na pregledu i sve izgleda ok, beba je velika i živahna. Jučer sam također obavila i prenatalni test, mislila sam na Harmony, ali mi je dr preporučio neki myprenataltest pa sam otišla onda na njega i sad čekam rezultate toga. Nadam se da je sve ok 😊
Ja se osjećam bolje, mučnine su se def smanjile, ali su još uvijek povremeno tu. Po noći se ovih dana budim dosta često zbog mokrenja i onda ne mogu opet zaspati. Ali dobro...
Nadam se da ste vi i vaše bebice dobro ❤️
I da, 14.9. opet kontrola...
Anci cestitam na curici, htjedoh upisat na listu, kad ono nemam te tamo, mozda mi je promaklo, pa ajd napisi kad ti je termin da ubacim
Aurora kak se sad vodi da imam rizicnu trudnocu, meni su napisali 2x300mg magnezija, inace ide 300 ili 400mg, ali mislim da ti je svejedno u kojem obliku jer su me uvijek pitali jel uzimam, a nikad u kojem obliku uzimam.. ako nekog bas muce ceste kontrakcije, ja bi preporucila da pitate dr za roidakal tablete, one imaju bas dosta magnezija u sebi jos neke vitamine, ne idu na recept, ali s obzirom da je dobrana doza magnezija, ja nebi na svoju ruku uzimala
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Stisnula posalji prije nego sto sam gotova
Sve koje imate preglede sretnoo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sretno cure na pregledima 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Da se pohvalim ulovom iz h&ma https://ibb.co/kGktQ9c
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja evo čekam da udem kod ginekologa pa moram još briseve nosit u laboratorij...
bela preslatka robica, ja sam isto ovog medvjedića naručila ❤️
Ostale cure sretno danas!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Da se pohvalim ulovom iz h&mahttps://ibb.co/kGktQ9c
Preslatko 🥰💖
Lucija 16.12.2021.💗
Dakle evo me s pregleda, ne znam što bi vam rekla. Uzeo mi je briseve koje ponavljamo, kak sam spomenula da sam bila privatno na pregledu i radila Panoramu jedva da mi je htio i pogledat dijete. Sav je u žurbi i evo nije probao niti 3min da mu se beba namjesti za nuhalni. Sprašio me van bez ijednog papira, ne daj Bože slike. Uglavnom niš, idući pregled 9.9. kod privatnog.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji