I još jedno pitanje😅
Je li netko od vas nedugo otvarao komplikacije u trudnoći (u Zagrebu)? Što je sve potrebno od papirologije?
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Cure koje doma već imaju (malu) djecu, kako planirate organizirati dane kad dođu bebe? 🙈 Znam da je sve individualno i da zavisi i od osobe do osobe, i naravno od djeteta do djeteta, ali imate li nekad dojam da će vam dvije ruke biti premalo? 😅
Dobro pitanje 🤣 ne znam i ne razmišljam, rješavati ćemo u hodu 🤷🤷 imamo vrtić, živimo s mojom mamom u kući, sestra dolazi vikendima .. tako da budemo nekako... Ugl gledat ću da mi pomaže, da je uključimo u sve , da ne bude zapostavljena i ljubomorna... Iako već sad ljubi bušu i čeka bebu...
Meni danas totalno loš dan... Rigam poslije svakog konkretnog obroka... A napuhnuta sam ko balon... 😣🥴🤮
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure koje doma već imaju (malu) djecu, kako planirate organizirati dane kad dođu bebe? 🙈 Znam da je sve individualno i da zavisi i od osobe do osobe, i naravno od djeteta do djeteta, ali imate li nekad dojam da će vam dvije ruke biti premalo? 😅
Moja curica ide u vrtic pa ce do popodne biti tamo, a poslje podne nam se i tata vraca kuci, tako da bi to trebalo dobro funkcionirati, svakako sam si odredila da obavezno mora imati ona jedno popodne samo samnom i jedno samo s tatom, da ne bi dobila dojam da zbog bebe nemamo vremena za nju... nadam se da ce to tako funkcionirati
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Josipa ja imam ABC design Salsa4 i Jane Rocket, jako smo zadovoljni s oba modela.
Mozg mi planiramo 2–3 tjedna svi biti doma skupa. Moja curka će tada imati 3 godine i 3-4 mjeseca, već je sada vrlo samostalna i zrela za svoju dob tako da ne očekujem neke velike poteškoće, a ići će svakako i u vrtić. Imam tu sreću da mi je obitelj na kvartu pa će uskakati ako će biti potrebe. Ja sam inače jedna dosta opuštena mama, nadam se da će tako i ostati i da će i druga beba biti chill (eat poop sleep) kao i prva curka 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Mo_zg, trebas poslati ispunjen r1 obrazac od strane knjigovode,primjer ugovora s firmom, kopiju osobne iskaznice i broj racuna gdje se vrši uplata
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Hvala svima na odgovorima 🤭
I ja sam isto vrlo opuštena mama (bar tako volim vjerovati) i stvarno ne dramim oko nebitnih stvari, ali sin je trenutno 18mj, imat ce nepune dvije godine kad dođe braco, a još uvijek je jakoo vezan za mene pa nikako ne bih htjela da se osjeti "zapostavljenim" (mislim da ovo sad hormoni govore iz mene, jer mi zdrav razum govori da je to nezamislivo)
Što se kolica tice, mi imamo Junama Diamond (da, poljska su, inace svi bjeze od njih, ali mi smo jakooo zadovoljni)
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
hola okruglice 🌞 ja se hvalila kako mi je bolje, a ono se vratilo 😥 (posto sam teski astmaticar, prehlade su kod mene malo dramaticnije) a na zalost se vratilo i klincima, tako da smo mi troje jucer proveli dan u krevetu sa temperaturom i gledajuci disney filmove 😂😂😂 samo sam slozila salatu od brokule dok nam tata nije dosao doma 😂
------------------------------------------------------------------
lijepe moje trudnice, nema potrebe da mi se zahvaljujete za bilo sto! ako kome mogu pomocu - tu sam! osim toga imam tu neku "deformaciju" da spasavam cijeli svijet (citat mog muza) i ja sam jedan od onih freaks koji radije cita new england journal of medicine i slicno nego people's magazine tako da nekad znam i ono sto ne treba da znam 😅 u svakom slucaju ako imate pitanje koje medicinsko i ako ikako mogu pomoci, znate gdje me mozete naci 😁
bas sam citala da se opet treslo kod Petrinje - jel kod vas sto ste tu negdje u okolici sve u redu????
za iscjedak: dok nista ne boli, ne pece i nema cudan misris i farbu sve je ok. i u trudnoci se bas cjedis... i slazem se da ako vidite krv da je bolje otici i vidjeti sto se zbiva pa makar to bila jedna kap. ja se vodim onim' radije jednom previse kod dr, neg jednom premalo" uostalo dr su tu za vas i ako se bune kod takvih stvari ja bih iskreno i tukla i prijavila za nesavjesno lijecenje
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
dobro nam dosle nove cure i cestitke svakoj na dobrom pregledu, samo nek nam tako i ostane 🤞
Bruna jel muz prezivio 😉 ja sam mog bome zaskocila, on psuje da kako mogu, samo sto nisam prikljucena na respitrator, ali nakon tri dana otpor je slomljen 😂😂😂 kako je cura?
Jelenko predivni ste ❤️❤️ sad samo uzivajte na Honey-/babymoon i opustite se maximalno nakon onog svog stresa
nela ako te boli a da nije ovisno o disanju onda je vjerovatnoca veca da nije od pluca/pleure nego da je neki misic/zivac. ali opet nije fina reakcija tvog dr. ako vec nisi a muci te slobodno uzmi nesto na bazi paracetamola. za putovanja: ako se dobro osjecas zasto ne? ako idete autom pazi da puuuno pijes i cesce stajanje da protegnes noge. za letove su samo restrikcije u 3. tromjesecju. i za tu vazi puuuuno piti i cesce se ustati/prosetati. i ako idete u drugu drzavu vidjeti zbog osiguranja, za nedaj Boze. ja sam u prvoj T letila (2h i 4h u jednom pravcu)u 30tt, 37tt zapucali u NYC(4h voznje). u 2T 2 dana prije poroda (35+3) bili u Chicago (5h voznje) a sad imamo u planu 10 mjesec i ev. 11.mjesec (bilo bi po 12h auta) 😅
Bela bravo za muza!❤️ brzo ce tjedan proci pa se nadam da ce tvoja gin moci ukinuti zabrane. a do tada ti i tvoja cura ostanite kao mi jucer 😉
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
dobro nam dosle nove cure i cestitke svakoj na dobrom pregledu, samo nek nam tako i ostane🤞
Brunajel muz prezivio😉 ja sam mog bome zaskocila, on psuje da kako mogu, samo sto nisam prikljucena na respitrator, ali nakon tri dana otpor je slomljen😂😂😂 kako je cura?
Jelenkopredivni ste❤️❤️ sad samo uzivajte na Honey-/babymoon i opustite se maximalno nakon onog svog stresa
nelaako te boli a da nije ovisno o disanju onda je vjerovatnoca veca da nije od pluca/pleure nego da je neki misic/zivac. ali opet nije fina reakcija tvog dr. ako vec nisi a muci te slobodno uzmi nesto na bazi paracetamola. za putovanja: ako se dobro osjecas zasto ne? ako idete autom pazi da puuuno pijes i cesce stajanje da protegnes noge. za letove su samo restrikcije u 3. tromjesecju. i za tu vazi puuuuno piti i cesce se ustati/prosetati. i ako idete u drugu drzavu vidjeti zbog osiguranja, za nedaj Boze. ja sam u prvoj T letila (2h i 4h u jednom pravcu)u 30tt, 37tt zapucali u NYC(4h voznje).u 2T2 dana prije poroda (35+3) bili u Chicago (5h voznje) a sad imamo u planu 10 mjesec i ev. 11.mjesec (bilo bi po 12h auta)😅
Belabravo za muza!❤️ brzo ce tjedan proci pa se nadam da ce tvoja gin moci ukinuti zabrane. a do tada ti i tvoja cura ostanite kao mi jucer😉
Haha nisam zaskočila muža, ovih dana je bilo pakleno prevruće, da sam i ja izgubila svaku volju...🤣🤣 Budem,kad budem bolje, danas sam koma, rigam i napuhnuta sam i baš sam nikakva ... Curka je tako, sutra ide muž s njom kod dermatologa,puna je tih nekakvih prištića i fleka, da mi dosadilo i popiz***a sam i tražila uputnicu... Dodat ću u prilog sliku jedne od tih fleka...
https://ibb.co/fQcn66Y
Ima nekoliko takvih po trupu i ledima i hrpa prištića posvuda....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
oh da, i da sam hobotnica falilo bi mi ruka-dvije-tri....
ali budete se brzo uhodali, ne brini. kod mojih je bila razlika tako kao kod tebe, mala je bila samo prije podne u skolici a ovdje nemamo nikoga, nismo kad se mali rodio ni prijatelja cestito ovdje imali jer smo tek nedavno bili preselili. i eto uspjelo je :)
i ja sam bila krenula da kazem idem samo ja s malom negdje ali je ona krenula da pita gdje joj je braco, tako da smo u pocetku i njega svuda vodile, i danas je najcesce tako da ako povedes jedno, drugo place gdje ovo drugo :) ja sam u pocetku imala paniku kako cu ja sama s njih dvoje (tata je na poslu, ode oko 7- 7:30 i vrati se oko 7) , ali ispalo je puno bolje/lakse nego sto sam ocekivala. a kad smo negdje isli malac u nosiljku ona u kolica, kasnije uzela dupla kisobran kolica tako da smo nas 3 sami redovno isli u setnju, kupovinu, zoo, igraliste....
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Sortiraj odgovore
Najstariji