Schinin- gledala sam i u ikei... Ma zakomplicirala sam si, želim nešto tipa onog krevetića što ide uz krevet, da se ne moram dizati po noći, nego samo bebu ubacim u krevetić, ali svi su ti male nosivosti, tj do male kilaže djeteta, tipa do 9-10kg...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro!
Cestitam svima na dobrim pregledima, super je to citati kako napreduju!
Jelenko sretno sutra na svadbi, vas je dan! I nadam se da cemo dobiti neku slicicu 💗
Depilacija - ja inace secernom ili onim gumi voskom kod kozmeticarke, sad britvicom i ocajno jeeee! Brijem se ujutro dok mi je trbuh jos ravan pa lijepo vidim, ali to raste ko sumanuto. Ja imam doake di ih prije nikd nisam imala, po trbuhu, licu, prsima, boze slobodi, strasno nesto. Planiram u 9. na depilaciju, bilo me strah sad na pocetku jer sam nekako osjetljiva dolje, al ne mogu vise trpiti brijanje svaki drugi dan. Jos mi izlete one piknice, dobro da me nitko ne gleda dolje trenutno 😂 ratna zona
Beuna zao mi zbog mucnina, meni se moje smirile, nisam 5,6 dana povracala, al mi bas jutros dodao nalet muke za dobra stara vremena. Kad se sjetim da sam tamo sa 6tt plakala da zasto ja nemam mucnine, a svi imaju 😂😂
Farbanje ja sam tamna i farbam se inace u prirodnu boju pa nemam neki izrast, ali izletilo par sijedih koje su nekako drugacije teksture i debljine pa strse cudno na glavi. To je isto novo. Ovaj sin od mene ucinio strasilo. Planiram u 9. na pramenove ili nesto.
—
Sto se tice boli, i dalje ne boli ta glupa tocka, ali malome buba srce 145-150 pa mi to daje neku sigurnost da je s njim sve ok (a mamu tko sljivi)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pricale smo neki dan i o knjigama, frendica mi je bas posudila ove dvije pa cu krenuti cituckati. Kaze da su super, ima nekih zastarjelih momenata, ali sve bitno je ok https://ibb.co/tPY8FZh
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutro!
Jelenko sretno sutra na svadbi, vas je dan! I nadam se da cemo dobiti neku slicicu 💗
Depilacija - ja inace secernom ili onim gumi voskom kod kozmeticarke, sad britvicom i ocajno jeeee! Brijem se ujutro dok mi je trbuh jos ravan pa lijepo vidim, ali to raste ko sumanuto. Ja imam doake di ih prije nikd nisam imala, po trbuhu, licu, prsima, boze slobodi, strasno nesto. Planiram u 9. na depilaciju, bilo me strah sad na pocetku jer sam nekako osjetljiva dolje, al ne mogu vise trpiti brijanje svaki drugi dan. Jos mi izlete one piknice, dobro da me nitko ne gleda dolje trenutno 😂 ratna zona
Beuna zao mi zbog mucnina, meni se moje smirile, nisam 5,6 dana povracala, al mi bas jutros dodao nalet muke za dobra stara vremena. Kad se sjetim da sam tamo sa 6tt plakala da zasto ja nemam mucnine, a svi imaju 😂😂
Farbanje ja sam tamna i farbam se inace u prirodnu boju pa nemam neki izrast, ali izletilo par sijedih koje su nekako drugacije teksture i debljine pa strse cudno na glavi. To je isto novo. Ovaj sin od mene ucinio strasilo. Planiram u 9. na pramenove ili nesto.
—
Sto se tice boli, i dalje ne boli ta glupa tocka, ali malome buba srce 145-150 pa mi to daje neku sigurnost da je s njim sve ok (a mamu tko sljivi)
Plakala i ja da nemam simptoma 🤣🤣 evo sve na naplatu došlo 🙈
Ja poslije brijanja uvijek napravim peeling i zbilja pomogne.... Brijem max2* tjedno, jer imam po tom pitanju poprilično nizak prag boli... Bar što se depilacije tiče, posebice pazuha i bikini zone... Ostalo mogu bez frke....
Još pitanjce- imam stalno neki metalni okus u ustima.... Još koja neko slično iskustvo?? Posebno sinoć, jela focacciu sa maslinama, ubilo me noću...
Ista stvar, nepce ne diram nikad jezikom jer imam osjecaj da cisto zeljezo lizem
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ista stvar, nepce ne diram nikad jezikom jer imam osjecaj da cisto zeljezo lizem
Pratimo se u stopu sa simptomima/nesimptomima, tjednima, bolovima 🤣🤣🤣 još samo reci da te i glava često boli i to je to 🤦 znači od sinoć me rastura! Sinoć popila lekadol i Normabel i jedva nekako zaspala... Užaaaaaas 😭
Bruna gagahhahahaha si ti ja? Migrena me ubija svaka dva dana, lupocet nikako ne pomaze. Danas je ok, al vec sam spremna da me sutra, prekosutra ubije
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bruna gagahhahahaha si ti ja? Migrena me ubija svaka dva dana, lupocet nikako ne pomaze. Danas je ok, al vec sam spremna da me sutra, prekosutra ubije
Hahahahaha interesantno 🤦🤣🤣🤣🤣🤣🤣 meni bilo ok 2 dana, al sinoć kako počelo, evo ni sada ne popušta 😣😡 luda sam više,lekadol drži točno 2-3 sata...
Jutro!
—
Plakala i ja da nemam simptoma 🤣🤣 evo sve na naplatu došlo 🙈
Ja poslije brijanja uvijek napravim peeling i zbilja pomogne…. Brijem max2* tjedno, jer imam po tom pitanju poprilično nizak prag boli… Bar što se depilacije tiče, posebice pazuha i bikini zone… Ostalo mogu bez frke….
Još pitanjce- imam stalno neki metalni okus u ustima…. Još koja neko slično iskustvo?? Posebno sinoć, jela focacciu sa maslinama, ubilo me noću…
Ja uvijek prije brijanja napravim peeling🤔jucer sam cak probala na bikini zonu malo bademovog ulja namazat i pustila dok ostatak sredim i nakraju stavila pjene i mogu reci da me uopce nije iziritiralo,a uvijek dobijem one pristice🤨. Metalni okus minzna doc od odredjene hrane,mene jogurt zezne
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji