Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    13. Kolovoz 2021. 12:24

Ja sam bacila 3 paste za zube u smece misleci da je do njih! Znaci to je metali okus u ustima!odveatno nesto,sve mi se gadi…

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

LadyD
    13. Kolovoz 2021. 12:34

Meaa dobrodosla

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    13. Kolovoz 2021. 12:41

Jelenko sretno sutra i zelim ti najljepsi dan 💗
    Cure cestitke na dobrim pregledima i nadam se da ce  iscekivanje panorame donjeti najbolje rezultate 💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    13. Kolovoz 2021. 12:49

Malo mi bjeze postovi pa onda ovakao svako skoro za sebe...  
    Farbanje.... od kako sam saznala za trudnocu do proslog tjedna izrast mi je bio da dam ga mogla doslovno u rep pokupiti... al sto je previse previse posto se bojam u crveno i otisla kupit pallete dvije razlicite pronasla i obojala se.. morala sam zazmirit i bacit kutije da necitam nista... al s obzirom na izrast i par vidljivih sjedih i cinjenicu da je kosa poludila... kud se isusila kud raste kao iz vode nije bilo drugog izbora jer vec se vise nisam mogla prepoznat u ogledalu... sad cu se primirit pa koliko uspijem izdrzati al nadam se sto duze.. 

Brijanje.. britvica prije pregleda i to je to... uzasno mi je tesko saget se pa to traje 2 do 3 tusiranja prije pregleda😂😂😂😂😂 svaki put po malo... al mislim da mi negine salon ili pomoc dragoga... uglavnom dlacica novih na novim mjestima cudo jedno... nakon brijanja izrazenije tockice od iritacije nego prije

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Lilli07
    13. Kolovoz 2021. 12:49

Mum of four

Schinin

Jelenko super za pregled 💕 I ne brini za subotu, bit ce sve savrseno 🥰
    Mumoffour cestitke na pregledu i decku 🥰 sorry, nisam pohvatala koliki su ti ostali? Sto kazu da ce dibit brata?
    Jelenas Nadam se da sam te barem malo mogla smiriti. Vidis I da je prvo mjerenje bilo drugacije (bas ono sto sam opisala) a ona dva su miljama daleko od ona 3mm
    Meaa dobro nam dosla

Imam 3 cure 14,10 i 7 godina😁 Cure odusevljene,iako je meni ful cudno da mi dr u 13 tt 100 posto potvrdila sa je deckic🤭

A I meni je bilo čudno isto tako u 13 tt je rekla da je prilično sigurna da je dječak, ali eto ja čekam utorak opet da mi potvrdi

• Margo
    13. Kolovoz 2021. 13:10

Lilli07

Mum of four

Schinin

Mumoffour cestitke na pregledu i decku 🥰 sorry, nisam pohvatala koliki su ti ostali? Sto kazu da ce dibit brata?
    Jelenas Nadam se da sam te barem malo mogla smiriti. Vidis I da je prvo mjerenje bilo drugacije (bas ono sto sam opisala) a ona dva su miljama daleko od ona 3mm
    Meaa dobro nam dosla

Imam 3 cure 14,10 i 7 godina😁 Cure odusevljene,iako je meni ful cudno da mi dr u 13 tt 100 posto potvrdila sa je deckic🤭

A I meni je bilo čudno isto tako u 13 tt je rekla da je prilično sigurna da je dječak, ali eto ja čekam utorak opet da mi potvrdi

Moja kad sam bila s 13 tjedana nije ni spomenila da moze vidit. Mozda uspije kad budem isla iduci put, makar nije ni vazno bitno da je sve u redu 

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Mum of four
    13. Kolovoz 2021. 13:23

Lilli07

Mum of four

Schinin

Meaa dobro nam dosla

Ajde bas ce mi reci🤣 Moj je imao ful rasirene nogice i gin odmah rekla nema sanse da je curica. Cak mi zumirala i uslikala

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    13. Kolovoz 2021. 13:25

Margo

Lilli07

Mum of four

Schinin

Meaa dobro nam dosla

Moja kad sam bila s 13 tjedana nije ni spomenila da moze vidit. Mozda uspije kad budem isla iduci put, makar nije ni vazno bitno da je sve u redu

Ma naravno prvo je bitno da je s bebom sve u redu,al nakon 3 cure bilo mi sok cuti da je decko😂

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Margo
    13. Kolovoz 2021. 13:31

Mum of four

Margo

Lilli07

Mum of four

Schinin

Meaa dobro nam dosla

Ma naravno prvo je bitno da je s bebom sve u redu,al nakon 3 cure bilo mi sok cuti da je decko😂

Stize mali princ ❤️ jesu cure sretne?

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Lori🍀
    13. Kolovoz 2021. 13:39

Bok cure, ne stižem vas baš pratiti ovih dana, zadnji dani prije g.o. pa sam u poslu.
    Jelena, ja gdje sam god gledala pisalo je za NN do 3 mm, pogotovo u 12.-13. tjednu trudnoće. Vjerujem da se brineš ali sigurno će biti sve u redu. Držim fige za NIPT, da dođu čim prije rezultati da se možeš opustiti! Žao mi je što si sad u stresu oko toga, nadam se da ćeš uspjeti nekako za vikend maknuti misli
    Čestitke svima na dobrim pregledima!
    Nove cure dobro došle

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.