Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    12. Kolovoz 2021. 18:31

Hvala Taya! Znam da sam kod nekog pročitala 9. dan al nisam više znala kod koga. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Lilli07
    12. Kolovoz 2021. 18:39

freya_444

Cure, jedno pitanje!
    Da li i ako da, depilirate intimno područje i s čime?
    Negdje čitam da je onaj Lidera prah dobar, al opet ne bi htjela da mi djeluje agresivno dolje, negdje kazu da je najbolje se ne brijati…a to mi malo čudno🤷‍♀️ mislim sve manje i manje ju vidim dolje, ja sam to sve prije britvicom rijesavala, sad vise ne znam sta da radim posto trbuh raste🤣

Jao i ja to sve britvicom.... U prošloj trudnoći, poslije, kad nisam mogla vidjeti sve sam po dodiru išla, napipam i pređem britvicom. Sad još nisam došla do toga, ali opet ću tako. Znam i ja za taj prah, ali baš me bilo strah to isprobati dok sam trudna, zbog alergije iritacije i sl, a nisam se sjetila poslije. Sad opet kasno. 

PeggyCarter
    12. Kolovoz 2021. 18:48

Pozdrav svima!

Malo se kasno javljam, ali evo čitam već par dana pa da se i ja pridružim. Ipak više spadam u zimske nego jesenske. Danas sam 24+2. Termin mi je 30.11. i ovo mi je prva trudnoća. 😊 

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

• Margo
    12. Kolovoz 2021. 18:54

PeggyCarter

Pozdrav svima!

Malo se kasno javljam, ali evo čitam već par dana pa da se i ja pridružim. Ipak više spadam u zimske nego jesenske. Danas sam 24+2. Termin mi je 30.11. i ovo mi je prva trudnoća. 😊

Dobrodosla ❤️

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Schinin
    12. Kolovoz 2021. 19:02

hvala curke na komentarima za auto 💕 stvarno ne znam sto da radim, nije mi bas do kupovine novog auta ali budemo vidjeli. imam i opciju mjenjanja sa muzem, on ima SUV i ipak je veci ali opet da budem iskrena nemam pojma kako je zakonski sa 3 sjedalice iza... ako budemo isli na novo, onda cemo neko sa 7 sjedista (veliki SUV ili cak minivan) ali ste mi dale koju ideju napr. peugeot nikad ovdje nisam vidjela, ne znam ni ima li ga 😅
    jelenas drago mi je da sam te uspjela nasmijat 😁 a sa dvije sjedalice iza bude prije pas tamo sjedio nego ti 😉 a mozda dragog nagovoris na 3. tko zna 😉 a za nuhalni: znam da ti nije svijedno ali probaj se opustiti i ne previse brinuti. Meni je to na razini gatanja iz kafe a ako se sjecas Xoxo je pisala opsirno koliko je to nepouzdano. evo ti jos par cinjenica: normalno je do 3mm (a ti si daleko od toga; ja se smatram iskusnim sonograficarem pa opet i ja ako moram neku stvar 2x izmjerit ode mi 1-2 mm a bebica se i nezgodno okrene, drzis sondu u drugacijem kutu, pupcana glupo lezi....milijun razloga za pogresno mjerenje), u 75 % se mogu predvidjeti neke malformacije a pogresno pozitivna rata je 6% sto je ogromno. a tebi su i ostala mjerenja u savrsenom redu - tako da udahni duboko, smiri se a mi svi drzimo fige da nipt rezultati budu sto prije i da naravno sve bude u najboljem redu u sto ja cvrsto vjerujem!
    Matea & Peggy Carter dobro nam dosle💕 zelim vam urednu trudnocu 🤞
    Bela ja naticem stalno 😥 pomogne mi ako gurnem ruke/noge pod hladnu vodu. I noge su mi obavezno povisene kad sjedim. a ako pojedem nesto malo slanije rastem kao dizano tijesto
    birdy i deedee cestitke na dobrom pregledu 💕
    Bruna neki krevetic koji kasnije konvertira u pravi krevet? (to smo mi imali za curku) ili bar da konvertira u "toddler bed"... jesi gledala ikea?
    freya meni se venus smooth pokazao najboljim. u proslim T sam na slijepo brijala, evi i sada i za sada bez nekih "nesreca" i stvarno ide "smooth"😂 i bude bez nekih iritacija. jedino mjenjam malo cesce nego inace

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Taya_
    12. Kolovoz 2021. 19:26

PeggyCarter

Pozdrav svima!

Dobrodošla 😘 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Mum of four
    12. Kolovoz 2021. 19:41

Evo i mene s pregleda,sve super. Za nuhalni mi nista nije rekla,valjda je onda sve ok. Izgleda da nama jedan pisulinac dolazi🤣 Imao skroz rasirene nogice pa nam uslikala

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Clarissa
    12. Kolovoz 2021. 19:42

Jelenas vjerujem da ce sve biti u najboljem redu, no znam da je bas stres cekati nalaz. Drzim fige da ti brzo stigne i da onda mozes odahnuti. Bas sto su cure rekle, do 3 je za nn neka okvirna normalna granica tako da te na Panoramu uputio za dodatnu sigurnost, ali bit ce to sve dobro
    freya ja se spremam uskoro na ljetnu samostalku epilatorom pa sam onda mirna neko vrijeme, inace kroz godinu kombiniram britvicu i trimer. Ali morat cu si razmisliti koju taktiku imati kad trbuh naraste...Nisam nikad isla na depilaciju, mozda dolazi vrijeme bas za to.
    Jelenko sretno s finalnim pripremama za svatove, uvijek se sve nekako poslozi pa ti zelim da taj dan d (a i noc d) bas uzivas 
    Drago mi je da su pregledi dobro prosli, bravo curke!

• Margo
    12. Kolovoz 2021. 19:55

Mum of four

Evo i mene s pregleda,sve super. Za nuhalni mi nista nije rekla,valjda je onda sve ok. Izgleda da nama jedan pisulinac dolazi🤣 Imao skroz rasirene nogice pa nam uslikala

Cestitam ❤️
    Nije ni meni moja nista rekla bila za nuhalni. Moja ne spominje nista kad je sve u redu. Vjerovatno i tvoja 😀 ja sam u trudnickoj knjizici procitala kad sam kuci dosla

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Mum of four
    12. Kolovoz 2021. 20:18

Margo

Mum of four

Cestitam ❤️
    Nije ni meni moja nista rekla bila za nuhalni. Moja ne spominje nista kad je sve u redu. Vjerovatno i tvoja 😀 ja sam u trudnickoj knjizici procitala kad sam kuci dosla

Ja nista ne razumijem onaj rukopis🤪🤪🤪

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.