Upitnica tocno tak kuglu sam napipala dolje, kad lezim ju fino osjetim ispod spekeca, bas je tvrda i tak znam da nije da me salo vara. Isto osjecam rastezanja, a kak Jelenko kaze, cini mi se kao da se postojeci slauf siri i bome su me traperice pocele zuljati. Nanasam zato sve siroke hlace koje imam na lageru, sve su na elasticnu pasicu, samo me i ona nekako smeta u tom dijelu trbuha (mozda si to samo zabrijavam, nisam sigurna) pa ju podignem gore i to bas smijesno izgleda. Mislim da ce mi iza godisnjega trebati neke prilagodjenije hlace i par tajica da imam za jesen/zimu. I cini mi se kao da mi je i gornji dio trbuha postao malo veci.
Btw prijavljujem da mi se dinja napokon zgadila (zadnjih mjesec i pol samo po njoj tamburam), od bresaka i nektarina jos ne odustajem i prelazim na kruske lagano, #perozdero
Jooooj meni se lubenica baš jede, al sam čula da se ne smije pretjerivati s njom, a ja bi baš pretjerivala, baš paše po ovim vrućinama 😭😭🙈🤷♀️😔
Lucija 16.12.2021.💗
Cure, kad ste mislile počet pripremat sve za bebicu? Ja se nekako mislim krajem 9.mjeseca počet sa svime u stanu, kupovina kolica, komode za prematanje itd.🤷♀️
Čula sam da u westgateu ima veliki izbor kolica i svega drugog za bebu..znate li da li će na jesen biti kakvih akcija u babylandu i ostalim trgovinama tamo? Ili online možda?
Lucija 16.12.2021.💗
Freya - da lubenica ima visok glikemijski index ako se dobro sjećam kako mi je ginić u prvoj trudnoći objašnjavao. Ja pojedem malo tu i tamo.
Sveki i ja se uputile u Eurospin po burratu pa će bit fina večera 😂😂😂
Ja odavno više nisam u normalnoj robi, sve me smeta. Samo trudničke tajice i gore neka tunika. Imam i dva para trudničkih traperica iz h&m-a, prošle su već 3 trudnoće mene i frendice i sad će 4. 😂😂😂 Dakle preporuke 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Slee jesi zvala dr?
Josipab ne brini i meni se zna dogoditi da koji put dignem malecku (isto 12kg) i sve je uredu, treba izbjegavati, ali mislim da od to jednom nece nista biti
Freya ja sam mislila otici slijedeci tjedan kupiti nesto malo robice, a isto krajem devetog kupiti od vecih stvari sto nedostaje, u desetom zavrsiti kupnju robice i u 11 spakirati sebi torbu i te neke sitnice jos pokupovati, a sad koliko ce ici po planu to cemo vidjeti haha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
cure, kuma mi narednu sednicu ide do Austrije pa me zanima da li je neka od vas uzimala odjecicu u Primarku jel taman velicina 62, kakvi su im inace brojevi? Razmisljala sam da joj kazem 50-56 da mi uzima al se oko mene sve bebe radjaju 55cm+ pa sve kontam da to ne bude malo.
Juce sam nasla vrecicu za spavanje za 4e ali je velicina 56+ pa se nadam da ce je bebac moci duze koristiti jer mi djeluje onako velika.
Cestitam svima na urednim testovima, a ostalim koje cekaju nadam se da cete sutra primiti radosne vijesti ❤️❤️ nama je sutra pregled i treme ima al jedva cekam da vidim djecaka 💙
boy 💙🌍
Htjela bih vam preporuciti jednu stranicu na instagramu preko koje sam narucila vezicu za dudu (https://ibb.co/s5vfrwR) kiki_chi__
Vezica je dosla ista kao na slici, prve kuglice do dude (ove zute) su silikonske pa ako ih beba i stavi usta nece se ozlijediti, a kopca je cvrsta i stvarno je kvalitetno, cijena je okej, u ramgu s ostalima koji prave vezice
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
E bas se veselim vidjeti sta cete sve kupiti kad krenete,ja nista ne znam ni o cemu i totalno sam neiskusna,puno ce mi znaciti vasa kupovina i recenzije 😂❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Moze mala pomoc,kako da stavim ovaj lily sticker da se vidi?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Nela ja imam primarkovih stvari u 0-3mj (to je kao 52-56) ali možda ti je bolje uzeti 3-6 mj (62-68) jer se njihovo dosta skrči u pranju.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji