Bumbasor divna si i kilice se uopce ne vide!
Birdy pih, kad si krenula s 56 mozes dobit toliko koliko si dobila do sada 😂
Jelenko, slazem se, puknut ce te adrenalin i neces umor ni osjetiti.
—
Nije mi jos gin poslala rezultate. Mozda je jucer rekla da ce ih poslati sutra kad nazove nifty, a zaboravila da je nedjelja. Ne znam ni sama, bas sam luda. Slusala sam danas bebicu preko dopplera da se malo umirim
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Drage cure,jeli normalna bol u donjem dijelu leda pocetkom drugog tromjesečja? Nije neizdrživo ali boli me…najvise me strah sta sam digla necaka i prenijela ga u kadi, to je dizanje od minute,on ima 12 kila,pa su kasnije svi poludili na mene sta ga dizem. Sad sam u panici da sam napravila sta nisam smjela 🤦🏻♀️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Drage cure,jeli normalna bol u donjem dijelu leda pocetkom drugog tromjesečja? Nije neizdrživo ali boli me…najvise me strah sta sam digla necaka i prenijela ga u kadi, to je dizanje od minute,on ima 12 kila,pa su kasnije svi poludili na mene sta ga dizem. Sad sam u panici da sam napravila sta nisam smjela 🤦🏻♀️
Ponekad zaboravimo da smo trudne i da možda ne bi trebale dizati teže stvari. Poprskaj si magnezija, odmori proć će, nemoj paničarit, možda si samo malo istegla. Ja svojoj nećakinji( 18kg) kažem da je ne smijem dizati i da pripazi na tetin trbuh jer je unutra bebica...🤗 pomalo samo, nemoj se forsirati :)
Lucija 16.12.2021.💗
Uhhh imam osjecaj da i previse mislim o svojoj trudnoci Al evo ocito se nekad zaboravim 😂😂😂 a mozda je i do toga sta sam pocela setati i plivati dosta aktivnosti nakon perioda mirovanja…popit cu magnezij i laganije ostatak dana,hvala ti 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
JosipaB mene ti isto zna bolit donji dio ledja, pogotovo kad se vise krecem. Onda se umirim, odmorim i popijem magnezij pa prodje. Vec sam se navikla na tu bol.
Danas mi je dosla neka nova koju jos nisam osjetila, uopce ne znam kako da je definiram. Na lijevoj strani kao na mjestu jajnika neki pritisak, a kad sjednem npr na stolicu odmah u trbuhu osjetim taj pritisak. Valjda je sve to normalno
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ma ja vjerujem da je to sve normalno,samo kad prvi out osjetis ti je cudno i prirodno se zabrines. Pogotovo kad presječe odjednom u stomaku,jako probode,itd.to mi ue najgori osjecaj ikad Al prode odmah i ne ponavlja se precesto pa racunam valjda je sve okej
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Evo i mene donji dio leđa boli, počistila malo po stanu i sada ću se oporavljati do sutra, tromost velika.. 😄
Slee, ma ja bi se napravila blesava i poslala gin. da li je možda zvala jer je rekla da će danas.. Garant pdf ne zna/ne može otvoriti, pogotovo ako gleda sa mobitela, joj, joj..
Curke, osjetite li rast maternice/trbuha? Ne mislim na "špekec" (postoji li dalmatinska verzija ove riječi? 😂) nego konkretnu kuglu koja raste kod ruba gaćica.
Ja sam neko jutro, u horizontalnom polozaju to napipala i sad svako jutro pozdravimo bebu 😊
33👩❤️👨32
Osjećam samo različite vrste boli i rastezanja🤣 Čini mi se kao da je moj špek sve veći i širi iako sam u minusu sa kilama 😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Osjećam samo različite vrste boli i rastezanja🤣 Čini mi se kao da je moj špek sve veći i širi iako sam u minusu sa kilama 😅
😂😂
Maternica se podiže pa se širimo u struku. Ne mogu obući niti jedne traperice koje sammogla prije mjesec ipo. Sve paše, ali zakopčavanje ne ide. Počet ću na posao ić i pidžami 😜
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji