Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    02. Kolovoz 2021. 17:50

Cure, imate na babycentar, na webshopu akciju od 15%, traje do kraja ovog tjedna na sve za dojenje pa si pogledajte. Ja sam si uzela jedan grudnjak za dojenje. 

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    02. Kolovoz 2021. 17:52

Evo me s nuhalnog ... Živo dijete,nemaš što... Dr jedva izmjerila, pa mlati nogama, pa okreće rukama, pa klima glavom... Ugl NN je 1.7, beba za 1dan manja, al, nije ni mogla precizno izmjeriti kad je beba mrdala.. sutra idem krv vadit.... Ustvari još se mislim dal' ili ne s obzirom da je sve ok... 🤷

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Maša🤰🏼
    02. Kolovoz 2021. 17:59

Nisam nasla na stranicama od primarka… :/ 

Bruna nekuzim? Mislila sam da to ide jedno s drugim to je zajednicko mjerenje u roku 24 sata ic izvadit krv da se vidi dali se to poklapa sam mjerenjima. Mene doktor nije pitao dali to zelim to se kod njega tako radi i tjt. Ja to na tvom mjestu nebi nikako preskakala . To nije nikakav 100% tocan podatak da se razumijemo ali mjere nuhalnoh su jos manje tocan ako uz to neides vadit krv

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bruna257
    02. Kolovoz 2021. 18:20

Maša🥰🤰🏼

Nisam nasla na stranicama od primarka… :/

Bruna nekuzim? Mislila sam da to ide jedno s drugim to je zajednicko mjerenje u roku 24 sata ic izvadit krv da se vidi dali se to poklapa sam mjerenjima. Mene doktor nije pitao dali to zelim to se kod njega tako radi i tjt. Ja to na tvom mjestu nebi nikako preskakala . To nije nikakav 100% tocan podatak da se razumijemo ali mjere nuhalnoh su jos manje tocan ako uz to neides vadit krv

Ja ovo radila kod svog Gina u domu zdravlja,a krv bi trebala u drugi dom zdravlja koji spada pod bolnicu, tamo se plaća 400kn... I nije obavezno, niti jedan taj prenatalni test nije obavezan...

jelenas
    02. Kolovoz 2021. 18:23

Mašo- Ne mora se vaditi krv koliko ja znam, ja to isto neću raditi, samo mi mjere nuhalni i bedrenu kost. Krv se vadi za kombinirani probir što je čista statistika. Na stranicama od primarka nemaju cijeli asortiman. Ja ti mogu poslikati kad se vratim s godisnjeg te pidamice, obicno bude u nekom 3 packu. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• XOXO
    02. Kolovoz 2021. 18:25

Lotta hvala na info. Ma znam sve za panoramu. Na zalost sam ju nedavno vec radila. Samo me interesiralo da li se zbog ljetnih godisnjih mozda sta usporilo, al vidim da nije. Prosli put sam cekala 11 dana. Sad je proslo 8 pa se nadam rezultatima sutra/ prekosutra.
    Lori cestitke na 💗 sad sam isla kopat da vidim jesu li stigli ti nalazi.
    Ja cekam nalaze. S tim da sam imala malu dramu nekidan sam se probudila u lokvi krvi. Hitno na hitnu i nalaz uredan na srecu sve ok. Ne znaju zasto. Dal je neka zilica bila ili neki hematom koji je sam izasao prije nego smo ga i vidjeli. Bila danas jos jednom na pregledu i stvarno sve ok opet. Rekli samo da malo primirim i dobila duphastone za svaki slucaj. Usput pogledali Nn i mjere sve izgleda ok. Iako mi do nalaza panorame to ne znaci nista jer je i prosli put NN bio ok a postojala je kromosomeopatija. Eto me na kaucu prisilno mirujem 🙂
    Bruna probir je samo statistika i nalaz NN i mini anomaly scana ti je sasvim dovoljan ako te on umiruje. Ako ne umjesto probira rade radi nipt test. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Bruna257
    02. Kolovoz 2021. 18:33

XOXO

Lotta hvala na info. Ma znam sve za panoramu. Na zalost sam ju nedavno vec radila. Samo me interesiralo da li se zbog ljetnih godisnjih mozda sta usporilo, al vidim da nije. Prosli put sam cekala 11 dana. Sad je proslo 8 pa se nadam rezultatima sutra/ prekosutra.
    Lori cestitke na 💗 sad sam isla kopat da vidim jesu li stigli ti nalazi.
    Ja cekam nalaze. S tim da sam imala malu dramu nekidan sam se probudila u lokvi krvi. Hitno na hitnu i nalaz uredan na srecu sve ok. Ne znaju zasto. Dal je neka zilica bila ili neki hematom koji je sam izasao prije nego smo ga i vidjeli. Bila danas jos jednom na pregledu i stvarno sve ok opet. Rekli samo da malo primirim i dobila duphastone za svaki slucaj. Usput pogledali Nn i mjere sve izgleda ok. Iako mi do nalaza panorame to ne znaci nista jer je i prosli put NN bio ok a postojala je kromosomeopatija. Eto me na kaucu prisilno mirujem 🙂
    Bruna probir je samo statistika i nalaz NN i mini anomaly scana ti je sasvim dovoljan ako te on umiruje. Ako ne umjesto probira rade radi nipt test.

Pa to i kažem... Vidjela da beba živahna, NN je 3 puta mjerila jer se beba okretala i bio je 1,70 pa 1,71 pa 1,70... Dužina bebe odgovara tjednima, nosna kost i bedrena su tu... To je to što je gledala danas.... 12+0 sam.... Eh sad, naručena sam kao dr tj da vidimo za taj probir ako ću ga raditi... Jedino da mi onda sve ostalo još detaljno provjeri... Nipt ne mislim raditi

• Upitnica_st
    02. Kolovoz 2021. 18:49

jelenas

Upitnica-E da još samo da ti kažem da je meni babywatcher best buy u ovoj trudnoći, ulovila sam na Njuškalu za 300kn i stvarno me umiri, ja bi svisnula od pregleda do pregleda a na 2 tjedna razmaka su mi. Tako da od mene sve preporuke!

Moram se pokušat skulirat! I čekat bebine pokrete. Imam jos 6mj do poroda pa da ne poludim 😂😂

33👩‍❤️‍👨32

Slee
    02. Kolovoz 2021. 18:55

Netko je pred malo trazio neke info o dojenju - vidim sada da na insta profilu una.bridged ima akciju na svoju knjizicu za dojenje i stavlja neke korisne videe o dojenju. Ja nisam gledala jer prvo moram sredit svoju fobiju od dojenja, ali mi se ovako na prvu cini korisnim. 

Za ledeni caj od hibiskusa smo se muz i ja smijali - naravno da sam ja luda kakva jesam isla gledat sastojke - ima 0,01% koncentrata hibiskusa tako da mislim da sam na sigurnom 😂😂

Danas cu ostati doma, trebali smo s prijateljima na druzenje, ali bas osjecam da moram malo stat na loptu jer me danas dosta boli donji dio ledja i lagane grcice imam. Popila sam magnezij i legla i sad ide netflix seansa. Malo mi zao trosit dane na moru u krevetu, ali sto je tu je. 

Meni je isto nuhalni bio 1,7 i mi nismo radili kombinirani jer sam se odlucila ipak za nifty. Sve je stvar tvog izbora, ako ce tebi to raditi dodatni stres, bolje nemoj. Meni bi rezultati trebali stici krajem tjedna, nadam se. 

Sto se tice fetal dopplera, meni ga je frendica posudila, tj. poslala mi sad na otok, racunam da je isto krajem tjedna tu i bas se veselim. Iako cu si ograniciti i necu svaki dan slusati srceko jer bi me to mozda opterecivalo, nego samo po potrebi. 
    Mamasita dosta povoljno prodaje svoj, ja sam trebala kupiti, ali kako sam ga ipak dobila nisam. Pa se javite njoj, ako koja hoce :)

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    02. Kolovoz 2021. 19:19

Upitnica ma znam da, ja sam rekla koristiti do bebinih pokreta. Evo i dalje imam fobiju da će bebi samo odjednom stati srce tako da zaista ne mogu zamisliti da svaka dva dana ne čujem da kuca. Znala sam da će to tako biti u ovoj trudnoći i pripremila sam se na to. 
    Slee čekamo rezultate, imam feeling da je curka ❤️❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.