Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lilli07
    02. Kolovoz 2021. 19:24

Evo da vam se i ja pridružim. Nekad sam napravila acc ovdje Al sam i zaboravila na njega. Nekako sam se valjda ustrucavala da pišem jer nisam iz Hr, a kod nas (BiH) nisam nasla nešto ovako, Što je još uvijek aktivno, pa se nadam da to neće biti problem. 
    Trenutno sam trudna 15+2, ovo mi je druga trudnoća. Imam djevojčicu od gotovo 10 mjeseci. Doktorica je na prošlom pregledu vidjela kao da bi mogao sad biti djecacic ali čekam bar ovaj sljedeći pregled da potvrdi, jer mi je baš rano bilo za to u 12oj sedmici. 
    Uglavnom nadam se finom druženju ovdje

Slee
    02. Kolovoz 2021. 19:44

JelenaS ja za tebe bas imam filing da je curka 💗
    Lillio ma zasto bi bio problem, pa sve smo dobrodosle, ima nas posvuda! Napisi kada ti je iduci ultrazvuk i kada ti je ocekivani termin poroda pa ce te cure ubaciti na nasu listu. 

Pitanje: ima li koja od vas problema s izrazenom dlakavosti u trudnoci. Ne mislim na to da dlake brze rastu, nego na to da su mi izrasle nove 😱 i to tamne! Po trbuhu pogotovo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Taya_
    02. Kolovoz 2021. 20:06

Lilli07

Evo da vam se i ja pridružim. Nekad sam napravila acc ovdje Al sam i zaboravila na njega. Nekako sam se valjda ustrucavala da pišem jer nisam iz Hr, a kod nas (BiH) nisam nasla nešto ovako, Što je još uvijek aktivno, pa se nadam da to neće biti problem.
    Trenutno sam trudna 15+2, ovo mi je druga trudnoća. Imam djevojčicu od gotovo 10 mjeseci. Doktorica je na prošlom pregledu vidjela kao da bi mogao sad biti djecacic ali čekam bar ovaj sljedeći pregled da potvrdi, jer mi je baš rano bilo za to u 12oj sedmici.

Čestitke na trudnoći i naravno da si dobrodošla.. 😘 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

jelenas
    02. Kolovoz 2021. 20:07

Slee jeeeej, ja bi to opet potajno jako voljela :) 
    Što se tiče dlaka primijetila sam da su mi na nogama malo gušće nego inače, a svekrva mi je baš jučer primijetila jednu pored pupka crnu i dugu 😂😂😂 Ja sam osim dlaka skužila da su mi nokti extra čvrsti, inače su mi dosta lomljivi, a danas sam jako dugačke jedva odrezala 😂😂
    Lilli- dobrodošla, ima nas od svuda tako da ne brini, baš je zanimljivo čitati različita iskustva, pogotovo što se tiče pregleda.
    Inače cure ja zaista mislim da sam počela osjećati bebicu, znam da je rano ali bude u svakih par dana jednom i baš je drugačije od svih drugih “senzacija” u trbuhu ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

aurora12
    02. Kolovoz 2021. 20:14

Slee ja sam isto to pitala i normalno je. Posebno su mi tamne i izrazene od pupka nanize. Jedna od cura je pisala da znaju otpasti nakon poroda. Mene je osim toga bas iznenadilo i kako usne postanu natecene, vide se u ogledalu dok stojim uspravno i dolje je sve tako tvrdo, nisam uopce tako zamisljala trudnocu 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Lilli07
    02. Kolovoz 2021. 20:22

Hvala vam puno  doktorica još nije govorila ništa za termin, ne poklapa mi se ciklus s mjerama bebe 15ak dana pa možda zbog toga nije još ništa govorila, a po aplikaciji koju koristim dođe 22.01.
    A sljedeći uzv bi trebao biti oko 15. Ovog mjeseca samo što nisam još nazvala da zakažem, ovih dana ću zvati pa kad bude tačan datum javit ću 

Bela_le
    02. Kolovoz 2021. 20:32

Lillio7 naravno da si dobrodosla 😁
    Slee meni je stomak cijeli podlakavio 😔, citala sam da je to najbolje ostaviti na miru... i u prvoj trudnoci mi je tako bilo i nakon poroda se maknulo
    Bruna cestitam
    Upitnica ja nisam radila ni jedan prenatalni

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    02. Kolovoz 2021. 20:38

Lilli07

Čestitke i dobrpdošla💖🤰🤰😊

Lucija 16.12.2021.💗

• piba7
    02. Kolovoz 2021. 20:39

Evo mene s pregleda. Sve je super, beba odgovara mjerama, zatvorena sam, cerviks uredne dužine. Požalila sam se na obilan iscjedak pa sam dobila preporuku nekih probiotickih vaginaleta.
    Za 3 tjedna idemo na veliki anomaly scan.

freya_444
    02. Kolovoz 2021. 20:40

Slee, ja isto podlakavila kod pupka, presmiješne mi te dlake al kao što Bela piše, ne diram ih, one otpadnu nakon poroda kažu 🤗 
    Inače mi dlake brže rastu, kosa mi bujnija a noktiii isto rastu brzo 🙈🙈

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.