Jutro cure… Noćas me pak ubila nesanica, neki pesi čudni su laprdali selom, to lajalo, pa sam zujala od 3do4….
Xoxo čestitam na bebi i ❤️
Bette dobrodošla🥰
Moje cure otišle u vrtić, muž na posao… Sad soliram… Jel neka od vas osjeca pritisak u trbuhu, ono kao pun mjehur al nije, ko neka bol tupasta, al nije ni to.. ne znam objasniti…. Jel to širenje maternice ili da pripišem crijevima koja su totalno usporena zadnjih dana, ne znam 🤷🤷
Ja to osjećam ponekad pa ne znam jesu crijeva ili mjehur ili nekaj treće... tak da sam svako malo na wc-u 🙈
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 8/2020
👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
miss.ab. 7+3tt 7/2021
Jutro trudnice
PiaBuu želim ti svu sreću, nadam se da će biti sve ok i da će na idućem pregledu bebici kucati srce!
Teja možda dr. misli da je sve ok i da nije dobro baš zbog hematoma previše čačkati dolje pa te zato nije pregledala. Drži se i odmaraj, bit će sve u redu! Ja nemam hematom ni krvarenje pa su mi dali progesteron za svaki slučaj jer sam imala spontani prije ove trudnoće. Svakako ne može štetiti.
Anameri kod nas začudo nema još komaraca ali ako bude neizdrživo mislim da se neće ništa dogoditi ako se tu i tamo upali.
Bette dobrodošla, čestitam od srca na dobrom pregledu <3 Napokon se tipkamo na ljepšoj temi
Jelena jao kud baš sushi bar Ako kolega zna držati jezik za zubima nema veze što je saznao. Iako iskreno glupo mi je što je pitao, mogao je sumnjati pa pričekati da mu kažeš sama kad ćeš htjeti. Ja sam rekla šefici jedino, ostalima za 2 tj. nakon pregleda...
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Jutro cure… Noćas me pak ubila nesanica, neki pesi čudni su laprdali selom, to lajalo, pa sam zujala od 3do4….
Xoxo čestitam na bebi i ❤️
Bette dobrodošla🥰
Moje cure otišle u vrtić, muž na posao… Sad soliram… Jel neka od vas osjeca pritisak u trbuhu, ono kao pun mjehur al nije, ko neka bol tupasta, al nije ni to.. ne znam objasniti…. Jel to širenje maternice ili da pripišem crijevima koja su totalno usporena zadnjih dana, ne znam 🤷🤷
Ja to osjećam ponekad pa ne znam jesu crijeva ili mjehur ili nekaj treće… tak da sam svako malo na wc-u 🙈
E točno to... Pa se bojim da nije nešto loše... Pa zbilja ne mrdam nikud iz kreveta...🤦
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Lori ma on je onako direktan tip i stvarno već svašta jedno o drugom znamo, od njegove žene rodica radi u vinogradskoj na ginekologiji pa mi je puno pomogla sa spontanim i nakon i nije baš da imamo nešto tajni, ali da, ja bi radije da sam ja njemu rekla nego ovako ali inače mi svi vele da se na meni odmah kuži trudnoća pa očito ne mogu baš sakriti. Neki dan me i susjeda pitala, ali njoj sam rekla samo da nisam trudna nego samo debela 🙈 jedva čekam da odemo na more pa da ne moram nikome odgovarati na takva pitanja i skrivati se.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro!
Betta dobro dosla! 💗
Teja mozda je i pametno da te nije gledala ako si bila nedavno da ne bi jos potakla krvarenje. Progesteron bi trebao smiriti smedjarenje, samo odmaraj i bit ce sve dobro iduci tjedan. Moguce da je neki hematomcic. Ja sam isto smedjarila 5 dana u 4tt, ali nije se pokazalo od cega jer sam na pregled isla tek sa 7tt, a nakon terapije progesteronom smedjarenje je stalo.
—-
Ja sam zvala gin da mi prepise rojazol kremu i vaginalete jer me malo nakon antibiotika svrbit pocelo, ne jako, ali bolje odmah reagirati.
Jucer mi je bio prvi dan nakon 2 tjedna svakodnevnog povracanja da nisam povratila uopce i da mi nista nije smrdilo. Ne znam trebam li se brinuti ili je sad vec ok da se sve pomalo smanjuje kko se blizim 12tt
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jelenas meni isto svi kuze. Tu smo na moru i susjedi su skuzili da sam na bezalkoholnom svaku vecer (inace je svake godine svaku vecer bar jedna zdravica na dan 😂)
Prvo sam se izvlcila na antibiotik, al onda su skuzili da trcim nekad na wc kad mi se riga pa se sad trbuh nekako i napuhao, ali bas gore od grudi se zaokruzio pa sam na kraju rekla jer mi zako bilo jednostavnije nego da mi iza ledja suskaju nesto
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Teja cuvaj se i odmaraj 😉
Bette dobrodosla 💗 i također odmaraj sto vise 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bette dobrodošla ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jutro!
Betta dobro dosla! 💗
Teja mozda je i pametno da te nije gledala ako si bila nedavno da ne bi jos potakla krvarenje. Progesteron bi trebao smiriti smedjarenje, samo odmaraj i bit ce sve dobro iduci tjedan. Moguce da je neki hematomcic. Ja sam isto smedjarila 5 dana u 4tt, ali nije se pokazalo od cega jer sam na pregled isla tek sa 7tt, a nakon terapije progesteronom smedjarenje je stalo.
—-
Ja sam zvala gin da mi prepise rojazol kremu i vaginalete jer me malo nakon antibiotika svrbit pocelo, ne jako, ali bolje odmah reagirati.
Jucer mi je bio prvi dan nakon 2 tjedna svakodnevnog povracanja da nisam povratila uopce i da mi nista nije smrdilo. Ne znam trebam li se brinuti ili je sad vec ok da se sve pomalo smanjuje kko se blizim 12tt
Ja sam ti isto povracala vec negdi od 5.tjedna ali bas ono sve, da nisam mogla se ustat iz kreveta, nakon par tjedana povracanja sam isto imala par dana da nisam povratila.
Sad sam 11+2 i povratim ujutro i rucak obavezno, a kasnije mi bude dobro. Ja bas sretna jer se smanjilo na 2 puta dnevno😀.
Nemas se sto briniti, to je sve normalno😘
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji