Evo mene s pregleda.. Danas sam točno na 20 tt konačno dobila super vijesti.. Ne moram već strogo mirovati, propisano mi je samo mirovanje.. Hematom od 5cm se potpuno apsorbirao.. 🥳 Ja sam na +2kg (krenula sa 53kg) ali baš imam sičušan trbuščić.. Beba je savršeno.. Ima 366 g.. Sva mjerenja su super i svi organi i ekstremiteti.. 😃 Ja sam super, zatvorena, cerviks je 4cm, plodne vode dovoljno.. Znači sve super.. Beba nam je 5 dana naprednija 🧡 jedino nije bila za slikanje.. Rukama sakriva lice i baš nije bila za suradnju..
Sljedeći pregled nam je 4.08. 😃
Evo par sličica :
https://ibb.co/vHs0Z3R
https://ibb.co/rc2p9Jn
Cestitke na super vjestima i eto vidis docekala si kraj strogom mirovanju 😍 malo ti zavidim al bas si mi ulila nadu pa ti zato hvala 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Poz zene... Ja danas završila opet na hitnoj... Bebi ok, kod mene poplava krvi .. otišao jedan hematom, drugi je još tu, pa sam dobila strogo mirovanje... Taya ti imas tim iskustva...meni bebo 1.8cm ali je hematom 2*0.89 cm..... Jedino nisam skužila dokicu di je hematom, na nalazu napisala iznad ušća.. ugl, iscrpljena sam i mučnine me muče, vrućine... Ne mogu baš jest, ja sam na -5kg do sada.... Baš sam zabrinuta zbog svega....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo mene s pregleda.. Danas sam točno na 20 tt konačno dobila super vijesti.. Ne moram već strogo mirovati, propisano mi je samo mirovanje.. Hematom od 5cm se potpuno apsorbirao.. 🥳 Ja sam na +2kg (krenula sa 53kg) ali baš imam sičušan trbuščić.. Beba je savršeno.. Ima 366 g.. Sva mjerenja su super i svi organi i ekstremiteti.. 😃 Ja sam super, zatvorena, cerviks je 4cm, plodne vode dovoljno.. Znači sve super.. Beba nam je 5 dana naprednija 🧡 jedino nije bila za slikanje.. Rukama sakriva lice i baš nije bila za suradnju..
Evo par sličica :
Cestitke na super vjestima i eto vidis docekala si kraj strogom mirovanju 😍 malo ti zavidim al bas si mi ulila nadu pa ti zato hvala 😉
I ja sam se iznenadila.. Isplatilo se strogo mirovanje.. Uskoro ćeš i ti tako.. Samo slušaj upute doktora i bit će sve u redu. Evo vidiš na mom primjeru.. Ja još imam kutiju Duphastona za popiti onda ni to više neće trebati.. 😃
--
Cure puno vam hvala svima ❣️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Taya, čestitam na uspješnom.pregledu i drago mi je da je hematom otišao 😉😇🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Da li nam se ginger39 javila? Nisam pohvatala 🤷♀️
Nadam se da je sve ok ☺
Lucija 16.12.2021.💗
Bruna drzi se, evo jedan je otisao i jos se samo jednog hematoma moras rijesiti! Drago mi je da je s bebicom sve ok
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Brunadrzi se, evo jedan je otisao i jos se samo jednog hematoma moras rijesiti! Drago mi je da je s bebicom sve ok
Ma koma sam.... Još uvijek curka po malo.... Iako mirujem cijelo vrijeme.... Psihički sam loše, previše stresa... Fizički ništa bolje, ne mogu jesti i baš sam iscrpljena....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Čestitam svima na super pregledima.
Cure koje miruju, izdrzite dok se ne povuku hematomi, a vi s mučninama, vjerujete proći će doslovno preko noći nakon 1.tromjesjecja.
Ja imam idući pregled 02.08. i jedva čekam, meni je baš dugo čekati 4 tjedna.
Poz zene… Ja danas završila opet na hitnoj… Bebi ok, kod mene poplava krvi .. otišao jedan hematom, drugi je još tu, pa sam dobila strogo mirovanje… Taya ti imas tim iskustva…meni bebo 1.8cm ali je hematom 2*0.89 cm….. Jedino nisam skužila dokicu di je hematom, na nalazu napisala iznad ušća.. ugl, iscrpljena sam i mučnine me muče, vrućine… Ne mogu baš jest, ja sam na -5kg do sada…. Baš sam zabrinuta zbog svega….
Ja sam ti na početku trudnoće imala hematom iznad i ispod bebe.. kad je beba imala 1,5cm hematom od 2,5 cm iznad nje je puknuo.. Bio je veći ali srećom nije povukao bebu sa sobom.. Pa mi je ostao onaj ispod bebe tj. iznad ušća, koji je tjednima rastao do 5,25cm.. Taj hematom ti više nemože povući bebu jer je ispod nje. Kako će plod rasti ne bi trebao predstavljati opasnost jer će ga beba prerasti.. Imaš identičnu situaciju kao i ja.. sigurno si dobila kakvu terapiju duphastonom. Pi je redovito i odmaraj. Ali baš odmor. Znači ležanje a ne sjedenje i što manje saginjanja i podizanja. Mene su doma stvarno štedili. Jedino što sam radila dnevno skuhala ručak na brzinu i tuširanje. Moj savjet, meni je Mg pomogao s grčevima.. 1 Mg direkt dnevno puno znači.. Do 16tt imala sam i krvarenje i smeđe iscjetke tako da se ne uplašiš.. Ali na svako veće krvarenje molim te odi na hitnu. Tako su meni rekli. Srećom ja nisam imala obilna pa sam bila samo kad je taj prvi puknuo.. Bit će to sve u redu.. 💚
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Evo par sličica :
Čestitke 🎉🎉🎉🎉 baš mi je drago da je napokon sve u redu 🤗❤
Ja došla doma poslije posla i dušu ispovraćala, maloprije sam se probudila, baš se loše osjećam, iscrpljena i bez snage za bilo šta 😔
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Sortiraj odgovore
Najstariji