Tenny- mi smo jučer rekli obitelji i najbližim prijateljima. Moja najbolja prijateljica zna od testa, teta i svekrva su skužile same jer se nisam par dana mogla pomaknut. Svi su jako sretni pogotovo jer znaju što smo prošli i jer nam je kao obitelji početak godine bio jako težak, s dosta gubitaka.
Danas sam rekla na poslu, kolegici iz ljudskih resursa i planiram šefu, čisto da mogu počet koristit slobodne dane za preglede i ako bi trebala bolovanje ili nešto da znaju. Kolegama planiram reći nakon godišnjeg, to će biti cca 14tt. Iako mi je prošlo iskustvo samo dokazalo da je apsolutno svejedno kad odlučimo reći jer se sranje može dogodit bilokad.
Lori- ja isto mislim da ću smanjit intenzitet pregleda jednom kad počnem osjećat bebu i kad neću imat stalnu potrebu gledat što se unutra dogada 😀 Privatni doktor mi je čak predložio da krenem k njemu u bolnicu na kontrole ako želim, pa čak i to može biti opcija.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Heey, da vas pitam.. Od jucer osjecam pritisak na mjehur, ima koja takvo iskustvo? Vjerojatno je od sirenja al moram pitat 😁
Angel i ja imam od nekog 12tt pritisak na mjehur.. Neki dan su me bolile i prepone.. Baš od tog istezanja jer se sve širi.. Sve je to normalno.. Bebe rastu, raste maternica i posteljica.. 😃 A moja beba baš voli raditi pritisak na mjehur i udarati po njemu.. 😊
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Drage trudnice, nije me bilo neko vrijeme iako moja curka super napreduje <3
Selili smo se i imali puno radova u stanu i sad je trebalo preko 150 stranica nadoknaditi :) uzivala sam citajuci i veselila se sa svakim dobrim pregledom, ali i jako tugovala zbog nekih cura. Zelim im svu srecu da nam se vrate.
Ukratko, mene su jucer opet, nakon 2 tjedna pauze, ulovile mucnine. Bez povracanja, nisam u cijeloj trudnoci povracala. Zahlađenje mi ne odgovara ocito :P
I tsh je na svakom nalazu drugaciji, prvo malo povisen, pa jako visok pa dva dana kasnije bude ok... jel ima jos netko tako? Nisam dobila terapiju jer je prosli tjedan bilo ok. nadam se da ce tako sad ostati
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Ej ej.da se i ja javim moj pregled je 06.08. a do tada cu se nacekati...umorna sam kao pas...na poslu jos nisam rekla ali budem uskoro.jer necu moci jos dugo skrivati i raditi... svim curama sretno na pregledima i cestitam svima koje su bile na super vijestima...jel pije koja kakve vitamine? Meni je dao solgarovu aktivnu folnu kiselinu i to mi je ok...
AnnaO- ja sam uzela Novalac jer ima sve u sebi.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Evo nas s pregleda 💖
Moja curica je super, raste fino. Doktorica mjerila glavicu, bedrenu i trbuh i sve odgovara školski mojim tjednima i danima 🥰 posteljica mi je sprijeda, ušće zatvoreno. Poslala me na veći anomaly scan u našu bolnicu pa se tome veselim 🤗😍
Lucija 16.12.2021.💗
Evo nas s pregleda 💖
Moja curica je super, raste fino. Doktorica mjerila glavicu, bedrenu i trbuh i sve odgovara školski mojim tjednima i danima 🥰 posteljica mi je sprijeda, ušće zatvoreno. Poslala me na veći anomaly scan u našu bolnicu pa se tome veselim 🤗😍
Jeeej, cestitam 🥰
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Freya_444 bravo za curicu.. 🧡
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji