Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anavixxx
    22. Lipanj 2021. 10:01

Cure hvala vam. Najgore je što čovjek tu ne može ništa napravit nego čekati,a ja i strpljenje dva različita pojma. Jako mi je drago za sve vaše uredne trudnoće i samo nek tako ostane,a meni se preostaje samo nadat i molit Bogu da sve ovo izađe na dobro.

Bruna257
    22. Lipanj 2021. 10:14

nemamimena26

Anci, Ri sretno danas, javite se 🤞🍀
    Freya trbuščić je presladak 🤗🎈
    Anavi žao mi je što se to događa i što sve prolaziš, vjerujem da će na kraju sve biti u redu i dobro sa bebicom 🥰❤
    Mi u četvrtak idemo na pregled i mjeriti ćemo isto nuhalni, tako da mene istoalo nervoza lagano lovi, ali mislim da mi ne preostaje ništa drugo nego da se opustim, pa ćemo vidjeti 😇😌
    Ove vrućine su paklene, sve me strah pomisliti šta nas čeka tamo u sedmom i osmom mjesecu 😱
    Kakvi su vam planovi danas? Pretpostavljam više manje odmor 😊

Mene strah i sutrašnjeg pregleda 😵😖 rame me boli opet, ali ustvari ne rame, nego više ruka... Sinoć me muž namazao nekom biljnom kremom i moram reći da je lakše bilo....

Danas u planu-posao.... U SLO nema danas praznika... 🥵😫

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

nemamimena26
    22. Lipanj 2021. 10:23

anavixxx

Cure hvala vam. Najgore je što čovjek tu ne može ništa napravit nego čekati,a ja i strpljenje dva različita pojma. Jako mi je drago za sve vaše uredne trudnoće i samo nek tako ostane,a meni se preostaje samo nadat i molit Bogu da sve ovo izađe na dobro.

Izvinite drage moje, ali meni stvarno nije jasno koji normalan doktor/ića može uopće svoga pacijenta dovesti u ovakvu situaciju, da se čovjek brine i strepi 😌😌
    To mi je totalno neponovljivo..
    Draga, vjeurjem da će sve biti u redu, baš onako kako su ti i cure rekle, a ako možeš svakako odi kod nekoga drugoga za stalno 🙏

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• XOXO
    22. Lipanj 2021. 10:59

Anavi draga kao neko ko je nosio bebu s kromosomeopatijom i jaaako puno toga procitao i razgovarao sa dr o tome. NN se NE mjeri prije 11 tt iz razloga sto beba mora imat odrrdenu velicinu i van tih okvira mjerenje nije pouzdano. Znaci ne smije bit manje od 40ak mm ni vece od 80ak mm. Kasnije se ne radi i zato sto nn raste kako i beba raste.
    Znam da je tesko kad ti stave bubu u uho al sad stvarno nema smisla sjedit doma u strahu jos tjednima. Lijepo pricekaj Nifty kad si se vec odlucila radit ga.  Vjeruj mi vidjela sam i prosla svasta al razmisli realno i procitaj si sama da ovo sto je tvoja dr u 8tt mjerila nn i naravno dobila nepouzdane rezultate nema nikakvog smisla. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Ri
    22. Lipanj 2021. 11:23

Bok cure drage ! Pregled je prošao super , veliki smo 31.46 mm , doktor je jako zadovoljan a i mi presretni . Sad mogu malo odahnut , doktor je rekao da sam sretnica jer nemam povraćanje . Aspirin moram uzimati do sljedećeg ultrazvuka ( mjerenje NN ) isto tako i progesteron , znaci sa 12 tjedana prestajem .  Sljedeći pregled 08.07 😊 . Inače trudnoću super podnosim , ni bolova ni ničeg , grudi su prestale boliti ali su se lijepo popunile sto mi je i trebalo , tako ako vas ikad grudi prestanu boliti ne brinite se . Sretno svima u nadolazećim pregledima . Lori gdje nam je Jelenko ? Odavna je nisam tu vidjela da je aktivna nadam se da je dobro 😊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

• anavixxx
    22. Lipanj 2021. 11:35

Još mi je socijalni ginekolog prepisao duphasone odmah na početku da pijem,mada nisam nikakvih problema imala,a ona mi kaže da to ne pijem. I ajde ti sad budi pametan. 

Lori🍀
    22. Lipanj 2021. 11:53

Ri cestitke na super pregledu, predivno🤗 Jos malo i proci ce tvoje prvo tromjesecje, ide to brzo😊
    I ja se pitam di je Jelenko nisam ju danima vidjela ni tu ni na drugoj temi🤷‍♀️
    Anavix bas mi je zao sto to prolazis. Ali stvarno nikad cula da se NN mjeri tako rano, ne razumijem zasto su to uopce gledali i isprepadali te😣 Vjerujem da ce biti sve ok, nemas nazalost sta drugo nego cekati Nifty, nadam se da ce rezultati biti super pa mozes tu doktoricu poslati znas gdje😡
    Jelena joj taj iscjedak vodeni mi je uzas, jos uvijek znam provjeravati jel krv😣 Vjerujem da si se prepala😣 Bit ce sve ok, dan po dan, samo smireno.
    Slee pitala si za pregled- beba je super, sve odgovara tjednima trudnoce i beba i GV i ŽV. Srce kuca. Nema hematoma. Propisao mi je progesteron jer sam imala hematom u prosloj trudnoci. I Folbellu iako sam mu rekla da pijem Novalac al kaze nikad previse folne. Rekao mi je da pozitivne misli i opustanje u trudnoci utjecu pozitivno na bebu i da se nista ne brinem, da mogu biti sretna jer je ova trudnoca super.
    Freya ne znam kad mi je iduci pregled jer je moj dr na godisnjem 3tj, sad sam bila kod njegove zamjene. Mozda odem privatno za neka 2 tj, javim svakako termin kad cu znati😊
    Bruna zao mi je sto si u brizi, brzo ce sutrasnji pregled pa ces biti mirnija kad vidis da je sve ok🤗

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

freya_444
    22. Lipanj 2021. 12:05

Ri, čestitam na uspješnom pregledu i uživaj dalje u trudnoći! 💖💞
    Lori, ma nema problema, javi kad saznaš, sve 5 😁
    anavi, bit će sve okej, isprepadala si se malo, pričekaj sad Nifty, bit će sve u redu 🤞🤞💞

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    22. Lipanj 2021. 12:06

Cure koje su iz Istre, znate li gdje se može napraviti 4D ultrazvuk? 😁

Lucija 16.12.2021.💗

nemamimena26
    22. Lipanj 2021. 12:07

Ri

Bok cure drage ! Pregled je prošao super , veliki smo 31.46 mm , doktor je jako zadovoljan a i mi presretni . Sad mogu malo odahnut , doktor je rekao da sam sretnica jer nemam povraćanje . Aspirin moram uzimati do sljedećeg ultrazvuka ( mjerenje NN ) isto tako i progesteron , znaci sa 12 tjedana prestajem . Sljedeći pregled 08.07 😊 . Inače trudnoću super podnosim , ni bolova ni ničeg , grudi su prestale boliti ali su se lijepo popunile sto mi je i trebalo , tako ako vas ikad grudi prestanu boliti ne brinite se . Sretno svima u nadolazećim pregledima . Lori gdje nam je Jelenko ? Odavna je nisam tu vidjela da je aktivna nadam se da je dobro 😊

Ri čestitke 🎉🎉 baš mi je drago 🤗🎈
    Sada se možeš lijepo opustiti i uživati 🍀🙏

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.