Pregledi 🤰🤰💞:
Ri-22.6.
Anci-22.6.
Bruna257-23.6.
Slee-23.6.
nemamimena26-24.6.
Maša-28.6.
Angel- 29.6.
Teeny- 30.6.
piba7-30.6.
Peppss-30.6.
ane1212-30.6.
jelenas-1.7.
freya_444- 2.7.
nelanr- 4.7.
Jelenko93- 5.7.
novasrećica- 7.7.
ginger39-8.7.
sirenita-8.7.
Taya-8.7.
anameri-9.7.
aurora12- 13.7.
Bambina-15.7.
avica-16.7.
Bela_le-21.7.
Jutrooooo🎉🎉💖
Bela baš ti je sladak trbuščić 🤗🤰😍
Anci & Ri sretnoo danas i javite se😁😁🥰
Lori, kad je idući pregled da zapišem? 😘
Lucija 16.12.2021.💗
Jutroo!
Freya i Bella preslatki su vam trbuscici i bas se lijepo vec vide 😍
Lori daj neke detalje s pregleda!
Anci i Ri, sretno danas!
Bruna, sutra smo mi na redu!
Ostale cure, kakvi su planovi?
.
Ja se i dalje borim sa svojim simptomima. Jedan dan mi smrdi voda toliko da ne mogu pric blizu pa onda nista i tako. Jos samo danas da prezivim pa ce sutra nakon pregleda biti lakse
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutroo!
Freya i Bella preslatki su vam trbuscici i bas se lijepo vec vide 😍
Lori daj neke detalje s pregleda!
Anci i Ri, sretno danas!
Bruna, sutra smo mi na redu!
Ostale cure, kakvi su planovi?
.
Ja se i dalje borim sa svojim simptomima. Jedan dan mi smrdi voda toliko da ne mogu pric blizu pa onda nista i tako. Jos samo danas da prezivim pa ce sutra nakon pregleda biti lakse
Jutro ☀️☀️☀️
Pakleno je vruće 🥵
Slee da da sutra mi na redu.... Ne da se bojim nego 😫😳😵 sva živa sam u panici 😖
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dobro jutro curke, bušice su super, jedva čekam svoju :) Jučer sam na plaži imala val panike, izašla sam iz mora i samo mi se niz nogu krenulo cijediti, pogledam dolje i samo se molim da nije crveno i nije bilo. Da je visoka trudnoća zaklela bi se da je plodna voda 😱 Muž se isto malo uspaničio, ali kasnije se nije ponovilo. Ostajemo same na moru curka i ja, valjda će sve biti ok. 🙄🐳
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure ☀️☀️
Freya i Bela vec su vam veliki trbuscici, bas slatko 💞 Ja nosim samo haljine, suknje i hlace visokog struka pa se ne istice ali predvecer bas bude napuhan pa se ne moze sakriti. Jucer sam cijeli dan prespavala i imala mucnine, jedno vrijeme je bilo malo lakse pa sam mislila da je gotovo s tim ali ocito jos ne.
Znate li je li ok koristiti epilator u trudnoci? Nikad nisam bila kod kozm., a epilator mi je super za bikini zonu i natkoljenice jer sam neko vrijeme mirna. Od britvice mi uvijek ostanu tockice ako su dlacice prekratke pa to bude grozno a voljela bih uskoro na plazu ☀️ Netko je pitao za kupace kostime, kod mene je kosarica 80B i kako zasad stvari stoje nece mi trebat veca u skoro vrijeme 🤣 U calzedoniji sam nasla gornji i donji dio visokog struka koji dosta pokriva i u yamamay jos jedan donji dio. U h&m-u me razocarala ponuda, inace volim njihove ali nisam nista nasla.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure sinoć sam bila na pregledu,ova doktorica je odmah vidjela nn koji je još veći. Sad je 3.9 mm beba je i drugačije okrenuta nego zadnji put. Ona kaže da to nije mjerodavno jer se ne mjeri sad al da definitivno nije uobičajeno. Kaže da nema toga da bi rekla da je sve ok,jer se s bebom čini sve u savršenom redu. Slomljena skroz
Cure sinoć sam bila na pregledu,ova doktorica je odmah vidjela nn koji je još veći. Sad je 3.9 mm beba je i drugačije okrenuta nego zadnji put. Ona kaže da to nije mjerodavno jer se ne mjeri sad al da definitivno nije uobičajeno. Kaže da nema toga da bi rekla da je sve ok,jer se s bebom čini sve u savršenom redu. Slomljena skroz
Bas mi je zao sto te muce tako, ako je i sama rekla da nije mjerodavno cemo spominjati uopce, drzim fige na najjace da je ipak sve uredu, kad ti je slijedeci pregled?
Hvala cure na komplimentima za stomak, ja vec nosim trudnicku odjecu jer ne stanem u ni jedne svoje hlace
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bas mi je zao sto te muce tako, ako je i sama rekla da nije mjerodavno cemo spominjati uopce, drzim fige na najjace da je ipak sve uredu, kad ti je slijedeci pregled?
Hvala cure na komplimentima za stomak, ja vec nosim trudnicku odjecu jer ne stanem u ni jedne svoje hlace
U ponedjeljak idem na Nifty.
Anavi zao mi je sto prolazis taj stres, stvarno je rano za ta mjerenja i nn se s vremenom smanji. Nemoj gubiti nadu, od srca ti zelim uredan nalaz i da je s bebicom sve u redu ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Anci, Ri sretno danas, javite se 🤞🍀
Freya trbuščić je presladak 🤗🎈
Anavi žao mi je što se to događa i što sve prolaziš, vjerujem da će na kraju sve biti u redu i dobro sa bebicom 🥰❤
Mi u četvrtak idemo na pregled i mjeriti ćemo isto nuhalni, tako da mene istoalo nervoza lagano lovi, ali mislim da mi ne preostaje ništa drugo nego da se opustim, pa ćemo vidjeti 😇😌
Ove vrućine su paklene, sve me strah pomisliti šta nas čeka tamo u sedmom i osmom mjesecu 😱
Kakvi su vam planovi danas? Pretpostavljam više manje odmor 😊
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Sortiraj odgovore
Najstariji