Pozdrav zenice! Nova sam ovdje a termin mi je 22.12. 😅 Nadam se svom malom decku svaki trenutak. Prva trudnoca i abd prva bebica 💙 Znaci, svaku vecer prije spavanja idu pripreme. Tusiranje, depilacija, pranje kose, feniranje, provjera nesesera i torbe za rodiliste 😂😂 Kao, to je to. Nocas krecu trudovi, trebam biti spremna! Iiiiii…nista 😅😅 Jako sam uzbudjena i nestrpljiva. Jedva cekam uzeti svoje zlato u narucje 🤱🏼
Koliko vas jos ima u ovim slatkim mukama i brojite sitno? Kako se vi osjećate ovih dana?
Dobrodošla 🎉🎉🎊🎊
Ja prenijela 6 dana i jedva čekam da krene, isto kao i ti pripremam se za sve to, ali nemam ni T od trudova 🤦🤦
U petak indukcija ako ne krene samo od sebe jer ću tada biti već 41+2.
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro curke!
jelenashvala ti na pitanju ..ja dobro i ništa se tu nije ni mrdnulo..ali iz iskustva znam/vjerujem da smo 2 u 1 još sigurnih tjedan dana. Kako si ti? Nekako tvoju trakicu za praćenje uvijek pogledam🙂
tierra čestitam ti rođenju kćerkice. Nek je ona zdrava, ostalo dođe samo od sebe. Jedino mi je žao što si se napatila, a svejedno bio carski
Margo kako si ti?
Sleečestitke na preseljenju i javi nam kako je prošlo sa patronažom
deedee i ti bi mogla ubrzo
B.Hvala ti na lijepim riječima! A što se tiče okoline nemoj brinuti..znam da je teško kad misliš što će mama reći, ali probaj pričati snjom, nekada je razgovor najbolje riješenje i ti ćeš biti opuštenija..želim ti plusić što prije 🥰
Ladyjoš uvijek spava?? 😁
….Sretno još jednonom na današnjim pregledima i bebice koje su došle do termina samo vas se čeka 😄 idemo po redu 😚
Meni je ujutro pregled i jedva cekam. Nadam se da Ce tlak biti dobar. Pocinjem se polako umarati i imam uzasan pritisak na mjehur. Polako sam pocela pripremati sve, ima toga puno. Hvala ti sto si me se sjetila 😘
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ivana i Bela cestitam vam na dolasku vasih srecica. Zelim vam brz oporavak 😘
Uskoromama dobrodosla
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ivana i Bela, čestitke na bebicama, brz oporavak želim i baš mi je drago da je sve dobro prošlo! 🤗❤️
--
Uskoromama, dobrodošla! 😀
--
Freya, ne da se malena, haha, sretno u petak! 💗😍
--
Margo, i meni je sutra pregled i jedva čekam.. Ja se dižem svaka dva sata po noći za piškiti i svaki put mi je kao da sam popila litru vode.. Ne kužim od kuda toliko tekućine, valjda je normalno.. 🤔
--
Da li je netko kontaktirao redakciju zbog ovog fonta? Prestrašno je.. 😤
Cure, ja sam bila odrijemala malo popodne i probudila se, a tajice i gačice mokre. Otišla na wc i to je lagano curilo. Pa se pomokrila. Sad se otuširala i kad sam se brisala curilo je lagano mi po nogama. Sad sjedim u turskom položaju i ručnik ispod mene i gledam dal će opet curiti. Ne osjećam nikakve kontrakcije. E pa ne znam, totalno sam u strahu malo. Dal da idem ipak na hitnu, ili da malo pričekam još? Stim da zadnji put kad sam se brisala bilo je malo sluzavo i ko mrvica sukrvice na papiru
Niš, zvala sam dragog, doći će sad po mene i idemo za pulu na hitnu jer to baš curka iz mene. Joj, moj malac se baš žuri nešto. Sad osjećam da štuca...mama u strahu, a on lagano štuca
Sretno Ditaedi
Držim fige da je sve u redu 🤞🏼 Javi nam se kad ćeš moć. Šaljem veliki hug 🤗
Nema me često ovdje jer jednostavno ne mogu ova slova.
Čestitke curama na buftlicama i dobro došle nove.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Ditaedi sretno! Javi se
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Pozdrav zenice! Nova sam ovdje a termin mi je 22.12. 😅 Nadam se svom malom decku svaki trenutak. Prva trudnoca i abd prva bebica 💙 Znaci, svaku vecer prije spavanja idu pripreme. Tusiranje, depilacija, pranje kose, feniranje, provjera nesesera i torbe za rodiliste 😂😂 Kao, to je to. Nocas krecu trudovi, trebam biti spremna! Iiiiii…nista 😅😅 Jako sam uzbudjena i nestrpljiva. Jedva cekam uzeti svoje zlato u narucje 🤱🏼
Koliko vas jos ima u ovim slatkim mukama i brojite sitno? Kako se vi osjećate ovih dana?
Dobrodošla 🎉🎉🎊🎊
Ja prenijela 6 dana i jedva čekam da krene, isto kao i ti pripremam se za sve to, ali nemam ni T od trudova 🤦🤦
U petak indukcija ako ne krene samo od sebe jer ću tada biti već 41+2.
Hvala ☺️
Ni ja nemam jos nikakvih naznaka osim svog nestrpljenja, ali imam i jos 8 dana do termina.
Sretno ti u petak ako ne bude i ranije 😉🤱🏼
Ditaedi sretno i javi sta je bilo 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji