Sretno danas na pregledima 💪💗
-
Cestitke na punim tjednima 💪💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
*Jelenas djelimo radost onda obje 😉💗💗💗💪💪💪💪
*Nada nadam se da ce blokada popustiti uskoro pa da nam poslikas sta si svasta kupila 😉 razmisljaj kako se trebas malo i pohvaliti 😉 mozda bude mrvicu lakse krenuti sa pripremama 😉
-
*Romale i ti ces brzo al polako cekaj red 😁😉
-
*Uskoromama dobrodosla 💪💗 sve smo u iscekivanju 😂 upisi gdje planiras roditi i ako imas ime za bebicu da se upises na listu i naravno ako imas jos termina za pregled do konacnice 😉
-
*Novasrecica 😂😂😂😂😂 taman sam zicala decke kad dragi i moj tata ulaze sa stemericom u boravak da struju spoje 😂😂😂😂 zaprasili sve pa sam brisala i cistila od 21do 23 😥😥😥😥 pokusat cu danas opet 😂😂😂
-
*Margo super za pripreme i samo polako sve ces stici na vrijeme 😉💪💗
-
*Aurora vjerujem da je to od pregleda pa se nemoj puno stresati zbog toga ali prati 😉💗💪 super za pripreme 💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
*Maša ja sam hrabra sto se tice poroda i drzim se rijeci dr. kad sam prvo trebala roditi 😂😂😂 mora izac napolje al imam i 8. dan isto 😂😂😂😂 to je sve normalno 😉 ostani hrabra i pozitivna 😘💪💗 cestitke za ulazak u termin 💪💪💪💪💗💗💗💗
-
*Angel cestitke na dobrom pregledu 💪💗 uskoro ces i ti 😉💪
-
*Tierra preslatka je bas med medeni 😍😍😍 in love 😍😍😍 super za napredak u kilazi i uzivajte puno a ti se nebrini za koji brufen vise nece ti nista biti 😉 najbitnije je da se oporavis 💪💗
-
*Lori ja i ti smo u terminu onda za kicenje 😂😂😂 primite iskrenu sucut 🕯
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bumbasor & Mamasita mislim da sam vas propustila.... od srca vam cestitam na vasim bebicama💗💗 i zelim vam svima brz oporavak💗💪💪 i nadam se vasem javljanju uskoro 😘💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Nadam se da sam sve ostale popratila 😉
Ja cu sutra do labaratorija vadit krv... sinoc me zelja uhvatila za kasnom nezdravom vecerom & coca-colom i kolacem sa jabukama pa nema smisla danas da idem 😂😂😂😂
Nastavljam sa ciscenjem i eto danas ce zidove zgotoviti i sutra laminat stavljaju pa se nadam da cu odmarati 😆
I eto da se pohvalim zadnja (nadam se ) masina od bebice je sinoc oprana 💪💪💪💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Evo nas s pregleda. Sve je super osim mog tlaka naravno, svaki put kad dodem na pregled je visok, ali eto mjerim kuci pa je ok.
Moj malac ima 2300 i sve je u najboljem redu. Sutra nosim bris na higijenski. Iduci pregled 5.1.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Freya sretno na pregledu, držimo fige da se nešto pokrenulo!
Sretno i svima ostalima, puno vas je danas
Jelena, Novasrećica hvala vam na podršci cure
Mašo ti već u terminu Ajmo Vito
LadyD ma što se mene tiče prešle smo termin za kićenje, to treba sve do 15.12.biti gotovo Ali ajde malo ćemo prenijeti
Margo super za pregled, a tlak ti je očito od uzbuđenja ako je doma u redu, nemoj brinuti.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Margo super za pregled ❤️
Slovaaaa su normalnaaa 🥳🥳🥳
Sretno svima na pregledu javite se :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Margo čestitam na super pregledu!
Ajme konačno su popravili! Al evo bome od odgovaranja na mail do popravka kratko je prošlo 😂😂
LadyD tako i meni dođe želja za Coca Colom ali onda ne mogu živjet od žgaravice.
Danas za ručak imam kao ostatak graha od jučer, a tako bi rado naručila nešto drugo 🙈 Ali onda bu muž skužio da nisam grah mi taknula 🥴
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
I mi danas recikliramo jučerašnji ručak 😂
-
Sretno na pregledima! 😊
-
Ako sam propustila neku bebu - čestitam! 😄