Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    12. Listopad 2021. 06:36

Slee divni ste ❤
    Alekssndra sretno danas
    Aurora i ja vidim da mi je teze setati, brzo se uspusem i umorim
    Mea mozda samo nosis bebu nisko, mene uglavnom lupa i rasteze sastrane, a gore uglavnom kad ga osjetim, osjetim da mi je gurnuo nogice pod rebra, al to je bas rijetko uaporedbi s ovim udarcima sastrane

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    12. Listopad 2021. 07:17

Pregledi 🤰🤰💞💖
    deedee505-12.10.
    Roberta 2111-12.10.
    Clarissa-13.10.
    Lori-13.10.
    jelenas-13.10.fetalni echo
    XOXO-13.10.
    tierra-13.10.
    Miraclebaby26-13.10.
    piba7-13.10.
    Maslačakxx- 15.10.
    Upitnica_st-18.10.
    Jagodica1988-18.10.
    Taya-18.10.
    Jelenko93- 18.10. 4D uzv
    AnnaO-19.10.
    Freya_444-19.10.
    Schinin-19.10.
    Bea-19.10. anomaly
    Schinin-19.10.
    Meaa.-19.10.
    novasrećica-19.10.
    Jelenko93- 19.10.ogtt
    Lota_twins-20.10.
    Birdy-20.10.
    LadyD-20.10.
    Lilli07- 20.10.
    ginger39-20.10.
    Piba7-20.10.
    Jelenko 93- 21.10.
    Sirenita-21.10
    Lorena3009-21.10. ogtt
    Angel-21.10.
    jelenas-21.10.
    Bambina-22.10.
    Jelenko93-22.10.4D
    Ri-23.10.
    Teeny-25.10.
    aurora12-26.10.
    JanaL-26.10.
    ginger39-26.10.
    Bea-27.10.
    Schinin-27.10.
    Peggy Carter-27.10.
    Margo-27.10.
    Lota_twins-27.10.fetalni echo
    Luu-27.10.
    Bruna257-27.10.
    maLa14-29.10.
    josipab-29.10.
    Mum of four- 29.10.
    Slee-29.10.
    Bumbasor-2.11.
    Embarasada-2.11.
    Maša-2.11.
    anemi2022-4.11.
    Scarlett-4.11.
    Popsi-5.11.
    Mo_zg-5.11.
    Bela_le-8.11.

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
    Jutro okruglice!
    Meaa, baš to što Bela kaže, nemaš razloga za brigu, jednostavno svaka drugačije nosi, a i svaka je trudnoća individualna, tako je i na početku trudnoće sa simptomima, neke cure su se brinule jer su imale simptome ili nisu imale, a druge jesu, a zapravo je sve okej i nema razloga za brigu, samo uživaj u trudnoći koliko možeš, mislim da ćemo pred kraj sve htjeti da što prije rodimo 🤣🤣😄❤️
    Alexandraaa, sretno danas i javi se! 🤞
    Deedee & Roberta, sretno na pregledima cure :) 
    Piba7, kako si ti?

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    12. Listopad 2021. 07:36

Jutro cure i sretno na pregledima 🤰💞
    Jucer sam bila u dm-u pa mi je blagajnica dala torbicu za pelene, ne znam je li to nesto novo. Cinj mi se zgodna za ubaciti u torbu za previjanje pa ako nekome treba pitajte imaju li.
    https://ibb.co/M2j3Y6X

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

jelenas
    12. Listopad 2021. 07:52

Jutro mamice! 
    Deedee i Roberta sretno danas!
    Nadam se da nam je i Lorena dobro, a i Scarlett se nije dugo javila! 
    Piba, Anameri nadam se da ste i vi dobro! 
    Aurora u takvoj torbici smo mi u bolnici dobili pelene i vlažne maramice za bebu, sad si mi baš probudila lijepa sjećanja 🥰 
    Ja sam danas još na bolovanju, tj. doma, mislim da bum i sutra 🙈 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Lilli07
    12. Listopad 2021. 07:54

Jutro djevojke i sretno danas na pregledima 
    Ja još nemam u planu ustajanje 😂 mala spava, pa ću i ja još malo, satak možda
    Danas imam ručak jer se jučer nije pojelo tako da o tome ne moram brinuti

• Clarissa
    12. Listopad 2021. 07:56

Sretno na pregledima! Cure u bolnici, mislim na vas, izdrzite.
    Hjoooj, one torte bolje da nisam ni gledala, sad sanjam madjaricu iz Lidla, točno mi dođe da sutra nakon pregleda odem po kutiju. Jelenas thanks, nadam se da mi ni dr nece zbog te granicne prve vrijednosti nabijati paniku. Imam osjecaj da me plasi tim ogtt-om jos od prvog pregleda, mozda zato sto sam u trudnocu usla s vise kilograma, ne znam... Ali evo, od pocetka do sad sam dobila oko kilu i pol, a danas sam usla u 25. tjedan. Nadam se da ce biti zadovoljan nalazom jerbo u meni se vec naveliko probudila neman za ugljikohidratima i slatkim, nije da sam si dosad previse uskracivala, ali ajmo reci da sam bila pod rucnom.
    Joj moram vam reci, prosli tjedan sam saznala da je kolegica iz ureda takodjer trudna, taaaak sam bila sretna... Ona je nekih 2 i pol mj iza mene, no gotovo cemo istodobno na rodiljne, kao da smo se dogovarale. Usporedjujemo si neka iskustva pa smo se bas neki dan zezale oko iscjetka, da smo kao krizanje Selske i Ozaljske down under kad cijevi roknu

Jelenko93
    12. Listopad 2021. 08:24

Jutro cure🤗
    Ja sam noćas imala prvi pohod na frižider oko pola tri, znači složila si maali sendvič i onda pojela puding na to, užas 🤣🤣
    Majstori danas nastavljaju s radom jer je kiša kao stala, baš me nervira sad to vrijeme jer ovo što treba ići najbrže pred kraj sada stoji 🙉
    Puno vas je obavilo taj famozni ogtt, jedva čekam da i ja to riješim više u utorak 😆 Samo me frka kako ću izdržat 12 sati bez jela, dali vi niste ništa ni pile u to vrijeme? I da, dosta žena mi je reklo da im je bilo jako slabo poslije te tekućine pa ne znam kako ću to izvest da se odvezem doma ako i mene uhvati 🙄

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• piba7
    12. Listopad 2021. 08:24

Meaa.

Hej cure moje mene oprala neka paranoja sad 🤦‍♀️
    Znam da sam bila i na ultrazvuk ne dugo nazad ali vecina vas i ovako poznanica sto znam pricaju u tim sedmicama trudnoce kao kako su imals o kvrge na stomaku sto bas iskoce meni su neke blage kvrge nista pretjerano o tim udarcima u rebra i nekim bolnim udarcima, a kod mene se i dalje udarci u okuženju pupka i malo gore i nikad mi nisu bili nesto bolni, jedino sto kad sam na boku osjetim skroz kod bocne kosti dole isto udarce i sa jedne i druge strane sad umisljam neke gluposti posto eto i svi pitaju jel mi tesko jel mi zgaravica ovo ono nemam bas nikakvih poteskoca osim to sto sam bila prehladjena… i sad mozda zvuci bas glupo i p al mene pocelo to brinut sta mislite vi cure? 🥴

Molim te nemoj  brinuti oko takvih stvari. Budi sretna da nemaš kvrge po trbuhu, BH kontrakcije nisu nešto poželjno i što si želimo 😊 opusti se i uživaj, pogotovo ako doktor kaže da je sve u redu.
    Alexandra sretno, javi nam se nakon zahvata. Bravo za pozitivu, mnogima ovdje, uključujući i mene, si stvarno primjer. Bravo. 
    Svima ostalima koji imate preglede i pretrage također sretno.
    Ja sam ok.. ujutro ok, tokom dana mi pada raspoloženje, tako to valjda ide. Najveći problem mi je strah, grozan strah. Moram si to nekako posložiti u glavi malo jasnije.

• Clarissa
    12. Listopad 2021. 08:35

Jelenko ja sam zadnje jela 12 h prije prvog vadjenja krvi, da bi mi jucer u labosu rekli da sam mogla komotno jesti zadnje i 8 h prije vadjenja, da je bitno da je 8 h minimalno nataste. Nakon toga sam samo vodu pila. S tim da me zacudilo kad su mi jucer rekli da kroz ta 2 h sto sam cekala sljedeca vadjenja najbolje da ni vodu ne pijem, osim ako mi bude slabo ili mislim da ce mi pozliti, da onda mogu pokoji gutljaj vode. Meni nije bilo nesto posebno slabo, ali sam pila vode, dvije male case s aparata sam popila (inace bih puno vise, mislila sam da cu presahnut nakon te secerane). I zbilja je dobro sto su limuna stavili, mislim da bi okus bio koma da nije bilo te kiseline. Zamislila sam si da pijem red bull na steroidima i natjecem se sama sa sobom da mi ruke i noge ne odlete nego da se gravitacijski zakucam za stolac u cekaonici... Poslije tog sam normalno otisla na posao, jedino sam po putu reznula dva peciva s hrenovkom (nisam hrenovke jela sto godina, ali jucer je neman u meni htjela samo to pod svaku cijenu)

• piba7
    12. Listopad 2021. 08:46

Clarissa

Jelenko ja sam zadnje jela 12 h prije prvog vadjenja krvi, da bi mi jucer u labosu rekli da sam mogla komotno jesti zadnje i 8 h prije vadjenja, da je bitno da je 8 h minimalno nataste. Nakon toga sam samo vodu pila. S tim da me zacudilo kad su mi jucer rekli da kroz ta 2 h sto sam cekala sljedeca vadjenja najbolje da ni vodu ne pijem, osim ako mi bude slabo ili mislim da ce mi pozliti, da onda mogu pokoji gutljaj vode. Meni nije bilo nesto posebno slabo, ali sam pila vode, dvije male case s aparata sam popila (inace bih puno vise, mislila sam da cu presahnut nakon te secerane). I zbilja je dobro sto su limuna stavili, mislim da bi okus bio koma da nije bilo te kiseline. Zamislila sam si da pijem red bull na steroidima i natjecem se sama sa sobom da mi ruke i noge ne odlete nego da se gravitacijski zakucam za stolac u cekaonici… Poslije tog sam normalno otisla na posao, jedino sam po putu reznula dva peciva s hrenovkom (nisam hrenovke jela sto godina, ali jucer je neman u meni htjela samo to pod svaku cijenu)

Meni su isto tako rekli, da ne smijem ništa jesti ni piti tokom ta 3 vađenja. Za vodu su mi bas naglasili da ne smijem piti jer da s tom mogu razrijediti količinu glukoze i da test može biti ne točan u tom slučaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.