Cure, vi koje ste trudne koliko i ja.. jel vama beba nekad bas neaktivna? mislim jel ima koja od vas bas mirnu bebu.... Moja onaj dan nakon doktora je toliko divljala i opet mir ko i prije pregleda..na momente osjetim pritisak na nekim djelovima trbuha pa stane. Bas je neka mirna....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa ja sam nesto manje trudna od tebe al evo danas je bas nekako bio miran kroz dan i sad sam legla malo na lijevi bok i odmah se javlja, iako cim ja ili mm stavimo ruku meni na trbuh on se odmah smiri...al evo zadnja tri dana ga svakodnevno osjetim bas onako posteno. Je da sam sad 17+2 al dr mi od pocetka govori da je malo veci pa ocito i jaci ☺️
I da, osjetim ga jaaaakooo nisko. Meni posteljica i je nize pa mozda zato al obzirom da ima vec blizu 15cm, ko zna kaj vec izvodi po trbuhu. Na uzv-u je papao sakice i mlatio nogama sve u 16 🙈
Sad jedva cekam 4D da malo bolje pogledamo to malo zivahno stvorenje 🥰
Moja je bas jakoo mirna... Do sad sam ju osjetila na momente kratko ... A onaj dan kak je ginekolog radio uzv vjv se razdivljala pa cijelii dan sam ju osjetila a nevecer me dva puta udarila da sam se zbrecala od iznenađenja.. i opet mirna.i na zadnja dva uzv mirna ko bubica...ni amo ni tamo..valjda je to normalno
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Probaj si pojest nesto slatko, popit nesto hladno pa onda prilec malo, obicno ih slatko i mrzlo razbudi malo 😉
Al vjerujem sa je nesto mirnija beba. Mene prva curka izudarala ko vrecu za boks dok druga curka je bila toliko slaba i manja nego je trebala da valjda nije imala snage ili ju nisam mogla tako dobro osjetit. Ovaj malac je bas rano poceo sa mlataranjem, sve me strah kak bude poslije kad opali 🥴
Meni se po danu javi kad njoj dode, ali samo ako mirujem, cim se krecem nista. a navecer u 11 e o vec tjedan dana obavezno se nabija svom snagom glavom u mjehur ko da ce se baviti skokovima.u vodu u buducnosti i suta i rasteze se da na neke momente bude bas nelagodno.
Probaj si pojest nesto slatko, popit nesto hladno pa onda prilec malo, obicno ih slatko i mrzlo razbudi malo 😉
Al vjerujem sa je nesto mirnija beba. Mene prva curka izudarala ko vrecu za boks dok druga curka je bila toliko slaba i manja nego je trebala da valjda nije imala snage ili ju nisam mogla tako dobro osjetit. Ovaj malac je bas rano poceo sa mlataranjem, sve me strah kak bude poslije kad opali 🥴
Neznam mama kaze da sam ja kao beba u trbuhu bila bas mirna, vjerojatno spavala i kad sam se rodila i vec malo bila veca bebica igrala bi se sa igrackama i ni amo ni tamo. Kaze da me covjek ostavio na sat vremena na jednom mjestu tu bi i bila. Nadam se eto da je to okej i da nist ne znači lose kaj je tak mirna..pojedem slatko pa cekam ali eto...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
A ništa tražimo i dalje pa ako ne nađemo pristat ćemo na ovaj pa šta bude da bude. Svugdje svi samo traže studente a za djecu i kućne ljubimce ni čuti xD
Bome i ja ću kupiti ovo ulje i kremu za tijelo..baš sam neki dan u Milleru gledala al mi sve nešto bzvz bilo.
MaRe gdje u Baranji ste gledali? BM? Zbog posla ili? Ja sam u Osijeku
[iimg]
Braco mila 😂😂 sta je ovo,odakle da krenem ili samo da nastavim tipkati.
Hvala Vanessa i Goga na odgovoru o uzini, morat cu malo poraditi na tome. 😁 inace svega se brzo zasitim a uvijek gladna 😤
Jaivanpa budi bez brige,mislim da je rijec o mirnoj bebi,takva je i moja bila. Svaki pokret bi doslovno proslavila jer je bio rijedak. Ponekad sam i lagala kad bi me pitali osjetim li bebu,jer nebi mogla podnijeti pitanje ZAstooo? Pa kako to?? Pa trebala bi. Zato okolinu samo skinem s tim odg. 😁
Zapravo se radilo o jednoj velikoj naprednoj bebi ali jako mirnoj,vecinom je samo spavao i spavao. Takav je bio i kad se rodio,jako miran. Po tome sam zakljucila zene, kakva vam je beba u trbuhu, takva ce biti i van!! 😂😂😂 Angie i Vanessa pa nek vas i dalje lupaju 😂😂😂😝
Sortiraj odgovore
Najstariji