Ja sam se isto cijeli zivot grijala na struju.nismo skupo placali a bilo je toplo. Sad na pelete jer ne zivim vise sa svojima i zivim u hladnijoj zoni hr. S time da smo prije peleta grijali se na drva. I mogu samo reci otkad smo promijenili da smo se preporodili. Nema dizanja u hladno. Nema lozenja po noci (mi nemamo centralno). Jer se pec namjesti kad zelis da se upali kad da se ugasi itd. I kuca mi je cisca. Kao sto sam rekla nemamo centralno pa s time ni kotlovnicu.
Sad sam se vagala i na +7 sam. Ove kile samo lete gore😣
url=https://lilypie.com]
Mi smo na drvima i na centralnom na plin, plus imamo klimu ali ti radijatori su samo upaljeni u sobama i kupaoni, nema mi smisla u dnevnom, a klimu upalimo malo ujutro ako treba dok se vatra ne razgori pa da nije zima jer obožavam ložiti vatru i ono pucketanje, i sjene što baca, neke pute ga toliko naložim da bude i po 36 stupnjeva na termometru al šta ćeš kad volim tako, muž i svekar cijepaju drva, naša šuma pa neka gori ahha
Klima radi po ljeti maltene konstantno, ali ne potroši preko 150 kn, kupili smo inverter a++. Centralno u donjem stanu damo 80 kn godišnje za 35m2, ali sad kad se preselimo u veći biti će sigurno 6000 kn godišnje jer je 120m2
Eleonore iva.nera.drobec@gmail.com
Malo javno iznosim ime ali sta sad🤣
Hvala za info o hm kvaliteti,a i zari di ocito necemo kupovat… mislim zara je opcenito meni za sve koma, sve kosulje i odjela za poso sta sam kupila unistilo se vrlo brzo😒
Evo Iva javila sam ti se na email pa se i tamo cujemo:)
stelle netko dobije odmah na početku, netko tek pred kraj, neko svaki mjesec po malo, nemoj se zabrinjavati oko toga, kile se lako poslije skinu, ne u 2 tjedna ko celebrity zvijezde, nego polako. ako smo ih 9 mjeseci skupljale barem toliko si damo da ih skinemo. Većina ionako ode na porodu i dojenjem. Sjećam se kad je moja mama rodila brata, dobila je 18 kg, a do njegova 5.mjeseca se vratila na početnu težinu. Tako da glavu gore, kile kako su došle tako će i otići.
Vanessa a i ti si Istrijanka znaci. Nisam popamtila bas sve koja je od gdje.
Meni je sa klimom dobro i toplo, al eto imamo sreću sta kod nas zima bas i nije neka jaka. A sad za Baranju mislim da bi ipak trebala mozda nesto jace.
Da me se krivo ne skuzi, nije sva dječja robica loša iz zare,ja sam dosta uzimala tamo na snimanjima bude jeftinije nego u hm-u itekako, pidjamice,majice i bodici su ok,samo pripaziti njihovi brojevi su manji.
Iva već duže razmišljam o kremi za tijelo za trudnice i nisam znala gdje to naći, peomakla mi je ova Biobaza iz DMa, super da si stavila slikicu, sada točno znam šta tražiti! 👌🏼👌🏼
Ja već 2 dana imam prave mučnine, ali bez povraćanja... još... imam osjećaj da bi j to moglo krenuti.. i spava mi se kao luda... želudac me stalno peče i jede mi se puno više slano nego slatko (a inače sam Ja više slatko orijentirana).
Sve je nekako intenzivnije nego kada sam bila trudna sa svojom curkom.
Ali neka, nekako me to sve i smiruje. Jedva čekam prvi pregled! Tek sam 5+2 i jedva čekam da vas malo sustignem😁
A ništa tražimo i dalje pa ako ne nađemo pristat ćemo na ovaj pa šta bude da bude. Svugdje svi samo traže studente a za djecu i kućne ljubimce ni čuti xD
Bome i ja ću kupiti ovo ulje i kremu za tijelo..baš sam neki dan u Milleru gledala al mi sve nešto bzvz bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji