ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    16. Kolovoz 2019. 07:31

Jutroooo curke!!!
    Sretno danas na pregledima🍀🍀🍀🍀
    C1M4 danas navijamo s tobom za uredan nalaz!🙏🥰
    P.S. Ne/cjepljenje smatram starom i zakljucanom temom. Uglavnom ja sam za cjepljenje, da cu obratit paznju s cim ce se cjepit, definitivno da. A usko vezano cjepivo sa triggerima za neke potencijalne bolesti i komplikacijama ne zelim komentirat.

Lavica27
    16. Kolovoz 2019. 07:32

Eh jbg LoSa nemože se poslat poruka...ajd ti napisi s disclaimerom da nitko ne cita😁
    Ja sam rekla u svakom postu da premalo znam da bih mogla nešto mjerodavno reci, jedino negativno osobno iskustvo koje sam imala je da je mala dobila reakciju na cjepiva sa 4 i 6 mjeseci (temperaturu),otislo do drugog dana. Nasty korisna stvar ako zapamtis, kad ide na cijepljenje postoje gel oblozi u ljekarni, zovu se Frescopad, samoljepljivi su pa nemoras bebi držati i mijenjati obloge. 

Sretno danas Cima!!

Lavica27
    16. Kolovoz 2019. 07:36

P.s. tkinkpink sad sam zvala za nalaze na zaraznu pa su mi rekli preko telefona da su negativni i da si ih nekad dodjem podignuti. A u uputnici je pisalo analiza na bakterije i viruse, to bi znacilo nit bakterija nit virusa pretpostavljam...  Lakše bi mi bilo da mi je rekla ni vam niš gospođo😂

Aristea
    16. Kolovoz 2019. 07:38

Dobro jutro! Sretno svima na pregledima, a tebi cima drzim fige! 🤞🏼🍀❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

sofi09
    16. Kolovoz 2019. 07:42

Sretno curama koje danas idu na preglede!!
    Cima tebe cekamo sa lijepim vijestima!!😘

• thinkpink1
    16. Kolovoz 2019. 07:46

Lavica27

P.s. tkinkpinksad sam zvala za nalaze na zaraznu pa su mi rekli preko telefona da su negativni i da si ih nekad dodjem podignuti. A u uputnici je pisalo analiza na bakterije i viruse, to bi znacilo nit bakterija nit virusa pretpostavljam… Lakše bi mi bilo da mi je rekla ni vam niš gospođo😂

😂😂😂 a jesi luda 😂😂😂
    Drago mi je kaje uredan nalaz i da ti nije niš😉
    Bi'ce da si si iziritirala svoje osjetljivo crijevce, kak sam se i nadala 😎🤗😘

• thinkpink1
    16. Kolovoz 2019. 07:51

Grizli i Losa steta kaj se ne mogu staviti fotke osipa, jer ovako po opisu je tesko zakljucit ista...😔

• Seni1985
    16. Kolovoz 2019. 07:52

C1M4, sretno!!!

Točkica37
    16. Kolovoz 2019. 07:58

Angie kaj je s kucom? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    16. Kolovoz 2019. 07:59

Lavica27

P.s. tkinkpinksad sam zvala za nalaze na zaraznu pa su mi rekli preko telefona da su negativni i da si ih nekad dodjem podignuti. A u uputnici je pisalo analiza na bakterije i viruse, to bi znacilo nit bakterija nit virusa pretpostavljam… Lakše bi mi bilo da mi je rekla ni vam niš gospođo😂

Super što su nalazi OK i što ti nije ništa! Lijepe vijesti za početak ovog divnog dana🙈
    Cima-razveseli nas i ti, čekamo nestrpljivo i držimo fige! 🤞🏻🙏❤

Ostalima sretno na pregledu danas!!! 🙈🤩🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.