Jutroooo curke!!!
Sretno danas na pregledima🍀🍀🍀🍀
C1M4 danas navijamo s tobom za uredan nalaz!🙏🥰
P.S. Ne/cjepljenje smatram starom i zakljucanom temom. Uglavnom ja sam za cjepljenje, da cu obratit paznju s cim ce se cjepit, definitivno da. A usko vezano cjepivo sa triggerima za neke potencijalne bolesti i komplikacijama ne zelim komentirat.
Eh jbg LoSa nemože se poslat poruka...ajd ti napisi s disclaimerom da nitko ne cita😁
Ja sam rekla u svakom postu da premalo znam da bih mogla nešto mjerodavno reci, jedino negativno osobno iskustvo koje sam imala je da je mala dobila reakciju na cjepiva sa 4 i 6 mjeseci (temperaturu),otislo do drugog dana. Nasty korisna stvar ako zapamtis, kad ide na cijepljenje postoje gel oblozi u ljekarni, zovu se Frescopad, samoljepljivi su pa nemoras bebi držati i mijenjati obloge.
Sretno danas Cima!!
P.s. tkinkpink sad sam zvala za nalaze na zaraznu pa su mi rekli preko telefona da su negativni i da si ih nekad dodjem podignuti. A u uputnici je pisalo analiza na bakterije i viruse, to bi znacilo nit bakterija nit virusa pretpostavljam... Lakše bi mi bilo da mi je rekla ni vam niš gospođo😂
Dobro jutro! Sretno svima na pregledima, a tebi cima drzim fige! 🤞🏼🍀❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sretno curama koje danas idu na preglede!!
Cima tebe cekamo sa lijepim vijestima!!😘
P.s. tkinkpinksad sam zvala za nalaze na zaraznu pa su mi rekli preko telefona da su negativni i da si ih nekad dodjem podignuti. A u uputnici je pisalo analiza na bakterije i viruse, to bi znacilo nit bakterija nit virusa pretpostavljam… Lakše bi mi bilo da mi je rekla ni vam niš gospođo😂
😂😂😂 a jesi luda 😂😂😂
Drago mi je kaje uredan nalaz i da ti nije niš😉
Bi'ce da si si iziritirala svoje osjetljivo crijevce, kak sam se i nadala 😎🤗😘
Grizli i Losa steta kaj se ne mogu staviti fotke osipa, jer ovako po opisu je tesko zakljucit ista...😔
P.s. tkinkpinksad sam zvala za nalaze na zaraznu pa su mi rekli preko telefona da su negativni i da si ih nekad dodjem podignuti. A u uputnici je pisalo analiza na bakterije i viruse, to bi znacilo nit bakterija nit virusa pretpostavljam… Lakše bi mi bilo da mi je rekla ni vam niš gospođo😂
Super što su nalazi OK i što ti nije ništa! Lijepe vijesti za početak ovog divnog dana🙈
Cima-razveseli nas i ti, čekamo nestrpljivo i držimo fige! 🤞🏻🙏❤
Ostalima sretno na pregledu danas!!! 🙈🤩🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji