Cure! Dobro jutro😀 Nadam se da ste se stigle oporaviti od sinoć.
Nego, jeste dosad osjetile bol u rebrima? Mene je jučer ujutro morila, evo opet sad. I to samo sa desne strane. Sad sam pročitala na netu sa je to nešto normalno, ali nije baš ugodno..
Prošla je kad sam opet legla na lijevi bok. I kad razmislim, pojavila se kad sam nešto pojela, možda što mi nije odgovaralo...nadam se da nemam razloga za brigu.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro curee,mene je sinoc utakmica umorila,al nije bas ko ona prosla,ona mi je bila stresnija,bar sam je ja tako dozivjela.
Jutro cure uf prezivila utakmicu ali smo bas sretni da smo prosli zasluzili smo😀.
ANA mene zna s ljeve strane u rebrima zabolit ali kad legnem desetak min prode.
I ja sam skontala kad nesto teze pojedem da de javi.
Monika nadam se da si bar malo bolje😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure! Dobro jutro😀 Nadam se da ste se stigle oporaviti od sinoć.
Nego, jeste dosad osjetile bol u rebrima? Mene je jučer ujutro morila, evo opet sad. I to samo sa desne strane. Sad sam pročitala na netu sa je to nešto normalno, ali nije baš ugodno..
Prošla je kad sam opet legla na lijevi bok. I kad razmislim, pojavila se kad sam nešto pojela, možda što mi nije odgovaralo…nadam se da nemam razloga za brigu.
U prvoj trudnoći ti je meni to bilo,ali kad sam već imala veći trbuh,kako beba raste sve se pomiče i onda i to sve...
Sad dal' ti je od toga ne znam,ali ne znam ni da bi te rebra bolila jer si nešto pojelam da ti ne paše. Možda prije od pozicije sjedenja ili ležanja
Jutro cureee..ja evo oko rucka pa nasla vremena malo skicnut i ode...utakmica......uffff napeto i vatreno i stvarnooo nije za one slabih zivaca..a bitno da smo POBJEDILI👏👏👏👏.....sto ce te danas raditi Nedilja je...Ocete odmarat lezat,ic na more,na kavu...kakvi su vam planovi....ja joy nemam planove ali mislim s obzirim na onaj trag tamnig iscj.onaj dan...ipak cu ostat kuci i laganini...A rado bi npr negdi u dir na kavu😉
url=https://lilypie.com]
Jutroo,
i mene muce bolovi, opet oni moji, pojedose me :( I kad lezim i kad sjedim i kad setam jave se, tacno kao grcenje materice, stezajuca bol sa strana, po sredini, ne znam ni sama :( Citam zs kontrakcije da bole i ledja, i sjecam se 2012 kontrakcija i otvaranja, krece od ledja pa u krug na stomak, a to nemam (ni jacinu normalno, niti me ledja bole).
Da idem provjeriti, kod nas je to komplikovano, idi u lokalni dom zdravlja, po uputnice, onda za klinicki centar, gdje sam odvratna iskustva imala :(
Znam da sam rekla da necu kukati vise oko tog, jer to imam vecinu trudnoce, a na pregledu prije 10 dana zatvorena, cervikometrija uredna, itd.
Koga god pitam, nije imao grcenja u ovoj fazi trudnoce :O Bas me nervira, zamisljam scenarije razne.
Za porod nakon prvog carskog je pravilo da ide opet carski ako je u roku 2 godine. Ako nije onda nema razloga da opet bude carski (samo zbog prvog poroda). Ovisi koji je razlog, ima npr zena s jako uskom zdjelicom i onda je ista indikacija i za prvi i za drugi carski, bez obzira na razmak.
Razmak ce biti tocno 3 godine. Nisam se otvarala, stavili me na drip i na kraju na hitni carski.
*Hara ovih dana neka crijevna/stomacna viroza. Moj je mali zadnja tri dana proveo na wc-u, a danas evo uhvatilo i mene.
Jutroo,
i mene muce bolovi, opet oni moji, pojedose me :( I kad lezim i kad sjedim i kad setam jave se, tacno kao grcenje materice, stezajuca bol sa strana, po sredini, ne znam ni sama :( Citam zs kontrakcije da bole i ledja, i sjecam se 2012 kontrakcija i otvaranja, krece od ledja pa u krug na stomak, a to nemam (ni jacinu normalno, niti me ledja bole).
Da idem provjeriti, kod nas je to komplikovano, idi u lokalni dom zdravlja, po uputnice, onda za klinicki centar, gdje sam odvratna iskustva imala :(
Znam da sam rekla da necu kukati vise oko tog, jer to imam vecinu trudnoce, a na pregledu prije 10 dana zatvorena, cervikometrija uredna, itd.
Koga god pitam, nije imao grcenja u ovoj fazi trudnoce :O Bas me nervira, zamisljam scenarije razne.
Meni su prvi put vidli kontrakcije na uzv u 9 tjednu i onda u 12 tjednu..i to bas jake, da nisu bebu mogli izmjerit kolko mi se sve stiskalo. Jedino sto me boli je trbuh/maternica.. Leda ne.I kaze gin da to nije nesto opasno. Popij koji normabel i ak koristis progesterone, oni ublazavaju kontrakcije, miruj i sve ce bit ok.
Nali,
hvalaaa. Meni nije nikako vidio kontrakcije, a ta neka stezanja i grceve imam od pocetka i samo mu se na to zalim (postoji period kad se smire malo i kad uhvate, sad vec treci dan osjecam povremena stezanja i kao da sam primjetila da mi lagana setnja tad odgovara).
Pijem duphaston 2x1 i magnezij direkt. A procitala sam da dosta spominjete taj Normabel. Sta je to? Nesto kao paracetamol za umirenje ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji