Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    14. Rujan 2018. 21:02

Slampo

Imam jedno pitanje, dali je itko od vas iz Zg i isao na Vuk Vrhovec zbog secera. Kako to funkcionira? Danas mi je dr dala D1 uputnicu za Guk profile gore pa sada neznam koji je postupak, narucivanje bla….

Isao je netko ako se ne varam, pepe? Nisam sigurna tocno.. 

• zvrkica
    14. Rujan 2018. 21:07

Ovcicu Ewan sam mislila i ja kupiti, baš mi drago da funkcionira 😀
    Ja imam samo kolica i robicu. Još fali jaje, ostatak robice, ručnici, kadica  komoda i krevetić, za higijenu itd itd 😂😂😂, 

Čekam samo četvrtak i petak da krenemo sa krećenjem i da mogu slagati lagano što treba i kupiti jer sad nisam htjela gomilati stvari kad nemam kud sa njima.
    Sad me hvata panika da neću stići 😂😂😂😂😂 

Zadranka pij i što više tekućine da ispiskis ako i je neka upalica

barbiemama
    14. Rujan 2018. 21:07

m.girl, sve je slatkooo 😍

mene nekako peče vađejđej. ali nisu gljivice. nema nikakvog iscjetka praktički. možda da ureoplazma, nisam još dobila rezultate. frendica veli da stavim tampon namočen u jogurt. ne znam jel to dobra ideja 😂

zadranka86
    14. Rujan 2018. 21:08

Mina93

Zadranka al kupi si neki kvalitetan caj, ja sam uzela od enciana u dmu, rinfuza je pa procijedis.. Jer ovi sta su zapakirani npr franckov nema ni b od brusnice..
    Netko je komm za jastuk dekicu, ja planiram uzet u bubamari i isto je samo na cicak pa se lako otkopca zs dekicu 😊

Ok bas ti hvala...vis..inace nema problema s mjehurom ali taj dan na pregledu kod dokija je bilo bass hladno napicija je klimu i ja san se iskreno smrzla a dosla u slapicama i haljinici..mislim da san ss samo naladila jer san urin dala to jutro i znaci uredan je..probat cu brusnicu ko ne prode ici cu opet u lab..ajojjj uvik nestooo..Ja san kusin dekicu uzela u peoca za 40kn i skroz je ok...

url=https://lilypie.com]

MaryAnn.07
    14. Rujan 2018. 21:09

Nikako da vas ulovim :) 
    Bussybee ja sam bila s punih 20t na anomalyu i sve se lijepo vidjelo.
    Truskawka jesi i mene brojala za narukvicu? Ne znam jel ona plava za mene ili možda ima još netko sa slicnim imenom.
    Moj dragi neće moći sa mnom prvih dana na tecaj  u Merkur, jel vi sve idete s vašim jačim polovicama?
    Što se kupnje tiče, i ja sam počela polako s opremanjem i nikako da se zaustavim, a svi mi pričaju da je pre rano, morat ću karticu prerezat.

barbiemama
    14. Rujan 2018. 21:10

meni su konačno prestali pričati da je prerano za kupovinu 😁

• zvrkica
    14. Rujan 2018. 21:10

barbiemama

m.girl, sve je slatkooo 😍

mene nekako peče vađejđej. ali nisu gljivice. nema nikakvog iscjetka praktički. možda da ureoplazma, nisam još dobila rezultate. frendica veli da stavim tampon namočen u jogurt. ne znam jel to dobra ideja 😂

Meni je prvo krenulo peckanje,  onda iscjedak kad je candida bila u pitanju.
    Ureaplazmu sam imala prije par godina, ali nije me peckalo, nisam uopće imala simptome.

Ako i sutra pecka uzmi vaginalete na bazi probiotika pa stavi preventivno

Ana89
    14. Rujan 2018. 21:18

barbiemama

meni su konačno prestali pričati da je prerano za kupovinu 😁

Koliko vi čekate nalaze cervikalnog brisa? Kod mene je već tjedan dana prošlo, nitko ništa ne javlja. To valjda znači da je sve ok?

url=https://daisypath.com]

Ana89
    14. Rujan 2018. 21:19

zvrkica

Ovcicu Ewan sam mislila i ja kupiti, baš mi drago da funkcionira 😀
    Ja imam samo kolica i robicu. Još fali jaje, ostatak robice, ručnici, kadica komoda i krevetić, za higijenu itd itd 😂😂😂,

Čekam samo četvrtak i petak da krenemo sa krećenjem i da mogu slagati lagano što treba i kupiti jer sad nisam htjela gomilati stvari kad nemam kud sa njima.
    Sad me hvata panika da neću stići 😂😂😂😂😂

Zadranka pij i što više tekućine da ispiskis ako i je neka upalica

Ja imam nilskog konja s istom funkcijom . It'll do the trick 😀

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    14. Rujan 2018. 21:20

Ja "imam" (pod navodnike zato sto treba stici iz Njemacke i narudzbe moje) za bebu ovo:
    2 helankica sa stopicom vel 56
    6 gegica (jednodijelno odijelo) vel 62
    3 gegica (jednodijelno odijelo) vel 56
    1 plisano jednodijelno odijelo vel 62
    6 bodica na preklop dugi rukav vel 62
    2 bodica na preklop dugi rukav vel 56
    3 kapice (dvije tanje i jedna deblja)
    3 carapica
    2 rukavica
    1 medo odijelo za vani vel 62
    5 siperaka 
    12 tetra pelena
    1 jaknica od 0 do 3 mjeseca 
    1 prsluk vel 68
    1 farmerke vel 70 (tako nesto)
    Znaci nemam bodica kratki rukav nijedan i nekih benkica, majica. Sta mi preporucujete jos? Stramplice, carapica jos? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.