Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    02. Ožujak 2016. 18:40

Evo mi od pedice, kaze lijepo se povuklo i dala nam svu silu testera od a derme da mazemo svaki dan. Ako se ponovno javi onako jako ponovno mazati sa korticima ali 3-5dana max.

Kad smo isli kuci naisla sam joj kupiti gricke jer ona si tolko jako stisne prste i ruke u ustima da joj je sve crveno. Uzela sam babylove. Svida joj se kada pogodi usta ili kada joj ja pridrzim. Smotana je jos malo.. ali dobro polako nauciti ce hehe.

Ines24
    02. Ožujak 2016. 19:13

Mery ja sam pitala za slikanje  beba mora biti budna jel tako? Koliko ti je stara beba?

visnjass
    02. Ožujak 2016. 19:14

Hvala vam cure na savjetima u vezi vlage, koristimo air max odstranjivač vlage i tamo u čošku gdje je to nije se pojavilo ali na kontra strani katastrofa a danas sam išla pogledat iza kreveta užas..
    ne znam, možda postoji neki aparat protiv vlage kao što postoji ovlaživač zraka
    na žalost moramo koristiti tu sobu jer nam je jedina i naša spavaća i od malenog, imamo mali stan tako da nemam izbora, probat ću izribat i stavit još jedan air max

moram se pohvaliti.. baš sam sretna.. danas sam se izdajala jer nije htio ujutro navlačit cike i uspjela izvući 120 za obrok.. (u komadu)

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    02. Ožujak 2016. 20:11

buffy super za dugu šetnjicu neka i treba iskoristiti svaki dan..
    lady kako ju obučeš za van? ni moja ne voli kolica i samo kada mm ide sa mnom ih uzimamo ovako marama je zakon iako prvih par puta je i tu vrištala hahah, samo onda sam skužila da joj je vruće dok ju namještam pa stanem uz otvoren prozor
    visnjass ako bude lijepo ovih dana, probaj izribati to domestosom i ostavi otvoren prozor cijeli dan, i naravno nikako mali u nju do tad, i da naravno ima puno odvalživača zraka... 120ml wooow ja nisam nikad odjednom izvlačila do kraja jer me bilo strah da si ne zeznem ponudu i potražnju.. 
    mrkvica super da je bolje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• moki6
    02. Ožujak 2016. 20:23

Mame koje ste cijepile bebe je li bilo temperature? Moja se cijepila jutros,maloprije sam mjerila u guzi 37.7 sto je ok, tako kazu. Valjda nece skocit nocas. Vec je proslo 12 sati od cijepljenja.

• moki6
    02. Ožujak 2016. 20:25

Pepita i lady ni moja ne voli kolica. Dq li ih vozite u kosari ili jajetu? Moja nikako ne voli, cim je stavim u kosaru pocne vriska.

• buffy
    02. Ožujak 2016. 20:30

Evo mene da se pozalim... glupo mi je vise mm u govorit jer mi nije jasno kako on sam ne skuzi i ne kaze...svekrvici me izludjuju.. non stop mai po rukama mene ne dozivljavaju...ja kazem da ga se stavi na gym da treba malo lezat da se razvija i giba oni da da sloze se ali nastavlja ga nosit..vec 10 puta dok ga dojim govori daj mi ga ja sam ponovila 10 puta da jede ona ne odustaje. Kad pocne njurgat jer se unervozi biti na rukama ona ga samo odnese od mene i uniruje ga sad cekam da vidim do koje tocke to ide.. a svekar govori ona njega mora nosit daj ga noni njoj on fali..mm suti ja kuham jer se vec ko papiga osjecam...naravno 100 puta ponavljam da ruke trebaju prat nitko nista..i sad se izvija kad ga se nosi kao da ce sjedit i ja govorim da ro ne smije i ne zelim da radi..a ona meni od kud ti to da ne smije gdje si procitala..naravno pogledi nisu izostali..a stvarno se ne zelim svadjat a cini mi se da drugacije nece ici jer na lijepo govorim non stop i ne funkcionira... stvarno cu izludit i otici na madagaskar ili vise u svoju kucu necu dolazit do 10 navecer mozda onda oni odu kuci jer danas su me cekali ispred vrata do 7 navecer 😧😨😲😲😲😳 kuzim ja da ga vole da im je unuk al meni je ovo uzasno i previse... 
    Sorry na dugom javljanju al nemam kome reci😠😠😠😠😠😠😠😠 i daredovno kad ga nosim ja ona daj ga meni daj ga neni i tako ponavlja dok ga ne dam...ili slucajno ako su moji tu a ona dodje odmah mojoj mami govori sad ga daj meni sad je na.mene rex..ma kao da je lutka 😠😠😠😠😠😠😲😲😲😲
    Ok mislim da sam se ispuhala...
    😙😙😙😙😙

lady6
    02. Ožujak 2016. 21:02

Buffy pa tome sluzimo mi ovdje. Odmah sam se i ja uzrujala....morat ces jasno dat do znanja ili mm bolje da porazgovara s njima. Oni su zabrijali da si im nabavila novu igracku! Uzaaassss! Moji svekici su do sad mozda pet puta drzali malenu i nosili je. Ja ju stavim u babybyorn, babygym ili kinderbet i onda su oni oko nje i pricaju ili masu igrackama a ona im guguce i svi sretni i zadovoljni. Moji starci takoder, oni ionako samo subotom dodu. Gosti do sad nisu ni trazili jedino njena krsna kuma. Kod nas mm bez ustrucavanja kaze svojima da ne rade nesto i sl.pa nekad to i grubo zvuci jer su stvarno ljudi ok i sveki mi i popegla i skuha ak treba.
    Ajde onda moja nije jedina koja ne voli kolica, sad ste me utjesile. Jaje bolje podnosi nego kosaru pa se nadam da ce joj mozda odgovarati sjedeci dio kad dodemo do toga.
    Pepita, ono sto ima po doma plus jaknica, kapica i dolje zamotam tanju dekicu jer ju na rukama furam van. A to da jij je prevruce mozda i je jer se pocne plakati i pigati pa si vjerojatno stvara toplinu. Prvo place kad ju oblacim, onda bude ok dok izademo i nekih 10min i onda vriska. Samo ja uoorno svaki put pokusavam jer mora malo na zrak. Cak i sirote pesice zatvorim u boks da gospodicnu ne bi uznemirile ali ocito se sama uznemiri. Zanima me kako ce s maramom biti pogotovo jer cu je tanje obuc.
    A ovi nasi grcevi su ziva misterija. Malo ih malo nema, malo djeluju kapi, malo ne, ja jedem konstantno isto ugl.skoro nista, pojavljuju se u razlicito vrijeme...ne znam...ali ih mrzim i jedva cekam da produ.
    Zelim vam mirnu noc!

lady6
    02. Ožujak 2016. 21:05

Moki, moja je imala 38. Nisam joj nis dala jer je sama pala u roku dva,tri sata a pocela je rasti kojih 6 sati nakon cijepljenja. Poslije nije vise imala jefino je vise spavala i manje papala

visnjass
    02. Ožujak 2016. 21:07

Buffy
    hoće uzeti djete dok dojiš? 
    ne mogu vjerovati, to stvarno prelazi svaku mjeru a mužu ako on to ne vidi i ne kuži razgovaraj s njim, otvori mu oči. 
    Ja sam luda kad izađem s malim u dvorište i onda mi se svekrva prikrpa, pretpostavljam da susjedi vide kak se ona druži s unukom jer kod nas uopće ne dolazi a vrata do je (ne kažem da mi fali ali nije normalna situacija) ma.. 

JustSmile već nakon 4, 5 mjeseci može nova trudnoća? pa ja gdje god čitam pišu čak da se treba čekati i 3 godine.. 

cure, jel vas peku bradavice? inače mi izgledaju najnormalnije, bez ranica, normalne boje, ali iznutra gore, pogotovo desna a kad se maleni prihefta vidim zvijezde, imam osjećaj da me zagrizao mali morski pas haha..

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.