Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malidebeli
    15. Veljača 2016. 21:27

Imamo oko 8 podoja.6 popišanih i kaka svaka 3 dana..ista je vaga...skuzila sam da bas ne cica u posljednje vrijeme umoran je jer ništa ne spava..baš sam jadna...

Malidebeli
    15. Veljača 2016. 21:31

Sorry 6-7 podoja u posljednje vrijeme.jednostavno ne vuče dovoljno i ne najede se..Sorry na offtopicu..

Malidebeli
    15. Veljača 2016. 21:49

Sve sam to probala- uvijek radim kompresije,stipam, skakljam ali bez učinka. .idem na temu problemi s dojenjem da tu ne spamam.  Sad ću mu dati ad da jadan zaspi.

• buffy
    15. Veljača 2016. 21:51

Joojj malodebeli bas mi je zao 😭😭😭😭 i bas mi je tesko citat😭😭😭

Pepita2109
    15. Veljača 2016. 21:51

LuKi aaaaaaa mišić mali, pa naravno mora šarmirat mamu ;) ajme kako slatko :)
    Evo mi smo super Bogu hvala sve ide kako treba zasad, uz naravno slatke muke i tako nadam se da će tako i ostati 

Mrkvica neka bravo za curku 
    Moja je bila priljepak, pa ju ja postepeno odvikavam od uspavljivanja, odnosno htjela bih da zna sama zaspati iako ja njoj volim pjevušitii i maziti je,ali kg idu gore i ne postaje lakša hahah  evo uspjela sam u tome da ju budnu stavim u kolica, dudu u usta i malo ljuljanja, mislim da je to dobro, par dana se borimo sa time i popustila je vidi da se sa mamom ne ide  možda bih trebala tako i sa bočicom,ali možda je mama tu malo preplašena da ne odbije sisu 

Malidebeli uh uh ne znam šta da kažem broj podoja i popišanih pelena se čini ok, daj Bože da vaga ne valja... a opet mislim šta ne bi beba plakala od gladi?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Malidebeli
    15. Veljača 2016. 22:07

Pepita on stalno plače, i onda ga stavi na ciku i zaspi u roku od 10 min.dignem ga, probudi se, pa opet zaspi..ja izgleda imam slabi let down, a on je lijen..a nis nemrem ni izdojiti. Max 30 ml.
    To sam si sama glupača kriva.trebala sam ga još češće stavljati.

Mrkvica2
    15. Veljača 2016. 22:17

Malidebeli nadam se da ce ti cure na problemima s dojenjem pomoci. Ja se renati uvijek obratim kada trebam savjet i dosada mi je uvijek pomogla. Nadam se da ce tako i vama. Iako i meni je cudno kako ima dovoljno popisanih pelena i ovo sto pepita kaze zar nebi plakao da je gladan. Kod nas je glad takvo vristanje da je to strasno, i ne prestaje.

Pepita pa to je super, veliki je to napredak da ju tako mozes uspavati s obzirom da je visila na tebi stalno. Tako i mi preko dana, u kolica i malo ju dragam po kosici, duda dudu i zaspi. Evo da ti javim dojmove za gel.. veceras je opet plakala pa sam pokusala. Malo je prestala plakati, pa je ipak pocela opet ali puno puno manje i krace. Mislim da malo pomaze. Danas sam probala prstom po desnima, ona se toliko bila smijala, valjda joj je pasalo da ju po desnima ceskam. Veceras se isto smirila dok sam joj prstom mazala gel, sto zbog toga sto joj desni trljam sto zbog slatkog gela.. 

Inace zadnjih tj, dva nisam pila caj.. svaki putzaboravila kupiti. Ukratko stanje je ocajno postalo, poceli su ju muciti opet prdaci. Uzas, danas sam odma isla po caj da to vratimo u normalu.. morati cu mozda i po espumisan jos jedan.. vjezbati moramo nogicama jer joj jako pomogne da se isprdi. 

Danas ja dojim malu, lezimo na krevetu nakon spavanja i mm izade i ja mu viknem da zatvori vrata.. malena se sirota tako uplasila, cure moje kako me samo pogledala.. oke pune suza i cubicu napravila, tocno da bi i ti zaplakao koliko tuzno izgleda i naravno pocela plakati. Siroce malo hehe kad se blesava mama dere 

Mrkvica2
    15. Veljača 2016. 22:38

E da jel zna koja mozda kada mozemo opet poceti koristiti tampone nakon poroda? Inace sam ih uvijek koristila jer mi ulosci jako idu na zivce a sada me malo strah.. nisam se sjetila pitati ginica na pregledu, pa ako koja uskoro ide na pregled jel bi mogla pitati mozda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.