Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    15. Veljača 2016. 15:47

Lillany, ispravak...ne spava 😠 pizdek..spavao 10ak min. Zaboravila sam napisati da kako ti je desna ruka u njenom lijevom pazuhu, tvoja lijeva joj podupire leđa,vrat i glavu dok je dižeš. Kad je gore glavici naslanja kod tvog lijevog ramena a tvoja lijeva ruka joj drži pelenu s prednje strane. Desna ti je slobodna ili je malo drži da se ne izvali. To je naravno za dešnjake...

Pinkypik
    15. Veljača 2016. 15:57

Bez veze pišem litanije. Evo:
    https://youtu.be/989NUMVkS9s

gagicamamica
    15. Veljača 2016. 16:08

Mary ja sam sa starijim si om sve to prosla jer je nedonosce bio,hodali na goljak....i to sve...
    Za uzv mozga moja preporuka dr Kovac Sizgoric u poliklinici SABOL. Oni su privat. Nama je u Vinogradskoj bio uredan uzv mozga a kod njih cista krvarenja 2.stupnja. I dobro da smo isli tamo jer mam je stvarno trebala neurorazvojna gimnastika. Krenuli smo na vrijeme pa nismo imali nikakvih vecih zaostataka. Srecom. 
    A fizijatar...nazalost nasa dr s Goljaka otisla u mirovinu. Bila je super.Sad idemo na kontrolu nakon 3godine jer je predskolarac ove g.pa moramo sve kontrole obaviti. Narucili su me kod nekog drugog...tako da nista neznam sto se fizijatra tice.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Malidebeli
    15. Veljača 2016. 16:08

Lillany ne brini,ok je to- tako nam je i fizijatrica pokazala.ne smiješ zako sjediti s njom ali smiješ u uspravnom polozaju

Malidebeli
    15. Veljača 2016. 16:20

Kaj si otkrila kako uspavati dijete?promaklo mi je.pliz reci tajnu!😊

Mery15
    15. Veljača 2016. 16:30

Moze Axia, posalji mi broj. A moze li se i fizijatar i uzv odraditi na Rebru ili da fizijatru ipak idemo na Goljak?

axia
    15. Veljača 2016. 17:25

Za fizijatra neznam, pitaj kad nazoves... Posaljem ti nroj kad odlijepim.priljepka sa cice...

lillany
    15. Veljača 2016. 17:52

Pinky puno hvala za video!!!   Baš je sve lijepo objašnjeno na jednom mjestu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.