Pinky moja je onda iznimka.. zenska uvijek zaspi sama, nikada ju ne uspavljujem, otkako se rodila. Neznam ni kako i bi jer je to uvijek radila sama. Ali slazem se da je bitno reagirati na prve znake pospanosti. Ja svoju odnesem u kindac ili kolica i ona onda sama se mazi sa gazicom i zaspi. Ako ju ne spremimo na spavanje na vrijeme onda bude deranje.
Aleksandra eto zato me takvi glupi komentari toliko ljute, jer znaju toliko poljuljati da je to strasno. Cure su sve rekle, takvo mlijeko ne postoji i beba ti super napreduje. Ne brini sve je dobro, a sat ostavi po strani.. ne zove se dojenje na sat nego dojenje na zahfjev.
E da crn pupak je meni ajmo rec izblijedio koliko toliko, a linea je evo pocela tek blijedjeti 3mj nakon poroda..
Mery, 01 2367412, uzv mozga radi sr visnja(tako sam dobila info...) a ovo je nr djecje hitne i tu se narucuje. Ja zovem sutra pa ti javim sto ve mi rec...
Moki, mi smo na taj nacin funkcionirali 4 mjeseca, bilo je I strajkova I svega, onda je meni usljedila operacija I poceli se nizati zdravstveni problemi jedni za drugima tako da kod tog zadnjeg strajka nakon par dana kad sqm vidjela da nece uopce sisati sam si rekla dosta, jer sam svega dva tjedna od toga dobila terapiju uz koju ne mogu dojiti. Iako mi je u tm periodu bas dojenje vec bilo sinkronizirano. Pola vrsta tableta koje moram piti ne idu uz dojenje tako da smo na kraju zavrsili na bocici. Uzasno mi je zao sto nije ispalo drugacije I zato bi volila kada bi svakoj od vas se dojenje u potpunosti ostvarilo, jer je stvarno uz sve muke pocetne prelijep osjecaj. Lagala bi kad bi rekla da mi nije krivo sto je tako malo trajalo I da si ne prevrtim sto sam mogla mozda napraviti. Stvarno ti od srca zelim da pocnete uzivati u dojenju I ako trebas kakav savjet ovdje ces naci punu podrsku I korisne informacije koje ti mogu pomoci ostvariti to. Renata I mmama su mnogima spasile dojenje. Samo si ponavljaj kako to mozes I hoces ostvariti I kako ce to sve skupa lakse ici kakobeba bude veca. Kad ti dode da odustanes sjeti se koliko si truda ulozila da dodes tu gdje jeste I kako ce ti se to jednog dana sve isplatiti. Samo hrabro draga. :)
Pepita, draga, evo L je u pogonu po cijeli dan. Poceo je trcati ko muha bez glave I to je drz nedaj hahaha Samo smislja di ce dispet napraviti ali je zato velika maza. Zatrci se prema meni, zove "mama" I onda me cvrsto zagrli I izljubi. Zna kako prikriti dispet koji je napravio hahaha Kako si ti draga, tvoja princezica?
Alekssandra, ne moze mlijeko biti prerijetko, zapravo moze, ako ga izdojis u casu I zalijes vodom Salim se. Nista ne brini. Ako beba napreduje sve je ok. To je ono sto sam prije govorila, neke bebe papaju 5 minuta I onda odvale 3 sata u komadu, a neke bi samo visile na cici. Nema pravila, samo ti doji na zahtjev I sve ce biti ok :)
14.06.2014. L ♥
Cure da vas pitam pred par dana ste komenitirale hranjenje prije spavanja da se da 2/3 bocice u razmaku od sat vremena? Za duze spavanje? Kako to ide? Kako se to zove?
L<3 B<3
Loli zove se cluster feeding. Googlaj pa prouči. Meni se nekako nije svidjela ideja. Ali bebac sada zna tražiti sama pa joj dam.
moj dečko se uspio popišati sam sebi po faci hahaha gotovo je bilo u sekundi
to kad ima smotanu mamu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Cure moje, izgleda da je sav moj trud uzaludan.upravo se vagala u 3 tjedna nismo dobili ni grama..😢i kaj sad?😢
Sortiraj odgovore
Najstariji