Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    30. Lipanj 2016. 08:44

malo-sunce,
    kako bi Ivan Pažanin rekao: "razumimo se"
    Mogu mislit kako si uzbuđena, posebno, ako ti je prva trudnoća. Bit će sve super, dobit ćeš prvu sličicu svoje bebe ...
    Ja treban još čekat za prvi pregled (jel mi je skroz mala trudnoća), ali jedva čekam !!
    Javi se nakon pregleda !

29.8.2022. ➕

malo-sunce
    30. Lipanj 2016. 08:54

Da, prva mi je trudnoća. I baš sam znatiželjna i uzbuđena, imam osjećaj da nisam još u potpunosti ni svjesna da sam trudna. Možda tek kad ugledam danas bebicu postanem svjesna što se događa 
    Obavezno javim svoje dojmove s pregleda 

Mallla
    30. Lipanj 2016. 10:32

Iwy cestitke na curici :) Vazno da bakterije nema i da sve nastavi bit u redu!

Malo sunce uzivaj na prvom pregledu, uzivaj u zvuku malog srca! Ja od pregleda do pregleda nekako zaboravim na T a onda kad vidim svoje malo kako se vrti vratim se s pregleda ko da lebdim!
    Zadnja dva dana mi se ponekad i javi pa pocinjem dozivljavat to da sam trudna! :)

Uviknešto lipo je tu imat i iskusnijih mama, tako znamo kome se obratit za konkretne i privjerene podatke, iskustvene!

url=https://lilypie.com]

antonia123
    30. Lipanj 2016. 12:42

Iwy bas mi je drago ako bude curka :-) a ti doktori stvarno ih trepa oprati ponekad neznaju ni oni sta govore... uh
    Makrina ne brini se nista ja sam 17 tj...-2 kg... nisan nista dobila samo smrsavila ... sa 53 na 51... mrsava san ..stomak jedva da se vidi niko ne viruje da san trudna vec 4 mjeseca...

malazvjezdica
    01. Srpanj 2016. 07:51

Danas je moj drugi pregled,nemogu spavat od uzbudenja

malo-sunce
    01. Srpanj 2016. 08:37

Bok curke!

Jučer sam imala prvi pregled kod ginekologa. Vidjela sam našu malu mrvicu koja se vrti, skače, radi salto  o koje malo čudo, još nisam svjesna svega. Sve je u redu s djetetom, samo sam pokupila neku upalu pa sam dobila probiotik da pijem, sljedeći petak kontrola, baš se veselim. Mrvica ima 8.5 mm, a predviđeni termin je 17.2. Navijamo za Valentinovo  

Dobro došle nove trudnice, a ostalim sretno na pregledu, život je stvarno čudo 

• Blaubeere
    01. Srpanj 2016. 09:24

Mala zvjezdica 
    Gledaj rucice,nozice,kako se beba rasteze i vrti :) i ja nisam mogla docekti da vidim svoje sunce... drzim fige da bude sve uredu, javi kako je proslo
    Malo sunce 
    Drago mi je zbog tebe :)

Pavla
    01. Srpanj 2016. 09:27

MajaSocka,
    hvala ti na dobroddošlici. Iako je svaka trudnoća, svako tijelo trudnice različito, nastojat ću vam (ako me upitate), odgovorit na pitanja.
    malo-sunce,
    čestitam još jednom, prvi susret s bebom na uzv je POSEBAN !! Savjet (koji sam je dobila od jedne trudnice- jer je njoj itekako pomogao) za upalu i inače svim trudnicama koje se bore s nekakvim bakterijama u mokraći .. je svaki dan pojest (ako vam ne smeta) jedan češanj češnjaka, i upale se povuku. Ali se treba bit uporan i ustrajan.
    I još nešto, meni je s prvom bija termin na valentinovo, pa smo je nazivali "dite jubavi", al je ipak 4 dana zakasnila.

29.8.2022. ➕

RosaNerra
    01. Srpanj 2016. 09:30

Otkantala me ginićka za ultrazvuk i rekla da dođem za 13 dana kad smo u 18tom tjednu jer da je njoj bitno da vidi cerviks u tom tjednu. već lagano umirem od znatiželje dal je sve u redu s bebom. dal je veca, manja... sve trudnice idu svaka 4 tjedna na UZV a ja svakih 6 ... 6-12-18
    Samo me pregledala i ošpotala za kile  Nisam ja kriva šta se ne debljam čovječe. 

Ovi ludi hormoni me tako jako pucaju na psihu da to nisu istine. Kao najgori pms. Nadam se da je to uskoro gotovo. stalno mi se plače, pa sam živčana, pa mi je stalno nešto. Uopće se sama sebi ne sviđam u ovom mimozastom stanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.